Dodaj do ulubionych

BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!!

IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:20
Niniejszym otwieram Fanclub Bogdana Grzeszczaka.On jest suuuuuper!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rycerz Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:21
      A kto to jest?
      • Gość: pola Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:22
        Aktor.Świetny zreszta.
        • Gość: rycerz Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:28
          A składki są?A będą ciasteczka na spotkaniach?Czy on czasem nie zajmuje sie
          fotografią?Może to zbieżność nazwisk?Byłem na wystawie dyplomowej szkoły
          fotograficznej.Fajne.A aktora nie znam.Śpiewa?Czysto śpiewa? Grał może w "Quo
          vadis?"?Jak nie grał,to może to faktycznie dobry aktor...
          • szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 07.12.01, 04:17
            Podobno wylecial z zespolu Teatru Wspolczesnego.
            Czasami dogrywa w Kalmburze.
            • Gość: Birbant Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 05:14
              Rzwczywiscie świetny aktor zatrudniony wcześniej w polskim i we współczesnym.
            • syntagma Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 07.12.01, 08:19
              Wyleciał bo dupnięty w munio Jarocki sugerował Weksiowi, zie ma ćoś ź dykcio,
              co stwierdzam autorytatywnie jako aktor jest bzdurą wierutną. Jest to jeden z
              najciekawszych aktorów średnio - młodego pokolenia. Naprawdę dobry. Wielu moich
              kolegów w teatrze z którego "wyleciał" mogło by u niego tapetować balkon.
              • Gość: olo Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 10:23
                na przykład Imiela
              • Gość: magician Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 17:38
                syntagma napisał(a):

> Wyleciał bo dupnięty w munio Jarocki sugerował Weksiowi, zie ma ćoś ź dykcio,
                > co stwierdzam autorytatywnie jako aktor jest bzdurą wierutną. Jest to jeden z
                > najciekawszych aktorów średnio - młodego pokolenia. Naprawdę dobry. Wielu moich
                >
                > kolegów w teatrze z którego "wyleciał" mogło by u niego tapetować balkon.

To on, jak mówisz, wyleciał i z Polskiego i Współczesnego..czyli którzy koledzy
                mogliby tapetować mu balkon? Nie wiem...
                • Gość: WIDZ Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.swipnet.se 08.12.01, 09:00
                  W Polskim jest bardzo wiele aktorek,ktore nie graja nic przez wiele sezow.
                  Proponuje zalozyc fan klub pani Krystyny Krotoskiej.
                  • konrad.imiela Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 09.12.01, 17:53
                    Chętnie wytapetuję Bogusiowi balkon!
                    Jako akt inicjacyjny w klubie sympatyków.

ki

PS. Olo, już się tak nie denerwuj!
          • Gość: stary Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.01, 01:22
            Gość portalu: rycerz napisał(a):

> A składki są?A będą ciasteczka na spotkaniach?Czy on czasem nie zajmuje sie
            > fotografią?Może to zbieżność nazwisk?Byłem na wystawie dyplomowej szkoły
            > fotograficznej.Fajne.A aktora nie znam.Śpiewa?Czysto śpiewa? Grał może w "Quo
            > vadis?"?Jak nie grał,to może to faktycznie dobry aktor...

Rzeczywiscie B.G. zjmuje się fotografią. Miałem przyjemnosć podziwiać kilkanascie Jego prac. Bardzo
            interesujące!
            Jesli nie znasz - pójdź na Homleta lub Audiencję do K2! Palce lizać!
            Pozdrawiam :)))))))))))))))
    • laurra Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 10.12.01, 23:06
      Grzeszczak w "Audiencji" i w "Homlecie" do zeżarcia. Pierwsza liga !
      L.
      • Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.12.01, 23:19
        też go uwielbiam!
        mogę zostać skarbnikiem w fanklubie, będę mu wręczać kwiatki zakupione z
        uzbieranych składek
        :)
    • Gość: marsha Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 192.168.0.* 11.12.01, 00:06
      i ja się do Fanclubu BG dopisuję...
      (szkoda,że w "Audiencji" partnerująca Grzeszczakowi aktorka już po 15 minutach
      stała się bezbarwna i nudna)
      • Gość: MICHAL Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.swipnet.se 11.12.01, 00:15
        Facet moze i swietny tyle, ze wiecznie bezrobotny.
        Moze mu jakis etat zalatwic.
      • Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.12.01, 19:51
        bo ona miała być ładna. i młoda.
        a jest nudna... masz rację. niestety.
        • Gość: magician Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 17:28
          No i jak z tym fan clubem? Składki jakieś czy coś... No nie wiem, ale
          zainteresowanie jak na mało popularnego aktora we Wrocławiu jest dość spore.

P.S To ja idę też założyć fan-club, ale innego aktora ;)))))))

pozdrawiam!!!
          • szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 13.12.01, 04:05
            Podobno Czrzeszczak ma zagrac glowna role w nowej wersji
            Popiolu i diamentu.W glownej roli kobiecej znakomita
            i rownie popularna Krystyna Krotoska.
          • Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 13.12.01, 11:38
            no dobra - to tzeba się jakoś zebrać, statut napisać, składki ustalić.
            lokalu na siedzibę poszukać!!!
            może teatr by nas swe pomieszczenia udostępnił!! jakiś duży pokój, bo będzie
            nas trochę...
            kto na prezesa?
            • szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 13.12.01, 15:19
              Na prezeske Marsza
              ona wszystkim sie
              podlizuje,
              • Gość: marsha Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 192.168.0.* 13.12.01, 19:51
                szpiro napisał(a):

> Na prezeske Marsza
                > ona wszystkim sie
                > podlizuje,

tak?! a komu na przykład ?
                • Gość: sara Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 213.25.67.* 17.12.01, 17:42
                  Dobra!!Jest dobra okazja,żeby sie napić!!!Kiedy spotkanie?Proponujcie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka