Dodaj do ulubionych

Deszczowi mowimy STOP!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 12:25
Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz powoli
denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi...........
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.pl 21.07.01, 12:41
      Może zbudujemy gigantyczny parasol?
      Albo rozpalimy wielkie ognisko - woda z ziemi odparuje w chmury ....
      • Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 13:16
        wiem jak zatrzymac podnoszenie sie wody w rzekach. Caly Wroclaw musi wyjsc na
        ulice z wiadrami, nazbierac wody a nastepnie wyslac te wiadra nad baltyk. W ten
        sposob zminimazlizujemy zagrozenie powodziowe:))))
    • Gość: karbol Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 16:23
      Gość portalu: cegla napisał(a):

> Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz powoli
      > denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi...........

Podobno wystarczy się modlić. Tak, jak w 1977, po wizycie Papieża.
      Haj, nie denerwuj się.
      • Gość: JaJaccek Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 21.07.01, 17:16
        Gość portalu: karbol napisał(a):

> Gość portalu: cegla napisał(a):
        >
        > > Czy jest jakis sposob na zatrzymanie deszczu?????!!!!! Bo mie to on juz po
        > woli
        > > denerwuje!!! I na dodatek poziom wod w rzekach sie podnosi...........
        >
        > Podobno wystarczy się modlić. Tak, jak w 1977, po wizycie Papieża.
        > Haj, nie denerwuj się.

:-)))No ale w 1997 nie pomoglo i w czasie Wizyty jednak deczko mokro bylo.
    • Gość: FK Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.01, 23:54
      Prawdopodobnie jest to tzw. "kara boska" nałożona na Lud, za preferencje
      wyborcze. W 1993 Lud zagłosował na SLD i miał w 1997 nauczkę. Teraz Lud chce
      znowu zrobić to samo - więc klęski żywiołowe pojawiły się wcześniej ku
      opamiętaniu Ludu. Jest to wersja, którą niedługo usłyszymy w stosownych
      mediach. ;-)
      Ergo - sam wiesz co masz myśleć - wyraź to!!!
      • Gość: roy Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 01:53
        Jestem za, wysłać sld na Antarktyde, precz z lewizną, a tak na poważnie
        zajebista pogoda, byleby powodzi nie było, pochodzić w deszczu, hmmmm, ekstra.
        Denerwują mnie jedynie debile od pogody jak jest ciepło gadają kiedy będzie
        deszcz, jak pada ta narzekają i proszą o słońce czysta paranoja, ja w taką
        deszczową pogodę czuję się świetnie
    • Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 08:51
      Szczerze..... To ja tez uwielbiam taka pogode:)))))) Wiele rzeczy sie
      czlowiekowi moze przydarzyc, nie ma z reszta piekniejszego widoku niz piekna
      dziewczyna w dzeszczu..... Heh. Niedawno - w poniedzialek deszcze mnie zlapal
      na rynku. I tak poznalem pewna bardzo interesujaca dziewczyne:)))) Otoz moj
      kumpel uciekac przed deszczem nieforunnie (?) potracil lawke z ogrodka piwnego
      a ze ja bieglem za nim to w calej mojej okazalosci "wylozylem" sie na plyte
      rynku. I wtedy podeszla ona i wraz z moim kumplem pomogla mi wstac. Pozniej
      poszlismy na piwo itd, itd... Wtedy doszedlem do bardzo konkretngo i mysle ze
      trafnego wniosku - DESZCZE ZBLIZA LUDZI!
      • Gość: cegla Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:25
        uuuaaauuu. Wydrukowali ten watek w gazeci! Tylko dlaczego tak chamsko go
        obcieli na koncu????
      • Gość: hrabia Re: Deszczowi mowimy STOP!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:26
        Gość portalu: cegla napisał(a):

> Szczerze..... To ja tez uwielbiam taka pogode:)))))) Wiele rzeczy sie
        > czlowiekowi moze przydarzyc, nie ma z reszta piekniejszego widoku niz piekna
        > dziewczyna w dzeszczu..... Heh. Niedawno - w poniedzialek deszcze mnie zlapal
        > na rynku. I tak poznalem pewna bardzo interesujaca dziewczyne:)))) Otoz moj
        > kumpel uciekac przed deszczem nieforunnie (?) potracil lawke z ogrodka piwnego
        > a ze ja bieglem za nim to w calej mojej okazalosci "wylozylem" sie na plyte
        > rynku. I wtedy podeszla ona i wraz z moim kumplem pomogla mi wstac. Pozniej
        > poszlismy na piwo itd, itd... Wtedy doszedlem do bardzo konkretngo i mysle ze
        > trafnego wniosku - DESZCZE ZBLIZA LUDZI!

Szczególnie pod wiatą na przystanku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka