Dodaj do ulubionych

G.Agopsowicz-urolog

IP: *.wroclaw.mm.pl 23.04.08, 19:13
zna ktos doktora? warto fatygowac sie o wizyte u tego lekarza?
prosze ladnie o szczere opinie
Obserwuj wątek
    • nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 06.06.08, 20:06
      Nie wiem, czy to jeszcze aktualne.
      Zależy z czym. Doktor bardzo miły i przyjazny pacjentowi, ale na IC się słabo
      zna. To znaczy słabiej ode mnie, więc mnie nieprzydatny :). Ale na innych
      rzeczach może się zna. Myślę, że na początek możesz spróbować.
      • Gość: fg Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.08, 16:14
        co to jest IC?
        • nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 07.06.08, 23:05
          Interstitial Cystitis vel Cystitis Interstitialis, vel śródmiąższowe zapalenie
          pęcherza. Nagminnie mylone ze zwykłym zapaleniem (podawanie leków na zp w IC
          może tylko pogorszyć stan). Polska nie zarejestrowała ani jednego leku na IC, a
          choroba może dotykać tysięcy osób, bo tylko co 20 dostaje diagnozę, średnio po
          kilku latach, choć zdarzało się, że i po bez mała dwudziestu.

Szczegóły na:
          www.pecherz.pl
          • Gość: hgt Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.wroclaw.mm.pl 08.06.08, 07:56
            rozumiem, dziekuje za wyjasnienie.
            bylismy u pana agopsowicza. robi dobre wrazenie, rozmowa miala sens.
            u nas akurat problem nie dotyczy IC, wiec mysle, ze jest kompetentny.

dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam
            • nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 08.06.08, 10:49
              Proszę bardzo :)
              Doktor naprawdę jest miły i neguje pacjenta. Pewnie gdybym trafiła do niego w
              prostszym momencie choroby, zostałabym na dłużej.
              Zdrówka życzę :)
              • Gość: wrocławianin Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 07:22
                Nie wiem czy jest miły ale w genialny sposób potrafi podnosić ciśnienie
                pacjentom. Moim problemem podczas jedynej wizyty u tego "doktora" było to że sam
                nie zdiagnozowałem swojego schorzenia np. nie sprawdziłem jakie powinno być
                stężenie moczu i zostałem zrugany za to że nie kontroluję dobowych ilości
                oddawanych płynów. Usłyszałem że powinienem informacje dot.mojej choroby
                sprawdzać w internecie zanim się u "doktora" pojawię. Wizyta trwała 3 minuty po
                których zrozumiałem że leczenie się u Pana "doktora" to nieporozumienie. Lepiej
                w myśl tego co powiedział przejść się do Bonifratrów po ziółka albo sprawdzić w
                internecie jak leczyć się dalej.
    • Gość: XX Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:54
      Polecam. Leczy moją babcię.
    • Gość: cicha Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.internetia.net.pl 04.03.19, 18:32
      Odpowiedź raczej dla kolejnych pacjentów, co jeszcze nie trafili na tego Pan w białym kitlu, bo raczej lekarzem bym go nie nazwała. Kilka minut kontaktu z nim wystarczy by się dowiedzieć, że PANU doktorowie czas się marnuje. Omijać szerokim łukiem. To typ człowieka niereformowalnego, nic i nikt kultury i pokory go nie nauczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka