Dodaj do ulubionych

EKONOMIK DRUKARSKA

IP: *.tvk / 172.16.1.* 28.08.03, 11:20
Wszyscy związani z tą szkołą wpisujcie się :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jaco Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 04:47
      pozdrawiam andrzejów: monasterskiego i rejmonta. oni są the best!!!!!
      • Gość: Linka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.w / 62.233.155.* 31.03.04, 08:57
        Reymont byl moim wychowawca :)
      • agnespot Re: EKONOMIK DRUKARSKA 23.04.04, 13:52
        Z Reymontem wypiłam swoją pierwszą w życiu wódkę (miałam już 18 lat :-))-to
        było na obozie wędrownym...Ale to na prawdę super facet. pozdrówka
    • Gość: kathrin Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:26
      Pisalam mature w 1995, wychowawczynia byla T. Karczewska - okropne babsko,
      matma z nia to byl horror.
      Pozdr. dla absolwentów !
    • areymont Re: EKONOMIK DRUKARSKA 28.04.04, 01:10
      P...izszcie dalej głupoty, to wyp...iszą mnie z roboty. AR - pozdrowienia!
    • Gość: lara Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.07.04, 20:57
      Matura 2004r. wychowawczyni - U. Pliszki, a Poleszczuka (chba tak ma na
      nazwisko - a rany już nie pamiętam) pamiętacie?, Minajew? - fajna babaka.
      • Gość: solka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 16:46
        Ja go pamiętam, był naszym wychowawcą
        • Gość: Iwona Re: do Solka IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:19
          Kto ty jesteś solka? Twoim wychowawcą był Poleszczuk? Bo moim też jestem
          rocznik 1982
      • mimima Re: EKONOMIK DRUKARSKA 11.10.05, 17:39
        Minajew była moją wychowawczynią 1998-2002
    • Gość: mona Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.07.04, 16:59
      pozdrowionka dla wszystkich absolwentów i obecnych uczniów tej szkółki,
      a w szczególnośći klasy 2G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • greg45 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.08.04, 22:26
      kurcze ale to były piękne lata, ja zdawałem mature w 2001 r., szczególne
      pozdrowienia dla p. Urszuli Pliszki, mojej wychowawczyni, polskieog nie zapomne
      do konca zycia, a w szczegolnosci jak mialem siedem baniek na czysto i
      poprawialem semestr z razem ze stayerem, ale to jest za dluga historia aby ja
      tu opisywac :) czy ona jeszze uczy w tej szkole, bo ja myslalem ze bylismy jej
      ostatnia klasa, pozdorwienia dla kowalskiej z niemca, to byly 45 min.
      przyjemnosci w tej szkole, hehe
      • Gość: lara Re: DO greg45 IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.08.04, 15:46
        Cześć!
        Co mi się wydaje, że się znamy. Urszula Piliszki..., ostatnia jej klasa
        wychowawcza, matura 2001r, Studniówka na ul. Łowieckiej?
        Doszłam do Was w II kl.
        Jeśli się nie mylę to daj znać, może jakieś spotkanie klasowe po latach
        zorganizujemy.
        Pozdrawiam
        L.Sz.
        • greg45 Re: DO greg45 19.08.04, 23:33
          witam, chyba po Twoim nicku L.Sz. wiem z kim mam przyjemność, hehe
          pozdrowienia, co tam u Ciebie słychać, co porabiasz na co dzień, studiujesz
          może gdzieć, bo ja właśnie piszę pracę licencjacką i będę się
          najprawdopodomniej bronił we wrześniu lub październiku, masz może z kimś stały
          kontakt, bo my, czyli nasza czwórka, szlachta z drukarsiej, jak siebie
          nazywaliśmy :) mamy cały czas ze sobą kontakt, właśnie widzieliśmy się z piątku
          na sobotę, ale była niezła impra, pierw ostrów tumski, później piramida, potem
          9brama i klub54, a co dalej to już mało pamiętam :) co do spotkania klasowego
          to jestem za, może uda się spotkać jeszcze pod koniec sierpnia albo we
          wrześniu, pozdrawiam, greg.
          • Gość: lara Re: DO greg45 IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.04, 10:41
            Cześć!
            To fajnie, że utrzymujecie kontakt stały, bo ja mam z kilkoma osobami, ale i
            tak zbyt często się nie widujemy - raczej częstrzy jest kontakt telefoniczny.
            Ja obroniłam licencjat i od września zaczynam pracę w przedszkolu (jestem
            nauczycielem nauczania początkowego), ale od października idę dalej na
            magisterkę. Porozmawiaj z resztą, którą utrzymujecie kontakt, a ja skontaktuję
            się z innymi i spróbujemy zorganizować coś. Nie ukrywam, że byłoby miło spotkać
            się i powspominać dawne czasy.
            Podam Ci nr gg 4196410 jak możesz to skontaktuj się ze mną i ustalimy coś
            więcej.
            Pozdrawiam i pozdrowienia dla reszty jak będziesz z nimi rozmawiał
            lara
        • Gość: agusek Re: DO greg45 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 00:20
          hej! ja tez miałam studniówkę na łowieckiej!:-)
          A wychowawcą była pani Piechowiak..
      • Gość: Iwona Re: matura 2001 IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:21
        ja też zdawałam maturę w 2001 Pliszki uczyła mnie polskiego ( bardzo dobrze
        ją wspominam) a wychowawcą był Poleszczuk
    • guia Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.09.04, 00:07
      No baaa,matura 2000...

...klasa turystyczna, wychowawca byl Andrzej Reymont...wycieczki byly suuuper,
      az milo powspominac :)
    • margoo7 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.09.04, 00:26
      pozdrawiam wszystkich :)
      matura 2000, wychowawca A. Manasterski - równy facet :)
    • Gość: Beata Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.09.04, 16:44
      matura 1999 r. już na zaocznych. Wcześniej wychowawczyni p. Socha-matma.
      Pozdrawiam klase Ea (BJ)
    • Gość: mada Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:22
      Hej. Ja kończyłam L.E w 1980! To były czasy. Prof. Zajączkowski
      (pozdrawiam),Dudziński, Miszczuk, Jakubowska.... o Jezu, ale dali w kość.
      Cudowna była prof.Sosińska(księgowość). Ludzie z IV H , gdzie jesteście!
      Pozdrawiam Was wszystkie baby. Mada.
      • Gość: MagdaCan Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.ed.shawcable.net 16.06.05, 08:46
        Hej! Ja konczylam w 1979. Ci sami nauczyciele.Wspominam z lezka w
        oku.Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: kasienka2 Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:35
      Matura w 1995 roku, klasa IV Kd, wychowawczyni T. Karczewska to była cholera!!!
      Pozdrowienia dla wszystkich
      • edziarudnicka Re: EKONOMIK DRUKARSKA 30.05.05, 07:56
        Kończyłam ekonomik w 1995 klasa HB !!!Wychowawczyni Pani .....?? Nie pamiętam z
        rachunkowości !! a matmy uczyła Socha - okropieństwo !!!Pani Minajew extra
        babka !!!
        • Gość: Iwona Re: ekonomik drukarska IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:17
          Rocznik 82 maturę pisałam w 2001 Klasa FB Wychowawca p. Poleszczuk ( ale się
          działo, do tej pory go wspominamy) j. polski p. Pliszki, pamiętam też
          Szewiołę, Mierzejewskiego ( jak nie był jeszcze dyrektorem - uczył historii) P.
          Bartosiewicz (mikro, makro..) na i p. Litwin z którą spędzaliśmy połowę życia
          na rachunkowiści...

• wysoczanka Re: EKONOMIK DRUKARSKA 02.06.05, 21:17
      Matura 1980! klasa o specjalności - pracownik administracyjno-biurowy- całuski
      dla mojej klasy:)))))) i nauczycieli. Dudziński - pamiętacie jego stopnie 2 i
      1/2? Gnębił mnie ale jaki był kochany!!! Kto pamięta jeszcze Swietłanę -
      gnębicielkę, która posadziła kilka moich koleżanek?
      Odezwijcie się - to były cudne czasy - trzeba powspominać:))))))))))))
      • maga60 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 03.07.05, 17:43
        Hej. Znalazłam ten wpis dopiero teraz. Ja kończyłam szkołę w 1980 w klasie H.
        Niektóre lekcje śniły mi się jescze długo po nocach. Tego się nie zapomina.
        Pozdrawiam. M.
      • Gość: ewa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:46
        matura '80. klasa "k". to byly czasy. ja pamietam swietłane.zmuszala nas do
        bezwzglednej pracy nad jezykiem rosyjskim, do tej pory sni mi sei po nocach.
        ale ogolne wspomnienia pozytywne. pamietam te wsystkie nazwiska..powracaja
        wspomnienia..pozdrawiam wszystkich absolwentow i czekam na jakies info w
        asprawie zjazdu:)
    • Gość: edka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:21
      Matura 1995, klasa HB!!!! Jest tam kto???
    • daddy Re: EKONOMIK DRUKARSKA 22.08.05, 22:43
      wstydzą się może :)
    • Gość: iwka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: 217.11.140.* 27.08.05, 22:11
      Matura 1994 r -Wychowawca- p.Manasterski ( super nauczyciel)
      Średnia Szkoła Kupiecka- hejka!!!
    • bunia_bunia klasa SM sprzedawca magazynier :)) 30.08.05, 14:04
      to były czasy.......... a ten kierunek ..... ale co tam było fajnie ale nikogo
      nie widze a było nas sporo nie moge sie doliczyc w którym roku zdawałam mature
      ale chyba w 1994 ;)) pozdrawiam o odezwijcie sie Kaska
      • wroclawianka42 Re: klasa SM sprzedawca magazynier :)) 17.09.05, 12:07
        Witajcie maturzysci roku 1982!!!
        Tak ,kto by nie pamietal Swietlany,Jakubowskiej...przed jej lekcjami ekonomii
        wszyscy drzelismy...ja bylam w klasie "k"-ksiegarskiej...
        • mimima Re: klasa SM sprzedawca magazynier :)) 11.10.05, 17:43
          Matura 2002 wychowawczyni p.Minajew klasa Hb ...?
    • Gość: Beata Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:37
      ja tą szkołe konczyłam w 2000, chodziłam do Ob, wychowawca-A.Knauber-uczyła
      polskiego, matma-Poleszczuk-umiał niektórym krew popsuć, angielski-Ferens,itd.
      Wspaniałe lata, zajefajna klasa, najlepsze były wycieczki, no i imprezy,
      wspólne piwka wieczorami....Pozdrawiam wszystkich z mojego rocznika
      • ajanasiak Re: 01.08.06, 19:07
        ja równiez kończyłam tę szkołę w 2000 roku . Cudowna klasa HB, wspaniale lata i
        cudowne wspomnienia. Wychowawczyni p. Nowak . Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: jaaaa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:20
      Kto chodził do tej szkoły !! Rocznik 1976!!!!!!!!!!!
      • Gość: kasienka24 Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:51
        Ja konczylam ta szkole. jestem z rocznika `76, chodizlam do klasy "Kd" :-)
        • Gość: nowa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:08
          Ja też rocznik 76 ale chodziłam do klasy Hb
    • nadia09 Re: drukarska 29.06.06, 09:31
      Matura '96, wychowawczyni Pani Urszula Sus - wspaniała Kobieta!! Pozdrawiam
      wszystkich a szczególnie z Eb:)) M.J.
      • Gość: edzia Re: drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:19
        Matura 95 r. Klasa HB !!! Szkoła okropna na czele z panią Sochą !!
    • malina222 A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? 19.07.06, 15:43
      Klasa Fb 1998-2002. To był nasz wychowawca. Za to nie strawiłam przez te cztery
      latka pani Knapek od polskiego.
      • Gość: Ania123 Re: A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:43
        Ja też przez cztery lata męczyłam się p.Knapek to był istny koszmar. 2000-2004
        • db_dobroslawa Re: Knapek to był istny koszmar. 2000-2004 06.05.07, 12:28
          Tak, tak, tak!!! Antypolonista, antynauczyciel. Potwór!!! (przynajmniej w tych
          latach;-))
      • Gość: KasiaBe Re: A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:22
        No oczywiscie, ze pamietam. Uczyl moja klase - T (1996-2000).
        Naszym wychowawca byl Reymont (a przez pierwsza klase Wodzislawski).

Ja z pania Knapek "przyjemnosci" nie mialam, ale nas polskiego uczyla
        Orleanska - tez jej nie trawilam. :/

Pozdrowienia
    • Gość: M Re: Ekonomik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:14
      A kto pamięta maturę 1980? Jakubowska od ekonomii politycznej zawsze pod
      krawatem, Zajączkowski od matmy, Wojciechowska od niemieckiego i prof.Sosińska
      od księgowości itd. A Miszczuk była wychowawczynią (chemia). Na rosyjskim
      trzeba było uczyć się na pamięć całe strofy z "Eugeniusza Oniegina"...masakra.
      Krótkie paznokcie, zero makijażu w czwartej klasie, stanie w kącie na matmie
      twarzą do ściany ( u Dudzińskiego). To były czasy! Pozdrawiam wszystkich !!!!!
      • dorek22 Klasa p.Damiany Nowak 20.08.06, 14:56
        Witajcie,jestem z rocznika`84. Klasa I-IV Fa (finanse i rachunkowosc
        przedsiebiorstw) Polski z pania Koss a matma z Poleszczukiem. obydwoje
        gnebiciele ale matme i tak wspominam cudownie. Jednak warto czasami postraszyc
        uczniow :) A nasza wychowawczyni.....boze..takich ludzi ze swieczka szukac!!
        Buzka!!
    • smilka2 Re: 30.08.06, 09:53
      matura 1996, łamatko to już 10 lat temu!!! Najlepsze lata mojego życia.
      Wychowawca I. Stelmaszak. Może znajdzie się tu ktoś z mojej klasy IV HB?
      • ptysia78 poszukuje... 31.08.06, 15:50
        poszukuje kogos kto zna Jarka Tyneckiego i ma do niego jakies namiary, o
        chodzil na drukarska w latach mniej wiecej 93-97
        • Gość: gosssc Re: poszukuje... IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.06, 22:30
          ja teraz chodze do tej szkoly, na wieczorowych. Moim wychowawca jest poczciwy
          Grzeda. P. Damiana Nowak - rowna babka. Poleszczuk gnebi. A kogo uczyl p.
          Szczurek od angielskiego???
          • dorek22 Re: poszukuje... 03.09.06, 21:15
            Mnie uczyl p. Szczurek. I to dobrze bo matura zdana na 5 :D A przy tym jaki
            ubaw z nim byl na studniowce :D
            • grazyna10 Re: Poleszczuk 05.09.06, 18:16
              Nie pomstujcie na niego, moze i gnebi ale na pewno nauczy Was matmy. Swego
              czasu uczyl moja corke jeszcze w szkole podstawowej i na protesty rodzicow, ze
              dzieciaki przez niego placza odpowiedzial, ze niech placza ale on gwarantuje,
              ze wszyscy egzamin z matematyki do szkoly sredniej zdadza. I faktycznie, zdali.
              Do dzis moja corka twierdzi, ze tyle co on nie nauczyl jej zaden inny
              nauczyciel.

Aby byc skromnym trzeba miec z czego.
              • Gość: Iwona Re: Poleszczuk IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:27
                Poleszczuk był moim wychowawcą ( matura 2001) Na matmie się działo, u nas też
                dziewczyny przez niego ryczały, tabletki uspokajające brały... , potrafił dać w
                kość. To były czasy. Fakt zdałam na AE, z matmą póżniej nie miałam problemów.
                Wtedy było czasami bardzo ciężko , ale teraz wspominam te czasy z sentymentem...
          • azzanna Re: poszukuje... 06.10.06, 10:50

A kogo uczyl p.
            > Szczurek od angielskiego???

Witam,
            mnie uczył:) super gościu:)
            Aśka matura 2004 :)
      • iza77 Re: 22.09.06, 14:21
        smilka2 napisała:

> matura 1996, łamatko to już 10 lat temu!!! Najlepsze lata mojego życia.
        > Wychowawca I. Stelmaszak. Może znajdzie się tu ktoś z mojej klasy IV HB?

ooo.. Sylwia :) pozdrawiam serdecznie, chociaż maturę zdawałam razem z paroma
        osobami rok później ;)
    • Gość: edzia Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:15
      wpisujcie się kto chodził do tej szkoły !!mój rocznik 76 !
      • Gość: JADZIA Re:ekonomik drukarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:13
        To tez i moj rocznik !!! Do ktorej klasy chodzilas? Pozdr.:-)
        • Gość: edzia Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:33
          Klasa HB !!!
        • Gość: iwo46 Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:11
          Najpierw 3 lata zawodowej potem 3 lata wieczorowej chodził ze mną do
          wieczorowej Paweł z Czernicy przystojny brunet pozdrawiam wychowawcą była
          Dancyngier od polskiego niemiłe wspomnienia studniówka była w Zameczku w
          Leśnicy a bal maturalny w hotelu na jego miejscu jest teraz galeria
          dominikańska może zorgaznizujemy spotkanie co wy na to moją koleżanką z ławy
          była Kaśka I. Matura 2001
      • Gość: iwa Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:56
        matura 1978 finanse i rachunkowość kl.F uwielbialam prof.Alicje Kwolek- niestety
        juz nie zyje,Jakubowskiej nie trawiłam ,może ktoś sie odezwie?
        • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:57
          Cześć, też chodziłam do klasy F.Matura 1978 - Dorota S.
          • Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:08
            to pewnie bylyśmy w tej samej klasie-wychowawczyni prof.Czapkowicz, a w klasie
            były dwie Doroty- może siedzialaś za mna?
            • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:03
            • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:18
              Myśle, że masz racje.Może jakoś się skontaktujemy to pogadamy.
              Dorota
              • Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 10:11
                chętnie- jestem do uchwycenia w I LO ul.Poniatowskiego , nazwiska nie
                zmienilam , pozdrawiam
              • Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 10:14
                w klasie były dwie Iwony - ja siedziałam z Teresą Ł. - obecnie Teresa mieszka w
                USA.A ta druga Iwona - podobno w Niemczech.
                • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:37
                  Cieszę sie, że odpowiedziałaś.Koniecznie musimy pogadać.Pamietasz ja siedziałam
                  z Elą Ż.Ciekawe co u niej słychać?Nie uwierzysz ale czasami wspominam naszą
                  grupę(Ty,Ela+Grażyna).

Dorota
                  • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:52
                    Napisałam Grażyna a myślałam o Teresie Ł.Z Grażyną Iwa.,z którą razem
                    dojeżdzałam mam kontakt do tej pory.

Dorota
                    • Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 11:31
                      część naszej klasy miała spotkanie bodajze w 1998r na 20 lecie matury.Ja nie
                      mam z nikim kontaktu , chociaz teraz mieszkam niedaleko Teresy / Zlotniki/ i
                      czasami rozmawiam z jej mama i bratem , stąd wiem ,że jest w USA , ma 3 dzieci.
                      a ja pracuję w I LO , podam Ci maila monaiwona@gmail.com , to mój domowy
                      adres , odwiedzam go wieczorami , jak masz możliwość , to napisz na ten adres .
                      cieszę sie ,że się namierzyłyśmy -Dorotko ..
                      • Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:12
                        Iwona napisze Ci na Twój adres e-meilowy.

Cześć
                        • Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 12:59
                          ok -wieczorem odpiszę
      • Gość: gosc Re:ekonomik drukarska IP: *.chello.pl 06.05.07, 19:51
        rocznik 82
      • Gość: gosc Re:ekonomik drukarska IP: *.chello.pl 06.05.07, 19:51
        rocznik 82
    • Gość: gmc re:ekononomik drukarska IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 18:41
      Matura 1972r. klasa drogistowska... ostatnia i takim profilu... Jejku to 34
      lata temu!!!! Ależ ten czas leci:-))) pozdrawiam wszystkich absolwentów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka