Gość: Kamil IP: *.tvk / 172.16.1.* 28.08.03, 11:20 Wszyscy związani z tą szkołą wpisujcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaco Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 04:47 pozdrawiam andrzejów: monasterskiego i rejmonta. oni są the best!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.w / 62.233.155.* 31.03.04, 08:57 Reymont byl moim wychowawca :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnespot Re: EKONOMIK DRUKARSKA 23.04.04, 13:52 Z Reymontem wypiłam swoją pierwszą w życiu wódkę (miałam już 18 lat :-))-to było na obozie wędrownym...Ale to na prawdę super facet. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathrin Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:26 Pisalam mature w 1995, wychowawczynia byla T. Karczewska - okropne babsko, matma z nia to byl horror. Pozdr. dla absolwentów ! Odpowiedz Link Zgłoś
areymont Re: EKONOMIK DRUKARSKA 28.04.04, 01:10 P...izszcie dalej głupoty, to wyp...iszą mnie z roboty. AR - pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.07.04, 20:57 Matura 2004r. wychowawczyni - U. Pliszki, a Poleszczuka (chba tak ma na nazwisko - a rany już nie pamiętam) pamiętacie?, Minajew? - fajna babaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 16:46 Ja go pamiętam, był naszym wychowawcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: do Solka IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:19 Kto ty jesteś solka? Twoim wychowawcą był Poleszczuk? Bo moim też jestem rocznik 1982 Odpowiedz Link Zgłoś
mimima Re: EKONOMIK DRUKARSKA 11.10.05, 17:39 Minajew była moją wychowawczynią 1998-2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.07.04, 16:59 pozdrowionka dla wszystkich absolwentów i obecnych uczniów tej szkółki, a w szczególnośći klasy 2G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greg45 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.08.04, 22:26 kurcze ale to były piękne lata, ja zdawałem mature w 2001 r., szczególne pozdrowienia dla p. Urszuli Pliszki, mojej wychowawczyni, polskieog nie zapomne do konca zycia, a w szczegolnosci jak mialem siedem baniek na czysto i poprawialem semestr z razem ze stayerem, ale to jest za dluga historia aby ja tu opisywac :) czy ona jeszze uczy w tej szkole, bo ja myslalem ze bylismy jej ostatnia klasa, pozdorwienia dla kowalskiej z niemca, to byly 45 min. przyjemnosci w tej szkole, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: DO greg45 IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.08.04, 15:46 Cześć! Co mi się wydaje, że się znamy. Urszula Piliszki..., ostatnia jej klasa wychowawcza, matura 2001r, Studniówka na ul. Łowieckiej? Doszłam do Was w II kl. Jeśli się nie mylę to daj znać, może jakieś spotkanie klasowe po latach zorganizujemy. Pozdrawiam L.Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
greg45 Re: DO greg45 19.08.04, 23:33 witam, chyba po Twoim nicku L.Sz. wiem z kim mam przyjemność, hehe pozdrowienia, co tam u Ciebie słychać, co porabiasz na co dzień, studiujesz może gdzieć, bo ja właśnie piszę pracę licencjacką i będę się najprawdopodomniej bronił we wrześniu lub październiku, masz może z kimś stały kontakt, bo my, czyli nasza czwórka, szlachta z drukarsiej, jak siebie nazywaliśmy :) mamy cały czas ze sobą kontakt, właśnie widzieliśmy się z piątku na sobotę, ale była niezła impra, pierw ostrów tumski, później piramida, potem 9brama i klub54, a co dalej to już mało pamiętam :) co do spotkania klasowego to jestem za, może uda się spotkać jeszcze pod koniec sierpnia albo we wrześniu, pozdrawiam, greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: DO greg45 IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.04, 10:41 Cześć! To fajnie, że utrzymujecie kontakt stały, bo ja mam z kilkoma osobami, ale i tak zbyt często się nie widujemy - raczej częstrzy jest kontakt telefoniczny. Ja obroniłam licencjat i od września zaczynam pracę w przedszkolu (jestem nauczycielem nauczania początkowego), ale od października idę dalej na magisterkę. Porozmawiaj z resztą, którą utrzymujecie kontakt, a ja skontaktuję się z innymi i spróbujemy zorganizować coś. Nie ukrywam, że byłoby miło spotkać się i powspominać dawne czasy. Podam Ci nr gg 4196410 jak możesz to skontaktuj się ze mną i ustalimy coś więcej. Pozdrawiam i pozdrowienia dla reszty jak będziesz z nimi rozmawiał lara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusek Re: DO greg45 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 00:20 hej! ja tez miałam studniówkę na łowieckiej!:-) A wychowawcą była pani Piechowiak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: matura 2001 IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:21 ja też zdawałam maturę w 2001 Pliszki uczyła mnie polskiego ( bardzo dobrze ją wspominam) a wychowawcą był Poleszczuk Odpowiedz Link Zgłoś
guia Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.09.04, 00:07 No baaa,matura 2000... ...klasa turystyczna, wychowawca byl Andrzej Reymont...wycieczki byly suuuper, az milo powspominac :) Odpowiedz Link Zgłoś
margoo7 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 06.09.04, 00:26 pozdrawiam wszystkich :) matura 2000, wychowawca A. Manasterski - równy facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.09.04, 16:44 matura 1999 r. już na zaocznych. Wcześniej wychowawczyni p. Socha-matma. Pozdrawiam klase Ea (BJ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:22 Hej. Ja kończyłam L.E w 1980! To były czasy. Prof. Zajączkowski (pozdrawiam),Dudziński, Miszczuk, Jakubowska.... o Jezu, ale dali w kość. Cudowna była prof.Sosińska(księgowość). Ludzie z IV H , gdzie jesteście! Pozdrawiam Was wszystkie baby. Mada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaCan Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.ed.shawcable.net 16.06.05, 08:46 Hej! Ja konczylam w 1979. Ci sami nauczyciele.Wspominam z lezka w oku.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka2 Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:35 Matura w 1995 roku, klasa IV Kd, wychowawczyni T. Karczewska to była cholera!!! Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
edziarudnicka Re: EKONOMIK DRUKARSKA 30.05.05, 07:56 Kończyłam ekonomik w 1995 klasa HB !!!Wychowawczyni Pani .....?? Nie pamiętam z rachunkowości !! a matmy uczyła Socha - okropieństwo !!!Pani Minajew extra babka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: ekonomik drukarska IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:17 Rocznik 82 maturę pisałam w 2001 Klasa FB Wychowawca p. Poleszczuk ( ale się działo, do tej pory go wspominamy) j. polski p. Pliszki, pamiętam też Szewiołę, Mierzejewskiego ( jak nie był jeszcze dyrektorem - uczył historii) P. Bartosiewicz (mikro, makro..) na i p. Litwin z którą spędzaliśmy połowę życia na rachunkowiści... Odpowiedz Link Zgłoś
wysoczanka Re: EKONOMIK DRUKARSKA 02.06.05, 21:17 Matura 1980! klasa o specjalności - pracownik administracyjno-biurowy- całuski dla mojej klasy:)))))) i nauczycieli. Dudziński - pamiętacie jego stopnie 2 i 1/2? Gnębił mnie ale jaki był kochany!!! Kto pamięta jeszcze Swietłanę - gnębicielkę, która posadziła kilka moich koleżanek? Odezwijcie się - to były cudne czasy - trzeba powspominać:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga60 Re: EKONOMIK DRUKARSKA 03.07.05, 17:43 Hej. Znalazłam ten wpis dopiero teraz. Ja kończyłam szkołę w 1980 w klasie H. Niektóre lekcje śniły mi się jescze długo po nocach. Tego się nie zapomina. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:46 matura '80. klasa "k". to byly czasy. ja pamietam swietłane.zmuszala nas do bezwzglednej pracy nad jezykiem rosyjskim, do tej pory sni mi sei po nocach. ale ogolne wspomnienia pozytywne. pamietam te wsystkie nazwiska..powracaja wspomnienia..pozdrawiam wszystkich absolwentow i czekam na jakies info w asprawie zjazdu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 07:21 Matura 1995, klasa HB!!!! Jest tam kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: 217.11.140.* 27.08.05, 22:11 Matura 1994 r -Wychowawca- p.Manasterski ( super nauczyciel) Średnia Szkoła Kupiecka- hejka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia klasa SM sprzedawca magazynier :)) 30.08.05, 14:04 to były czasy.......... a ten kierunek ..... ale co tam było fajnie ale nikogo nie widze a było nas sporo nie moge sie doliczyc w którym roku zdawałam mature ale chyba w 1994 ;)) pozdrawiam o odezwijcie sie Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka42 Re: klasa SM sprzedawca magazynier :)) 17.09.05, 12:07 Witajcie maturzysci roku 1982!!! Tak ,kto by nie pamietal Swietlany,Jakubowskiej...przed jej lekcjami ekonomii wszyscy drzelismy...ja bylam w klasie "k"-ksiegarskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mimima Re: klasa SM sprzedawca magazynier :)) 11.10.05, 17:43 Matura 2002 wychowawczyni p.Minajew klasa Hb ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:37 ja tą szkołe konczyłam w 2000, chodziłam do Ob, wychowawca-A.Knauber-uczyła polskiego, matma-Poleszczuk-umiał niektórym krew popsuć, angielski-Ferens,itd. Wspaniałe lata, zajefajna klasa, najlepsze były wycieczki, no i imprezy, wspólne piwka wieczorami....Pozdrawiam wszystkich z mojego rocznika Odpowiedz Link Zgłoś
ajanasiak Re: 01.08.06, 19:07 ja równiez kończyłam tę szkołę w 2000 roku . Cudowna klasa HB, wspaniale lata i cudowne wspomnienia. Wychowawczyni p. Nowak . Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:20 Kto chodził do tej szkoły !! Rocznik 1976!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka24 Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:51 Ja konczylam ta szkole. jestem z rocznika `76, chodizlam do klasy "Kd" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: EKONOMIK DRUKARSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:08 Ja też rocznik 76 ale chodziłam do klasy Hb Odpowiedz Link Zgłoś
nadia09 Re: drukarska 29.06.06, 09:31 Matura '96, wychowawczyni Pani Urszula Sus - wspaniała Kobieta!! Pozdrawiam wszystkich a szczególnie z Eb:)) M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:19 Matura 95 r. Klasa HB !!! Szkoła okropna na czele z panią Sochą !! Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? 19.07.06, 15:43 Klasa Fb 1998-2002. To był nasz wychowawca. Za to nie strawiłam przez te cztery latka pani Knapek od polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania123 Re: A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:43 Ja też przez cztery lata męczyłam się p.Knapek to był istny koszmar. 2000-2004 Odpowiedz Link Zgłoś
db_dobroslawa Re: Knapek to był istny koszmar. 2000-2004 06.05.07, 12:28 Tak, tak, tak!!! Antypolonista, antynauczyciel. Potwór!!! (przynajmniej w tych latach;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaBe Re: A poczciwego Kazia Grzędę ktoś wspomina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:22 No oczywiscie, ze pamietam. Uczyl moja klase - T (1996-2000). Naszym wychowawca byl Reymont (a przez pierwsza klase Wodzislawski). Ja z pania Knapek "przyjemnosci" nie mialam, ale nas polskiego uczyla Orleanska - tez jej nie trawilam. :/ Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ekonomik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:14 A kto pamięta maturę 1980? Jakubowska od ekonomii politycznej zawsze pod krawatem, Zajączkowski od matmy, Wojciechowska od niemieckiego i prof.Sosińska od księgowości itd. A Miszczuk była wychowawczynią (chemia). Na rosyjskim trzeba było uczyć się na pamięć całe strofy z "Eugeniusza Oniegina"...masakra. Krótkie paznokcie, zero makijażu w czwartej klasie, stanie w kącie na matmie twarzą do ściany ( u Dudzińskiego). To były czasy! Pozdrawiam wszystkich !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorek22 Klasa p.Damiany Nowak 20.08.06, 14:56 Witajcie,jestem z rocznika`84. Klasa I-IV Fa (finanse i rachunkowosc przedsiebiorstw) Polski z pania Koss a matma z Poleszczukiem. obydwoje gnebiciele ale matme i tak wspominam cudownie. Jednak warto czasami postraszyc uczniow :) A nasza wychowawczyni.....boze..takich ludzi ze swieczka szukac!! Buzka!! Odpowiedz Link Zgłoś
smilka2 Re: 30.08.06, 09:53 matura 1996, łamatko to już 10 lat temu!!! Najlepsze lata mojego życia. Wychowawca I. Stelmaszak. Może znajdzie się tu ktoś z mojej klasy IV HB? Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 poszukuje... 31.08.06, 15:50 poszukuje kogos kto zna Jarka Tyneckiego i ma do niego jakies namiary, o chodzil na drukarska w latach mniej wiecej 93-97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosssc Re: poszukuje... IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.06, 22:30 ja teraz chodze do tej szkoly, na wieczorowych. Moim wychowawca jest poczciwy Grzeda. P. Damiana Nowak - rowna babka. Poleszczuk gnebi. A kogo uczyl p. Szczurek od angielskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorek22 Re: poszukuje... 03.09.06, 21:15 Mnie uczyl p. Szczurek. I to dobrze bo matura zdana na 5 :D A przy tym jaki ubaw z nim byl na studniowce :D Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna10 Re: Poleszczuk 05.09.06, 18:16 Nie pomstujcie na niego, moze i gnebi ale na pewno nauczy Was matmy. Swego czasu uczyl moja corke jeszcze w szkole podstawowej i na protesty rodzicow, ze dzieciaki przez niego placza odpowiedzial, ze niech placza ale on gwarantuje, ze wszyscy egzamin z matematyki do szkoly sredniej zdadza. I faktycznie, zdali. Do dzis moja corka twierdzi, ze tyle co on nie nauczyl jej zaden inny nauczyciel. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Poleszczuk IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:27 Poleszczuk był moim wychowawcą ( matura 2001) Na matmie się działo, u nas też dziewczyny przez niego ryczały, tabletki uspokajające brały... , potrafił dać w kość. To były czasy. Fakt zdałam na AE, z matmą póżniej nie miałam problemów. Wtedy było czasami bardzo ciężko , ale teraz wspominam te czasy z sentymentem... Odpowiedz Link Zgłoś
azzanna Re: poszukuje... 06.10.06, 10:50 A kogo uczyl p. > Szczurek od angielskiego??? Witam, mnie uczył:) super gościu:) Aśka matura 2004 :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza77 Re: 22.09.06, 14:21 smilka2 napisała: > matura 1996, łamatko to już 10 lat temu!!! Najlepsze lata mojego życia. > Wychowawca I. Stelmaszak. Może znajdzie się tu ktoś z mojej klasy IV HB? ooo.. Sylwia :) pozdrawiam serdecznie, chociaż maturę zdawałam razem z paroma osobami rok później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:15 wpisujcie się kto chodził do tej szkoły !!mój rocznik 76 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JADZIA Re:ekonomik drukarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:13 To tez i moj rocznik !!! Do ktorej klasy chodzilas? Pozdr.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:33 Klasa HB !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo46 Re:ekonomik drukarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:11 Najpierw 3 lata zawodowej potem 3 lata wieczorowej chodził ze mną do wieczorowej Paweł z Czernicy przystojny brunet pozdrawiam wychowawcą była Dancyngier od polskiego niemiłe wspomnienia studniówka była w Zameczku w Leśnicy a bal maturalny w hotelu na jego miejscu jest teraz galeria dominikańska może zorgaznizujemy spotkanie co wy na to moją koleżanką z ławy była Kaśka I. Matura 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:56 matura 1978 finanse i rachunkowość kl.F uwielbialam prof.Alicje Kwolek- niestety juz nie zyje,Jakubowskiej nie trawiłam ,może ktoś sie odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 08:57 Cześć, też chodziłam do klasy F.Matura 1978 - Dorota S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:08 to pewnie bylyśmy w tej samej klasie-wychowawczyni prof.Czapkowicz, a w klasie były dwie Doroty- może siedzialaś za mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:18 Myśle, że masz racje.Może jakoś się skontaktujemy to pogadamy. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 10:11 chętnie- jestem do uchwycenia w I LO ul.Poniatowskiego , nazwiska nie zmienilam , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 10:14 w klasie były dwie Iwony - ja siedziałam z Teresą Ł. - obecnie Teresa mieszka w USA.A ta druga Iwona - podobno w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:37 Cieszę sie, że odpowiedziałaś.Koniecznie musimy pogadać.Pamietasz ja siedziałam z Elą Ż.Ciekawe co u niej słychać?Nie uwierzysz ale czasami wspominam naszą grupę(Ty,Ela+Grażyna). Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:52 Napisałam Grażyna a myślałam o Teresie Ł.Z Grażyną Iwa.,z którą razem dojeżdzałam mam kontakt do tej pory. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 11:31 część naszej klasy miała spotkanie bodajze w 1998r na 20 lecie matury.Ja nie mam z nikim kontaktu , chociaz teraz mieszkam niedaleko Teresy / Zlotniki/ i czasami rozmawiam z jej mama i bratem , stąd wiem ,że jest w USA , ma 3 dzieci. a ja pracuję w I LO , podam Ci maila monaiwona@gmail.com , to mój domowy adres , odwiedzam go wieczorami , jak masz możliwość , to napisz na ten adres . cieszę sie ,że się namierzyłyśmy -Dorotko .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:12 Iwona napisze Ci na Twój adres e-meilowy. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re:ekonomik drukarska matura 78 IP: *.lo1.wroc.pl 07.12.06, 12:59 ok -wieczorem odpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmc re:ekononomik drukarska IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 18:41 Matura 1972r. klasa drogistowska... ostatnia i takim profilu... Jejku to 34 lata temu!!!! Ależ ten czas leci:-))) pozdrawiam wszystkich absolwentów Odpowiedz Link Zgłoś