Dodaj do ulubionych

Śpiewaczka przy Feniksie

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 10:33
Jak już jest o Pawim Oczku, to ją też można wspomnieć. Taka śpiewaczka zza
wschodniej granicy, kojarzycie (Rynek, Feniks). Dużo moich znajomych jej nie
lubi, a moim zdaniem ona nadaje klimat. A co wy o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 18.06.01, 10:47
      Zastanawiam się czy jej na mecz nie zaprosić. Ale by doping zorganizowała!
    • Gość: wędzonka Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: 156.24.231.* 18.06.01, 11:08
      Nie wiedzialem ze jest zza wschodniej granicy.
      Pewne jest ze podnosi poziom kultury muzycznej Wroclawian, bo czasem jak jakis
      koles zaciagnie soprana przechodzac obok niej to tak pieknie ze az trudno
      odroznic!! :)
      • Gość: marsha Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 18.06.01, 12:42
        ależ mnie ona kiedyś przestraszyła...
        idę sobie spokojnie,a tu nagle coś koło ucha jak nie "zawyje"...aż odkoczyłam,a
        ona ze śmiechu na moment przerwała śpiew :)
        niech zostanie...nikomu nie przeszkadza,a przynajmniej dorobi do głodowej pensji
    • Gość: Jarosz Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: 195.116.104.* 18.06.01, 13:37
      Jej fanem nie jestem, ale też mi nie przeszkadza. Na pewno za to ubarwia nasze
      miasto.
      • Gość: tomza Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: *.chem.uni.wroc.pl 18.06.01, 13:42
        moim zdaniem, jeśli miasto nie wydało na niąch kilka milionów, a defekty w
        Ludowej jej nie dotyczą, to trzeba jej sie trzymać kurczowo.
        Wydaje mi się, że słyszę lekki fałsz w wyższych rejestrach, ale co tam...
        • Gość: meg Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 14:32
          czy to jest ta pani na którą niektórzy mówią "opera"?
          • Gość: marsha Re: Śpiewaczka przy Feniksie IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 19.06.01, 10:39
            Gość portalu: meg napisał(a):

> czy to jest ta pani na którą niektórzy mówią "opera"?

tak,to o nią chodzi.
            (może fałszuje,ale ma przed sobą wystawione na sprzedaż kasety ze swoimi trelami)

• do_gory Re: Śpiewaczka przy Feniksie 14.04.02, 13:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka