Gość: lala IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.03, 20:40 Czy ktos moze ma jakies info na temat sytuacji w Renomie PDT. Nie wiem dlaczego niemal caly dom towarowy jest pusty. Czy bedzie remont czy wszystko padlo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seledynowa e nieeeeee ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 20:48 nie padło, nie padło... tylko na sezon letni przenoszą się na ulice Wrocławia tudziez podziemne przejścia - bo to zaczyna byc bardzo trendy w handlu na razie trwają twarde negocjacje o miejsca przed sukiennicami, chodź najcenniejsze sa okolice wejścia do Ratusza a w samym ratuszu może będzie centrum warzywne - bo tam chłodno i zieleninka nie zwiędnie silne lobby ciuchowe próbuje wysiudać kwiaciarki z Solnego ("to taki nierentowny biznes, te kwiatuszki") a co z PDT? pomysłowi póbują zaistalowac w nim ...pola golfowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: e nieeeeee ;-) IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.03, 20:50 Gość portalu: seledynowa napisał(a): > nie padło, nie padło... > tylko na sezon letni przenoszą się na ulice Wrocławia tudziez podziemne > przejścia - bo to zaczyna byc bardzo trendy w handlu > na razie trwają twarde negocjacje o miejsca przed sukiennicami, chodź > najcenniejsze sa okolice wejścia do Ratusza > a w samym ratuszu może będzie centrum warzywne - bo tam chłodno i zieleninka > nie zwiędnie > silne lobby ciuchowe próbuje wysiudać kwiaciarki z Solnego ("to taki > nierentowny biznes, te kwiatuszki") > a co z PDT? pomysłowi póbują zaistalowac w nim ...pola golfowe > ;-) Pytalem powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrarka Re: e nieeeeee ;-) 04.08.03, 13:22 Gość portalu: seledynowa napisał(a): > a co z PDT? pomysłowi póbują zaistalowac w nim ...pola golfowe > ;-) Jedno wesołe pole golfowe zainstalowano już przy parku na Grabiszynku. A raczej śmieszną namiastkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Czy Pedet upada?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 22:28 Chyba chodzi Ci o ten pawilon handlowy koło Placu Kościuszki. Wydaje mi się, że on już się nie nazywa Pedet tylko RENOMA. Nie wiem, czy upada, czy nie. Do tej pory myślałam, że tam tylko trwają remonty. Pozdr. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Czy Pedet upada?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.03, 17:12 Gość portalu: Zielona napisał(a): > Chyba chodzi Ci o ten pawilon handlowy koło Placu Kościuszki. Wydaje mi się, > że on już się nie nazywa Pedet tylko RENOMA. Nie wiem, czy upada, czy nie. Do > tej pory myślałam, że tam tylko trwają remonty. > Pozdr. > P. jak mozna nie wiedziec, co to jest i gdzie sie znajduje PEDET!????? gdyby nie te dzieci, to wcale nie bylibysmy tacy starzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Czy Pedet upada?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.03, 20:03 Gość portalu: stary napisał(a): > jak mozna nie wiedziec, co to jest i gdzie sie znajduje PEDET!????? Dobrze gada, polać mu! Jeszcze kilka lat i gdy powiesz "na placu PKWN" to nikt Cie nie zrozumie. Jesli ktos nie wie co to jest pedet albo udaje , ze nie wie - niech sie spyta kogos o kilka lat starszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Czy Pedet upada?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 11:27 Gość portalu: stary napisał(a): > jak mozna nie wiedziec, co to jest i gdzie sie znajduje PEDET!????? > > gdyby nie te dzieci, to wcale nie bylibysmy tacy starzy.... Ja wiem, co to jest i gdzie się znajdował. Ale Pedet raczej kojarzy się z budowlą na Świdnickiej. Ale tam to już nie nazywa się Pedet tylko RENOMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk A może żywe manekiny. IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 03.08.03, 16:59 Kiedyś domy towarowe wynajmowały modelki żeby siedziały na wystawie w ubraniu do kupienia w sklepie.Poza tym nie ominie pedetu remont elewacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: A może żywe manekiny. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.03, 20:00 A ja wiem , ze stara zaloga pedetu jest np. w Galerii Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: A może żywe manekiny. IP: *.skane.se 04.08.03, 01:51 Gość portalu: Justyna napisał(a): > A ja wiem , ze stara zaloga pedetu jest np. w Galerii Centrum. znowu remontuja? te ekspedietki w pedecie szpetne. Odpowiedz Link Zgłoś