henrykblum 02.08.07, 19:44 Dwaj złodzieje siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puzon Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.core.lanet.net.pl 02.08.07, 20:43 Mam nadzieję,że wyborcy w okręgu Legnicko-jeleniogórskim mają już Was dość i dadzą temu wyraz w najbliższych wyborach.Na szwarccharaktey nie zagłosują,wybiorą p. Elżbietę Zakrzewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 02.08.07, 23:46 W Chinach budują polską fabrykę helikopterów Sokół.Można by delegować Schetynę na dyrektora filii.Przecież i tak na niczym się nie zna,więc mógłby pełnić tam funkcję "psa ogrodnika".Przynajmniej w telewizji nie straszyłby swoim ryjem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubarozpruwacz Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.umwd.pl 07.08.07, 11:46 Super post ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pededro Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.core.lanet.net.pl 02.08.07, 23:07 Ja w ogóle teggo nie kumam? Z jakiego powodu partie polityczne mają dostawać pieniądze podatników? Dlaczego ja mam sie skladac na - nie przymierzajac - kampanie reklamowa kolesi, ktorych nie popieram? Ze skladam sie na pensje poselskie, nawet tych, ktorych nie wybieralem, to rozumiem. Ale dlaczego mam dawac kase na partie?! To ja juz wole na pensje lekarzy, albo pielegniarek, albo policjantow, albo nauczycieli. Tak byloby fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 02.08.07, 23:16 Z jakiego powodu partie polityczne mają dostawać pi > eniądze podatników? Bo jak nie pieniądze od podatników,to od prywatnego biznesu np.rosyjskiego,niemieckiego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 05.08.07, 20:34 prywatnego biznesu > np.rosyjskiego,niemieckiego itp. Niekoniecznie prywatnego,ale obcego jak najbardziej.Więc wybór jest prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:17 Grzesiu, daj sobie spokój, już wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.centertel.pl 02.08.07, 23:36 Panie Schetyna - kończ waść wstydu oszczędź ze swoją działalnością i pociągnji za sobą miernoty bez szkoły i intelektu jak pan Charłampowicz bo wsytd mi za partię na którą głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuss Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.ifd.uni.wroc.pl 03.08.07, 12:09 Tak jest, totalna manipulacja ! Przed wyborami mowie jedno a po wyborach co innego. To jest manipulacja !Schetyna, jak zreszta inni jego koledzy z KLD, (dzis nazywani czesto Aferalami) zatracil juz poczucie przyzwoitosci, jesli to wczesniej mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt. Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 16:08 Głosowanie na nich, to wybór między dżumą a cholerą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.wro.vectranet.pl 05.08.07, 18:45 Żenująca jest postawa Lipińskiego, który zamiast po męsku stawić czoła problemowi umizguje sie jak panienka, co na to jego zona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:59 A cóż to za zestawienie? Istne kpiny. Pan Schetyna - człowiek o nieposzlakowanym charakterze i ten drugi pan , bywalec w buduarze pani z ku..kami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan buahahahahahaha! IP: *.chello.pl 05.08.07, 23:53 > Pan Schetyna - człowiek o nieposzlakowanym charakterze POwiedz jeszcze coś wesołego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 05.08.07, 20:06 A Schetyna w święto zmarłych zapala świeczkę koledze Barańskiemu?Wypadałoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Bzykant Co za nienawiść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:54 Skąd tyle nienawiści? Pisząc podobne "epistoły" należy pamiętać, że można mieć do czynienia z prokuraturą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankaaa Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: *.as.kn.pl 07.08.07, 13:44 Ludzie mają prawo pisać swoją opinie na temat polityków, przecież z ich podatków dobrze sobie żyją - gorzej z owymi podatnikami. I jeszcze jedno przestań straszyć, mamy wolność słowa więc każdy obywatel może podzielić się swoim pogladem na dany temat, w innym przypadku to należy zamknąć te forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanWSI Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: 82.141.235.* 08.08.07, 17:56 Ch.u.j w dupe schetynie i jego psom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butthead Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) 08.08.07, 18:00 Gość portalu: kapitanWSI napisał(a): > Ch.u.j w dupe schetynie i jego psom!!! CZyli calemu magistratowi we Wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: *.chello.pl 08.08.07, 18:09 No i wszystko jasne.Znamy przyczyny "opieszałości" remontów Wrocławia. Tak podejrzewałem.Mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka w śmietanie Rycho Blake na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:44 Wszystkiemu są winni cykliści - a ja do nich należę - że nie ma porządnych ścieżek rowerowych. Rycho Blake na prezydenta Wszechswiata !!! Jest to "jedyny" mundry w tym mieście. Nawet "umi" pisać na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:40 Ten dupek Harłukowicz przyszedł z brukowca i z porzadnej gazety robi szmatę. Jak GW bedzie zatrudniać takich prostaków to stanie się regionalnym brukowcem. Od jutra nie kupuję tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś