Gość: Krisqu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:02 Jakim epitetem mozna okreslic kolesia ktory wyciaga 75 letniej kobiecie z portfela wszystko co sie w nim znajduje.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nell Re: Kieszonkowcy!!! IP: 213.77.49.* 19.12.01, 08:52 Gość portalu: Krisqu napisał(a): > Jakim epitetem mozna okreslic kolesia ktory wyciaga 75 letniej kobiecie z > portfela wszystko co sie w nim znajduje.? To zwykły złamany c..j . I tyle na ten temat. I będzie tym samym zawsze obojętnie komu ten portfel wyciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Kieszonkowcy!!! IP: 62.87.137.* 19.12.01, 08:58 Czy piszecie o ministrze finansów? Odpowiedz Link Zgłoś
che1 Re: Kieszonkowcy!!! 19.12.01, 20:55 A jak koreślić kolesia który robi to samo z portfelem np.30-to latka?Kilka tygodni temu razem z kolegą złapaliśmy złodzieja.Po solidnym obiciu mu mordy kloega zapytał czy gnojek nie boi się kraść?Złodzej odpowiedzał rozbrajająco:Skąd ja wiem na kogo trafię?A tak na marginesie,uważajcie na swoją kasę.Złodziei jest niestety wielu.To bardzo dochodowy fach.Złodziej to coraz częściej elegancko ubrany człowiek,także kobieta.Żadnych skrupułów.Okradnie babcię dziadka ,bezdomnego....... .Dla złodzieja okradziony to tylko frajer nie człowiek.Czasem widząc okradzionych[pracuję z ludżmi] żałuję że w Polsce nie ma prawa koranicznego.Prawo karne jest niestety mało skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Kieszonkowcy!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 22:33 Kompletny upadek moralny. Kiedyś świat doliniarzy miał swój "honor" i "kodeks"! Takiego delikwenta wykluczało się z zawodu! -nadmieniam że nie pracowałem nigdy w w/w fachu- Odpowiedz Link Zgłoś