Gość: pola IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:20 Niniejszym otwieram Fanclub Bogdana Grzeszczaka.On jest suuuuuper!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rycerz Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:21 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:22 Aktor.Świetny zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.DziwneDni.pl 07.12.01, 03:28 A składki są?A będą ciasteczka na spotkaniach?Czy on czasem nie zajmuje sie fotografią?Może to zbieżność nazwisk?Byłem na wystawie dyplomowej szkoły fotograficznej.Fajne.A aktora nie znam.Śpiewa?Czysto śpiewa? Grał może w "Quo vadis?"?Jak nie grał,to może to faktycznie dobry aktor... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 07.12.01, 04:17 Podobno wylecial z zespolu Teatru Wspolczesnego. Czasami dogrywa w Kalmburze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 05:14 Rzwczywiscie świetny aktor zatrudniony wcześniej w polskim i we współczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
syntagma Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 07.12.01, 08:19 Wyleciał bo dupnięty w munio Jarocki sugerował Weksiowi, zie ma ćoś ź dykcio, co stwierdzam autorytatywnie jako aktor jest bzdurą wierutną. Jest to jeden z najciekawszych aktorów średnio - młodego pokolenia. Naprawdę dobry. Wielu moich kolegów w teatrze z którego "wyleciał" mogło by u niego tapetować balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 10:23 na przykład Imiela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 17:38 syntagma napisał(a): > Wyleciał bo dupnięty w munio Jarocki sugerował Weksiowi, zie ma ćoś ź dykcio, > co stwierdzam autorytatywnie jako aktor jest bzdurą wierutną. Jest to jeden z > najciekawszych aktorów średnio - młodego pokolenia. Naprawdę dobry. Wielu moich > > kolegów w teatrze z którego "wyleciał" mogło by u niego tapetować balkon. To on, jak mówisz, wyleciał i z Polskiego i Współczesnego..czyli którzy koledzy mogliby tapetować mu balkon? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZ Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.swipnet.se 08.12.01, 09:00 W Polskim jest bardzo wiele aktorek,ktore nie graja nic przez wiele sezow. Proponuje zalozyc fan klub pani Krystyny Krotoskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 09.12.01, 17:53 Chętnie wytapetuję Bogusiowi balkon! Jako akt inicjacyjny w klubie sympatyków. ki PS. Olo, już się tak nie denerwuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.01, 01:22 Gość portalu: rycerz napisał(a): > A składki są?A będą ciasteczka na spotkaniach?Czy on czasem nie zajmuje sie > fotografią?Może to zbieżność nazwisk?Byłem na wystawie dyplomowej szkoły > fotograficznej.Fajne.A aktora nie znam.Śpiewa?Czysto śpiewa? Grał może w "Quo > vadis?"?Jak nie grał,to może to faktycznie dobry aktor... Rzeczywiscie B.G. zjmuje się fotografią. Miałem przyjemnosć podziwiać kilkanascie Jego prac. Bardzo interesujące! Jesli nie znasz - pójdź na Homleta lub Audiencję do K2! Palce lizać! Pozdrawiam :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 10.12.01, 23:06 Grzeszczak w "Audiencji" i w "Homlecie" do zeżarcia. Pierwsza liga ! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.12.01, 23:19 też go uwielbiam! mogę zostać skarbnikiem w fanklubie, będę mu wręczać kwiatki zakupione z uzbieranych składek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 192.168.0.* 11.12.01, 00:06 i ja się do Fanclubu BG dopisuję... (szkoda,że w "Audiencji" partnerująca Grzeszczakowi aktorka już po 15 minutach stała się bezbarwna i nudna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.swipnet.se 11.12.01, 00:15 Facet moze i swietny tyle, ze wiecznie bezrobotny. Moze mu jakis etat zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.12.01, 19:51 bo ona miała być ładna. i młoda. a jest nudna... masz rację. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.01, 17:28 No i jak z tym fan clubem? Składki jakieś czy coś... No nie wiem, ale zainteresowanie jak na mało popularnego aktora we Wrocławiu jest dość spore. P.S To ja idę też założyć fan-club, ale innego aktora ;))))))) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 13.12.01, 04:05 Podobno Czrzeszczak ma zagrac glowna role w nowej wersji Popiolu i diamentu.W glownej roli kobiecej znakomita i rownie popularna Krystyna Krotoska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 13.12.01, 11:38 no dobra - to tzeba się jakoś zebrać, statut napisać, składki ustalić. lokalu na siedzibę poszukać!!! może teatr by nas swe pomieszczenia udostępnił!! jakiś duży pokój, bo będzie nas trochę... kto na prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! 13.12.01, 15:19 Na prezeske Marsza ona wszystkim sie podlizuje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 192.168.0.* 13.12.01, 19:51 szpiro napisał(a): > Na prezeske Marsza > ona wszystkim sie > podlizuje, tak?! a komu na przykład ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: BOGDAN GRZESZCZAK!!!!!! IP: 213.25.67.* 17.12.01, 17:42 Dobra!!Jest dobra okazja,żeby sie napić!!!Kiedy spotkanie?Proponujcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś