ewelka01 21.06.07, 20:13 czy to ze facet nie chce poddac sie badaniu na to czy moze miec dzieci jest jednoznaczne z tym ze nie moze miec czy sa jakies inne powody dla ktorych nie chce poddac sie takiemu badaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 21.06.07, 21:19 Może nie poddać się badaniom ze względu na "chorą dumę".Z tego powodu mężczyżni nie robią profilaktycznych badań prostaty.Innych powodów,poza psychologicznymi,chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: badanie facetow 21.06.07, 22:01 muahahah, dobra odpowiedź a tak na serio, to mężczyźnie łatwiej zrobić takie badanie bo jest nieinwazyjne, w odóznieniu oczywiście od kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 21.06.07, 22:03 To była odpowiedż na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: badanie facetow 22.06.07, 19:50 dobrze panie poważny, to było na serio... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: badanie facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:08 Ja nie poddam się badaniom do czasu wprowadzenia uczciwej waloryzacji rent i emerytur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 01:18 To chyba nie doczekasz się waloryzacji....i zejdziesz szybciej z tego świata,odciążając ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: badanie facetow IP: *.e-wro.net.pl 22.06.07, 07:53 Lepiej nie robić takich badań i wierzyć, że się jest stuprocentowym facetem niż zrobić i potem całe życie budzić się rano ze świadomością, że się jest inwalidą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:19 Jeśli nie zrobisz badań ,a nie masz dzieci,to wychodzi ,że nie masz tej świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:23 że nie masz tej świadom > ości. Sorki,powinno być:"tej wiary",a nie świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: badanie facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:50 Kup mały mokroskop ,zdobądź póbkę i pooglądaj . jeżeli plemniki wiją się jak oszalałe to raczej mogą zapylić jajeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 15:38 Oglądałem swoje pod mikroskopem.Są tak żywotne,że skaczą sobie do "gardła",jak koalicja rządowa z opozycją. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 08:28 Jest spora grupa zakompleksionych mężczyzn, którzy nie zrobią niczego, co podważyć by mogło ich poczucie własnej męskości. Wręcz przeciwnie - dokładają starań, aby w oczach stałych partnerek, czy też potencjalnych obiektów swych zalotów jawić się nadzwyczaj twardymi. I tak kupują oni psa rasy uznawanej za agresywną, tatuują się, używają wyrazów wulgarnych (nie zdając sobie sprawy, że w mocnych słowach lubują się słabi mężczyźni). Jeśli to twój partner ma opory przed badaniem nasienia, to zostaw go zwyczajnie. Z takim pajacem się wiążąć zmarnujesz sobie życie. Ja z żoną doświadczyłem trudu poczęcia. Pięć lat walczyliśmy o Julię i wiem, że dokładne badania do podstawa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 10:54 > Ja z żoną doświadczyłem trudu poczęcia. Pięć lat walczyliśmy o Julię i wiem, że > > dokładne badania do podstawa sukcesu. Moje plemniki niejednokrotnie i empirycznie dowiodły swego sprytu.Badania były zbędne,w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 18:20 To cudownie. Też się cieszę, że jesteś tak płodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 19:01 Cieszę się ,że też się cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 20:43 ciesze sie ze sie cieszycie,,apropo mojego faceta to juz mi zmarnowal zycie wiec jest troche za pozno,ale dobrze jest przeczytac co faceci sadza na ten temat...czy 5 lat sexu z tym facetem bez zabezpieczen to jest przypadek ze zawsze sie nam udawalo czy cos jest nie tak z nim, zwlaszcza ze on nie chce tego badania.....? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: badanie facetow 22.06.07, 21:24 Sprawdź, czy z tobą wszystko jest w porządku. Wystarczy błahostka czasami, zwykła chlamydia, by potomstwa nie móc się doczekać. Nie ma bowiem możliwości, by w tak długim okresie współżycia nie doszło do zapłodnienia. W twym jednak przypadku widzę, że to szczęście, że stało się tak właśnie. Twój mężczyzna jest egoistą, któremu odpowiadasz, bo nie niesiesz z sobą kłopotów - za balast bowiem uznałby on twą ciążę. Zostałabyś sama z dzieckiem. Odejdź. Dlaczego kobiety tak naiwnie dobierają sobie samców? Dlaczego poniżane bądź bite z tyranem trwają? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 21:46 he z nami juz koniec teraz tylko rozwod nas czeka,ja sie badalam czesto chodzilam do lekarza bo to niby moja wina byla, w koncu lekarz nie wiedzial o co chodzi bo jezeli ze mna wszystko ok...i powiedzial zeby moj facet sie przebadal ale on powiedzial ze nie pojdzie i zniknal, to prawda bylam naiwna i to tyle lat, juz nie wierze w normalnych facetow, czy tacy jeszcze istnieja?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 22.06.07, 21:51 Zazwyczaj zajęci.Dobry towar szybko schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka01 Re: badanie facetow 22.06.07, 22:12 Robek, ty sie wydajesz normalnym facetem,moze ty bys mi sprawdzil jeden adres we Wroclawiu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: badanie facetow IP: *.chello.pl 23.06.07, 00:25 A co?Wyrywasz chłopaków na "chybił-trafił" z książki telefonicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka01 do Robka 23.06.07, 14:05 nie, chodzi o to ze moj maz mial ten adres w telefonie i chce wiedziec czy tam kogos ma, czy wkreca nastepna naiwna,a wiesz ja nie moge sprawdzic bo mieszkam daleko od Wroclawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do Robka IP: *.chello.pl 23.06.07, 15:28 Nie uważasz,że w tej sytuacji byłbym śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka01 Re: do Robka 23.06.07, 15:58 .......wszyscy ci bardzo pomoc chca duzo mowia nie robiac nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: do Robka IP: *.chello.pl 23.06.07, 16:00 ...są pewne granice,których nie przekracza się.. Odpowiedz Link Zgłoś
max.break Re: badanie facetow 23.06.07, 08:24 Dzięki! Dawno tak się nie ubawiłam czytając forumową wymianę zdań! Temat oczywiście poważny, ale poziom dyskusji "na poziomie" i celne uwagi, które wprawiły mnie w radosny nastrój z samego rana! Rzadko, niestety, zdarzają się ostatnio "rozmowy" bez "przegryzania aorty" i wzajemnego wyzywania się (a było tu pole dla popisu!!!). Pozdrawiam z Gądowa. (znowu nie ma wody!!!!) Max Ps Tak na wszelki wypadek: pisałam z sympatią, a nie złośliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia n/t u was brak wody a mi czesto na chwile, 23.06.07, 08:40 chwilenke prad wylaczaja i budzik mnie nie budzi! Lesnica mnie juz denerwuje wrr........ Tesknie za Karlowicami........ Odpowiedz Link Zgłoś
max.break Re: n/t u was brak wody a mi czesto na chwile, 23.06.07, 08:53 Yeah..., znam ten ból! Poranki, kiedy wchodzę rano nieprzytomna do kuchni i zamiast godziny na mikrofalówce migają cztery tajemnicze ósemki nie należą do najbardziej udanych ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś