Dodaj do ulubionych

badanie facetow

21.06.07, 20:13
czy to ze facet nie chce poddac sie badaniu na to czy moze miec dzieci jest
jednoznaczne z tym ze nie moze miec czy sa jakies inne powody dla ktorych nie
chce poddac sie takiemu badaniu???
Obserwuj wątek
    • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 21.06.07, 21:19
      Może nie poddać się badaniom ze względu na "chorą dumę".Z tego powodu mężczyżni
      nie robią profilaktycznych badań prostaty.Innych powodów,poza
      psychologicznymi,chyba nie ma.
    • guarana83 Re: badanie facetow 21.06.07, 22:01
      muahahah, dobra odpowiedź
      a tak na serio, to mężczyźnie łatwiej zrobić takie badanie bo jest nieinwazyjne, w odóznieniu oczywiście od kobiety...
      • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 21.06.07, 22:03
        To była odpowiedż na serio.
        • guarana83 Re: badanie facetow 22.06.07, 19:50
          dobrze panie poważny, to było na serio... ;)
    • Gość: Emeryt Re: badanie facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:08
      Ja nie poddam się badaniom do czasu wprowadzenia uczciwej waloryzacji rent i
      emerytur.
      • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 01:18
        To chyba nie doczekasz się waloryzacji....i zejdziesz szybciej z tego
        świata,odciążając ZUS.
        • Gość: as Re: badanie facetow IP: *.e-wro.net.pl 22.06.07, 07:53
          Lepiej nie robić takich badań i wierzyć, że się jest stuprocentowym facetem niż
          zrobić i potem całe życie budzić się rano ze świadomością, że się jest inwalidą.
          • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:19
            Jeśli nie zrobisz badań ,a nie masz dzieci,to wychodzi ,że nie masz tej świadomości.
            • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:23
              że nie masz tej świadom
              > ości.

Sorki,powinno być:"tej wiary",a nie świadomości
        • Gość: ula Re: badanie facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:48
        • Gość: ula Re: badanie facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:50
          Kup mały mokroskop ,zdobądź póbkę i pooglądaj . jeżeli plemniki wiją się jak oszalałe to raczej mogą zapylić jajeczko.
          • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 15:38
            Oglądałem swoje pod mikroskopem.Są tak żywotne,że skaczą sobie do "gardła",jak
            koalicja rządowa z opozycją.
    • membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 08:28
      Jest spora grupa zakompleksionych mężczyzn, którzy nie zrobią niczego, co
      podważyć by mogło ich poczucie własnej męskości. Wręcz przeciwnie - dokładają
      starań, aby w oczach stałych partnerek, czy też potencjalnych obiektów swych
      zalotów jawić się nadzwyczaj twardymi. I tak kupują oni psa rasy uznawanej za
      agresywną, tatuują się, używają wyrazów wulgarnych (nie zdając sobie sprawy, że
      w mocnych słowach lubują się słabi mężczyźni).
      Jeśli to twój partner ma opory przed badaniem nasienia, to zostaw go
      zwyczajnie. Z takim pajacem się wiążąć zmarnujesz sobie życie.
      Ja z żoną doświadczyłem trudu poczęcia. Pięć lat walczyliśmy o Julię i wiem, że
      dokładne badania do podstawa sukcesu.
      • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 10:54
        > Ja z żoną doświadczyłem trudu poczęcia. Pięć lat walczyliśmy o Julię i wiem, że
        >
        > dokładne badania do podstawa sukcesu.

