gawliki 19.04.07, 12:42 wlasnie sie dowiedzialam,ze mala tam sie dostala,znacie to przedszkole??????????????prosze napiszcie cos,dziekuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofia_zolza Re: przedszkole ul.drukarska?????prosze o opinie. 19.04.07, 14:30 z tego co wiem to jedno z lepszych przedszkoli na krzykach. Ja składając podanie wpisałam je w deklarowanej trójce. Szczęśliwie (bo jesteśmy typową rodziną nie konkubinat;))dostaliśmy sie na Orla bo i tam mamy najbliżej. Ale mysle ze o Drukarska mozesz byc spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
staszka1974 Re: do zofia_zolza 20.04.07, 08:34 Czy możesz mi powiedzieć ile Twoje dziecko miało punktów? Ciekawi mnie jak wysoki był w tym roku pułap. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_zolza Re: do zofia_zolza 20.04.07, 10:44 Mój synek miał 23 punkty - najmniej ze wszystkich dzieci. To ze sie dostał zawdzieczamy pewnie temu ze mąż był pierwszy w kolejce o 5 rano po przedszkolem. Z tego co sie orientuje to na krzykach łatwiej było sie dostać do przedszkoli niz na północy Wrocławia. Koleżanka dostała sie na AL. Pracy z 23 punktami a inni znajomi dostali sie na Szczesliwą tez z taka liczbą. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_zolza Re: do staszka1974 20.04.07, 10:56 Zreszta chyba sie orientujesz co do pułapów - bo z tego co czytałam to tez składałas podania w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
staszka1974 Re: do zofia_zolza 20.04.07, 14:05 Może to zabrzmi dziwnie, ale nie mam pojęcia, jaki był pułap punktowy w żadnym z trzech przedszkoli, do których starałyśmy się dostać (nawiasem mówiąc nie dostałyśmy się do żadnego). Byłam wtedy uziemiona w domu, i tylko przez telefon dowiedziałam się, że z państwowych przedszkoli nici (o pułap nie pytałam). Na szczęście dostałyśmy się na Junuszowicką do sióstr (i to tylko dlatego, że będzie trzecia grupa trzylatków). Tak więc pytając o pułap punktów przemawia przeze mnie tylko czysta ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: do zofia_zolza 23.04.07, 10:50 czyli nikt oprocz 1 mamuski nic nie wie?nie posyla tam dziecka???pomozcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: do zofia_zolza 20.04.07, 11:23 Tylko ani szczęśliwa ani Al.Pracy to nie są krzyki, kochanie. Na krzykach w sumie jest 5 lub6 przedszkoli a chętnych jest parę setek mieszkających legalnie w granicach miasta i tych przemeldowujących dziecko do znajomych, przy czym większość z tych przedszkoli jest zgrupowana niemalrze w promienu 1,2 km od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś