Gość: cegla IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 12:25 Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz powoli denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maro Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.pl 21.07.01, 12:41 Może zbudujemy gigantyczny parasol? Albo rozpalimy wielkie ognisko - woda z ziemi odparuje w chmury .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 13:16 wiem jak zatrzymac podnoszenie sie wody w rzekach. Caly Wroclaw musi wyjsc na ulice z wiadrami, nazbierac wody a nastepnie wyslac te wiadra nad baltyk. W ten sposob zminimazlizujemy zagrozenie powodziowe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 16:23 Gość portalu: cegla napisał(a): > Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz powoli > denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi........... Podobno wystarczy się modlić. Tak, jak w 1977, po wizycie Papieża. Haj, nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 21.07.01, 17:16 Gość portalu: karbol napisał(a): > Gość portalu: cegla napisał(a): > > > Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz po > woli > > denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi........... > > Podobno wystarczy się modlić. Tak, jak w 1977, po wizycie Papieża. > Haj, nie denerwuj się. :-)))No ale w 1997 nie pomoglo i w czasie Wizyty jednak deczko mokro bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.01, 23:54 Prawdopodobnie jest to tzw. "kara boska" nałożona na Lud, za preferencje wyborcze. W 1993 Lud zagłosował na SLD i miał w 1997 nauczkę. Teraz Lud chce znowu zrobić to samo - więc klęski żywiołowe pojawiły się wcześniej ku opamiętaniu Ludu. Jest to wersja, którą niedługo usłyszymy w stosownych mediach. ;-) Ergo - sam wiesz co masz myśleć - wyraź to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 01:53 Jestem za, wysłać sld na Antarktyde, precz z lewizną, a tak na poważnie zajebista pogoda, byleby powodzi nie było, pochodzić w deszczu, hmmmm, ekstra. Denerwują mnie jedynie debile od pogody jak jest ciepło gadają kiedy będzie deszcz, jak pada ta narzekają i proszą o słońce czysta paranoja, ja w taką deszczową pogodę czuję się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 08:51 Szczerze..... To ja tez uwielbiam taka pogode:)))))) Wiele rzeczy sie czlowiekowi moze przydarzyc, nie ma z reszta piekniejszego widoku niz piekna dziewczyna w dzeszczu..... Heh. Niedawno - w poniedzialek deszcze mnie zlapal na rynku. I tak poznalem pewna bardzo interesujaca dziewczyne:)))) Otoz moj kumpel uciekac przed deszczem nieforunnie (?) potracil lawke z ogrodka piwnego a ze ja bieglem za nim to w calej mojej okazalosci "wylozylem" sie na plyte rynku. I wtedy podeszla ona i wraz z moim kumplem pomogla mi wstac. Pozniej poszlismy na piwo itd, itd... Wtedy doszedlem do bardzo konkretngo i mysle ze trafnego wniosku - DESZCZE ZBLIZA LUDZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:25 uuuaaauuu. Wydrukowali ten watek w gazeci! Tylko dlaczego tak chamsko go obcieli na koncu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:26 Gość portalu: cegla napisał(a): > Szczerze..... To ja tez uwielbiam taka pogode:)))))) Wiele rzeczy sie > czlowiekowi moze przydarzyc, nie ma z reszta piekniejszego widoku niz piekna > dziewczyna w dzeszczu..... Heh. Niedawno - w poniedzialek deszcze mnie zlapal > na rynku. I tak poznalem pewna bardzo interesujaca dziewczyne:)))) Otoz moj > kumpel uciekac przed deszczem nieforunnie (?) potracil lawke z ogrodka piwnego > a ze ja bieglem za nim to w calej mojej okazalosci "wylozylem" sie na plyte > rynku. I wtedy podeszla ona i wraz z moim kumplem pomogla mi wstac. Pozniej > poszlismy na piwo itd, itd... Wtedy doszedlem do bardzo konkretngo i mysle ze > trafnego wniosku - DESZCZE ZBLIZA LUDZI! Szczególnie pod wiatą na przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś