Dodaj do ulubionych

Zabójca ojca uniewinniony

28.03.07, 17:11
Sprawiedliwy wyrok! Nie może być tak, że oprawca ma większe przywileje niż ofiara!!!
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Prokuratura 28.03.07, 20:44
      Prokuratura powinna się wykazać taką determinacją w dążeni do zapuszkowania delikwenta w przypadku np. Maciusia z Pilczyckiej a nie ciągać po sądach ludzi, którzy się bronili przed napaścią.
      Mam tylko nadzieję, że Kaczory zanim odejdą zrobią porządek w wymiarze sprawiedliwości.
      • obseerwator jak uniewinniony, to nie zabójca !!! 28.03.07, 21:22
        co za kretyn jest autorem tego tytułu ?

mag , podpisz się z imienia i nazwiska
        • Gość: ania Re: jak uniewinniony, to nie zabójca !!! IP: *.media4.pl 29.03.07, 00:16
          zabil go? Tak! Wiec jest zabojca!
    • Gość: viwka Zabójca ojca uniewinniony IP: 62.87.132.* 29.03.07, 08:54
      Wg mnie wyrok jest sprawiedliwy, po pierwsze :chłopak się bronił, ojciec był
      agresywny i pijany, po drugie: chciał pomóc ojcu, gdy zaczął sinieć, wezwał
      pogotowie, po trzecie: nic nie ukrywał, nie mataczył, czuł się winny i chciał
      się poddać karze, po czwarte: ukarany został przez samo życie i to bardzo
      surowo.
      Oby więcej takich sprawiedliwych wyroków.
      • Gość: ja Re: Zabójca ojca uniewinniony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.07, 09:17
        Tylko dlaczego nigdzie nie napisali, że ojciec był policjantem???? W Policji
        takie rzeczy się nie dzieją, prawda???
        • Gość: tyjek Re: Zabójca ojca uniewinniony IP: *.e-wro.net.pl 30.03.07, 18:54
          Czytałam wiele artykułów o ofiarach przestępstw i z reguły nie podaje się w
          nich zawodu poszkodowanego, numeru butów, czy tytułu ulubionej książki. Więc i
          tu nie podali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka