iwusia.fraubau 03.02.07, 12:27 gzie kupię we Wrocławiu dobrą i tanią frytkownicę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gfnhgft Re: frytkownica... IP: *.finemedia.pl 03.02.07, 15:51 w sklepie ? rtv/agd supermarkety... tak trudno sie rozejrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau Re: frytkownica... 03.02.07, 18:13 ojej a może gdzieś jest dobra promocja... może ktoś wieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinek Re: frytkownica... IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.07, 21:59 w tesco jest po 99zł tefala sam sobie nabyłem Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau Re: frytkownica... 03.02.07, 22:25 o widzisz, i jak sie sprawuje?? tefal chyba będzie ok ;) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
breslauer81 Re: frytkownica... 04.02.07, 18:20 Tefal HD6103? Muszę Cię ostrzec. Zakupiłem ją kilka tygodni temu w Lipsku. Użyłem jej pierwszy raz z nadzieją, że Tefal mnie nie zawiedzie. Niestety po frytkach zostały węgliki, choć uczyniłem wszystko zgodnie z instrukcją. Na dodatek nie mogłem jej doczyścić. Kolejne frytkowanie skończyło się podobnie. Moje dziecko nie odzywało się do mnie przez tydzień myśląc że ma ojca kretyna. Zwóciłęm się do Tefala i po wielu wielu telefonach i interwencjach dowiedziałem się, że jakiś element w tych maszynkach jest podatny na zepsucie. I że będą wymieniać. I kazali mi jeszcze o tym nie mówić (taaak!) i obiecali zwrot kosztów. Chamstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalka7 Re: frytkownica... 18.10.14, 21:06 Najlepiej w Media Markt - zazwyczaj mają jakieś promocje na różne sprzety. Ja osobiście polecam beztłuszczowe Zawsze to zdrowiej. A jeżeli nie zależy Ci na konkretnym miejscu to najlepiej online - zawsze jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś