Dodaj do ulubionych

Mała Miss

02.02.07, 11:52
Czy ten film mam jeszcze szansę obejrzeć we Wrocławiu, czy też już nie? W
dzisiejszym Metrze czytałam recenzję ale nie widzę Małej w repertuarze kin.
To co: już był, czy dopiero będzie?
Obserwuj wątek
    • malarqa Re: Mała Miss 05.02.07, 21:51
      Nie wiem kiedy będzie w kinach - pewnie jakoś późno już po rozdaniu Oskarów -
      bo tam kandyduje w najważniejszych kategoriach. Tak to w Polce bywa. Film
      widziałam dziś ściągnięty z internetu i w porównaniu do innych kandydatów do
      Oskara mam mieszane uczucia - dla mnie to film dobry ale chyba nie jako jeden z
      5 najlepszych w zeszłym roku... Chyba nie chciałabym wydawać 15 zł na wyjście
      do kina na ten film. Dużo lepszym filmem był "Babel", "Krwawy
      diament", "Infiltracja", "Królowa", "Lot 93", czy "Diabeł ubiera się u Prady".
      Nie wiem dlaczego akurat "Mała Miss" - to taki jakościowo przeciętny film.... w
      każdym razie obejrzeć można, można się też trochę pośmiać z tych śmiesznych
      amerykanów ale bez przesady... chyba,że oskar "spadł na psy" ;) Pozdrawiam m.
    • elaw2 Re: Mała Miss 07.02.07, 12:26
      Dzięki za informację. Czytałam recenzję internautów, polecano film w Jedynce. W
      każdym razie chętnie bym zobaczyła. Podobnie jak Madeiusę, Wielką ciszę. Tylko
      jak sprawdzam w repertuarach nie ma.
      • Gość: złośliwy troll Re: Mała Miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:26
        "Madeinusa" ma być w maju w Atomie. A o "Małej miss" we Wrocku nadal niczego
        nie słychać...
    • Gość: jtp Re: Mała Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:54
      Oficjalnie polska premiera była chyba 26 stycznia.

też przegapiłem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka