elaw2 02.02.07, 11:52 Czy ten film mam jeszcze szansę obejrzeć we Wrocławiu, czy też już nie? W dzisiejszym Metrze czytałam recenzję ale nie widzę Małej w repertuarze kin. To co: już był, czy dopiero będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malarqa Re: Mała Miss 05.02.07, 21:51 Nie wiem kiedy będzie w kinach - pewnie jakoś późno już po rozdaniu Oskarów - bo tam kandyduje w najważniejszych kategoriach. Tak to w Polce bywa. Film widziałam dziś ściągnięty z internetu i w porównaniu do innych kandydatów do Oskara mam mieszane uczucia - dla mnie to film dobry ale chyba nie jako jeden z 5 najlepszych w zeszłym roku... Chyba nie chciałabym wydawać 15 zł na wyjście do kina na ten film. Dużo lepszym filmem był "Babel", "Krwawy diament", "Infiltracja", "Królowa", "Lot 93", czy "Diabeł ubiera się u Prady". Nie wiem dlaczego akurat "Mała Miss" - to taki jakościowo przeciętny film.... w każdym razie obejrzeć można, można się też trochę pośmiać z tych śmiesznych amerykanów ale bez przesady... chyba,że oskar "spadł na psy" ;) Pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
elaw2 Re: Mała Miss 07.02.07, 12:26 Dzięki za informację. Czytałam recenzję internautów, polecano film w Jedynce. W każdym razie chętnie bym zobaczyła. Podobnie jak Madeiusę, Wielką ciszę. Tylko jak sprawdzam w repertuarach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy troll Re: Mała Miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:26 "Madeinusa" ma być w maju w Atomie. A o "Małej miss" we Wrocku nadal niczego nie słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtp Re: Mała Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:54 Oficjalnie polska premiera była chyba 26 stycznia. też przegapiłem :( Odpowiedz Link Zgłoś