Moje plemniki niejednokrotnie i empirycznie dowiodły swego sprytu.Badania były
        zbędne,w moim przypadku.
        • membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 18:20
          To cudownie. Też się cieszę, że jesteś tak płodny.
          • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 19:01
            Cieszę się ,że też się cieszysz.
            • ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 20:43
              ciesze sie ze sie cieszycie,,apropo mojego faceta to juz mi zmarnowal zycie
              wiec jest troche za pozno,ale dobrze jest przeczytac co faceci sadza na ten
              temat...czy 5 lat sexu z tym facetem bez zabezpieczen to jest przypadek ze
              zawsze sie nam udawalo czy cos jest nie tak z nim, zwlaszcza ze on nie chce
              tego badania.....?
              • membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 21:24
                Sprawdź, czy z tobą wszystko jest w porządku. Wystarczy błahostka czasami,
                zwykła chlamydia, by potomstwa nie móc się doczekać. Nie ma bowiem możliwości,
                by w tak długim okresie współżycia nie doszło do zapłodnienia. W twym jednak
                przypadku widzę, że to szczęście, że stało się tak właśnie. Twój mężczyzna jest
                egoistą, któremu odpowiadasz, bo nie niesiesz z sobą kłopotów - za balast
                bowiem uznałby on twą ciążę. Zostałabyś sama z dzieckiem. Odejdź.
                Dlaczego kobiety tak naiwnie dobierają sobie samców? Dlaczego poniżane bądź
                bite z tyranem trwają?
                • ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 21:46
                  he z nami juz koniec teraz tylko rozwod nas czeka,ja sie badalam czesto
                  chodzilam do lekarza bo to niby moja wina byla, w koncu lekarz nie wiedzial o
                  co chodzi bo jezeli ze mna wszystko ok...i powiedzial zeby moj facet sie
                  przebadal ale on powiedzial ze nie pojdzie i zniknal, to prawda bylam naiwna i
                  to tyle lat, juz nie wierze w normalnych facetow, czy tacy jeszcze
                  istnieja??????
    • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 21:51
      Zazwyczaj zajęci.Dobry towar szybko schodzi.
      • ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 22:12
        Robek, ty sie wydajesz normalnym facetem,moze ty bys mi sprawdzil jeden adres
        we Wroclawiu????
        • Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 00:25
          A co?Wyrywasz chłopaków na "chybił-trafił" z książki telefonicznej?
          • ewelka01 do Robka 23.06.07, 14:05
            nie, chodzi o to ze moj maz mial ten adres w telefonie i chce wiedziec czy tam
            kogos ma, czy wkreca nastepna naiwna,a wiesz ja nie moge sprawdzic bo mieszkam
            daleko od Wroclawia...
            • Gość: Robek Re: do Robka IP: *.chello.pl 23.06.07, 15:28
              Nie uważasz,że w tej sytuacji byłbym śmieszny?
              • ewelka01 Re: do Robka 23.06.07, 15:58
                .......wszyscy ci bardzo pomoc chca duzo mowia nie robiac nic....
                • Gość: Robek Re: do Robka IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:00
                  ...są pewne granice,których nie przekracza się..
    • max.break Re: badanie facetow 23.06.07, 08:24
      Dzięki! Dawno tak się nie ubawiłam czytając forumową wymianę zdań! Temat
      oczywiście poważny, ale poziom dyskusji "na poziomie" i celne uwagi, które
      wprawiły mnie w radosny nastrój z samego rana! Rzadko, niestety, zdarzają się
      ostatnio "rozmowy" bez "przegryzania aorty" i wzajemnego wyzywania się (a było
      tu pole dla popisu!!!).
      Pozdrawiam z Gądowa.
      (znowu nie ma wody!!!!)
      Max

Ps
      Tak na wszelki wypadek: pisałam z sympatią, a nie złośliwie!
      • dakusia n/t u was brak wody a mi czesto na chwile, 23.06.07, 08:40
        chwilenke prad wylaczaja i budzik mnie nie budzi! Lesnica mnie juz denerwuje
        wrr........

Tesknie za Karlowicami........
        • max.break Re: n/t u was brak wody a mi czesto na chwile, 23.06.07, 08:53
          Yeah..., znam ten ból!
          Poranki, kiedy wchodzę rano nieprzytomna do kuchni i zamiast godziny na
          mikrofalówce migają cztery tajemnicze ósemki nie należą do najbardziej
          udanych ;-)

M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka