Dodaj do ulubionych

Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii

02.08.07, 19:44
Dwaj złodzieje siebie warci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Puzon Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.core.lanet.net.pl 02.08.07, 20:43
      Mam nadzieję,że wyborcy w okręgu Legnicko-jeleniogórskim mają już Was dość i
      dadzą temu wyraz w najbliższych wyborach.Na szwarccharaktey nie
      zagłosują,wybiorą p. Elżbietę Zakrzewską.
      • Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 02.08.07, 23:46
        W Chinach budują polską fabrykę helikopterów Sokół.Można by delegować Schetynę
        na dyrektora filii.Przecież i tak na niczym się nie zna,więc mógłby pełnić tam
        funkcję "psa ogrodnika".Przynajmniej w telewizji nie straszyłby swoim ryjem.
        • Gość: kubarozpruwacz Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.umwd.pl 07.08.07, 11:46
          Super post !
    • Gość: pededro Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.core.lanet.net.pl 02.08.07, 23:07
      Ja w ogóle teggo nie kumam? Z jakiego powodu partie polityczne mają dostawać pieniądze podatników?
      Dlaczego ja mam sie skladac na - nie przymierzajac - kampanie reklamowa kolesi, ktorych nie popieram?
      Ze skladam sie na pensje poselskie, nawet tych, ktorych nie wybieralem, to rozumiem. Ale dlaczego mam
      dawac kase na partie?! To ja juz wole na pensje lekarzy, albo pielegniarek, albo policjantow, albo
      nauczycieli. Tak byloby fajniej.
      • Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 02.08.07, 23:16
        Z jakiego powodu partie polityczne mają dostawać pi
        > eniądze podatników?

Bo jak nie pieniądze od podatników,to od prywatnego biznesu
        np.rosyjskiego,niemieckiego itp.
        • Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 05.08.07, 20:34
          prywatnego biznesu
          > np.rosyjskiego,niemieckiego itp.

Niekoniecznie prywatnego,ale obcego jak najbardziej.Więc wybór jest prosty.
    • Gość: leon Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:17
      Grzesiu, daj sobie spokój, już wystarczy!
      • Gość: nom Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.centertel.pl 02.08.07, 23:36
        Panie Schetyna - kończ waść wstydu oszczędź ze swoją działalnością i pociągnji
        za sobą miernoty bez szkoły i intelektu jak pan Charłampowicz bo wsytd mi za
        partię na którą głosowałem.
    • Gość: yuss Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.ifd.uni.wroc.pl 03.08.07, 12:09
      Tak jest, totalna manipulacja ! Przed wyborami mowie jedno a po wyborach co
      innego. To jest manipulacja !Schetyna, jak zreszta inni jego koledzy z KLD,
      (dzis nazywani czesto Aferalami) zatracil juz poczucie przyzwoitosci, jesli to
      wczesniej mial.
    • Gość: Wojt. Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 16:08
      Głosowanie na nich, to wybór między dżumą a cholerą!!!
    • Gość: kolega Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.wro.vectranet.pl 05.08.07, 18:45
      Żenująca jest postawa Lipińskiego, który zamiast po męsku stawić czoła
      problemowi umizguje sie jak panienka, co na to jego zona?
    • Gość: Platformers Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:59
      A cóż to za zestawienie? Istne kpiny. Pan Schetyna - człowiek o nieposzlakowanym
      charakterze i ten drugi pan , bywalec w buduarze pani z ku..kami w oczach.
      • Gość: corgan buahahahahahaha! IP: *.chello.pl 05.08.07, 23:53
        > Pan Schetyna - człowiek o nieposzlakowanym charakterze

POwiedz jeszcze coś wesołego :))))
    • Gość: Robek Re: Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampan IP: *.chello.pl 05.08.07, 20:06
      A Schetyna w święto zmarłych zapala świeczkę koledze Barańskiemu?Wypadałoby!
      • Gość: Janko Bzykant Co za nienawiść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:54
        Skąd tyle nienawiści? Pisząc podobne "epistoły" należy pamiętać, że można mieć
        do czynienia z prokuraturą.....
        • Gość: dankaaa Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: *.as.kn.pl 07.08.07, 13:44
          Ludzie mają prawo pisać swoją opinie na temat polityków, przecież z
          ich podatków dobrze sobie żyją - gorzej z owymi podatnikami.
          I jeszcze jedno przestań straszyć, mamy wolność słowa więc każdy
          obywatel może podzielić się swoim pogladem na dany temat, w innym
          przypadku to należy zamknąć te forum.
          • Gość: kapitanWSI Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: 82.141.235.* 08.08.07, 17:56
            Ch.u.j w dupe schetynie i jego psom!!!
            • butthead Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) 08.08.07, 18:00
              Gość portalu: kapitanWSI napisał(a):

> Ch.u.j w dupe schetynie i jego psom!!!

CZyli calemu magistratowi we Wrocku?
              • Gość: Robek Re: Co za nienawiść - a może szczerości:) IP: *.chello.pl 08.08.07, 18:09
                No i wszystko jasne.Znamy przyczyny "opieszałości" remontów Wrocławia.
                Tak podejrzewałem.Mniej więcej.
                • Gość: Zośka w śmietanie Rycho Blake na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:44
                  Wszystkiemu są winni cykliści - a ja do nich należę - że nie ma
                  porządnych ścieżek rowerowych. Rycho Blake na prezydenta
                  Wszechswiata !!! Jest to "jedyny" mundry w tym mieście. Nawet "umi"
                  pisać na blogu.
    • Gość: po Schetyna i Lipiński - szwarccharaktery kampanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:40
      Ten dupek Harłukowicz przyszedł z brukowca i z porzadnej gazety robi
      szmatę. Jak GW bedzie zatrudniać takich prostaków to stanie się
      regionalnym brukowcem. Od jutra nie kupuję tej gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka