Gość: kolottr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.04.08, 19:13 zna ktos doktora? warto fatygowac sie o wizyte u tego lekarza? prosze ladnie o szczere opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 06.06.08, 20:06 Nie wiem, czy to jeszcze aktualne. Zależy z czym. Doktor bardzo miły i przyjazny pacjentowi, ale na IC się słabo zna. To znaczy słabiej ode mnie, więc mnie nieprzydatny :). Ale na innych rzeczach może się zna. Myślę, że na początek możesz spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.08, 16:14 co to jest IC? Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 07.06.08, 23:05 Interstitial Cystitis vel Cystitis Interstitialis, vel śródmiąższowe zapalenie pęcherza. Nagminnie mylone ze zwykłym zapaleniem (podawanie leków na zp w IC może tylko pogorszyć stan). Polska nie zarejestrowała ani jednego leku na IC, a choroba może dotykać tysięcy osób, bo tylko co 20 dostaje diagnozę, średnio po kilku latach, choć zdarzało się, że i po bez mała dwudziestu. Szczegóły na: www.pecherz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgt Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.wroclaw.mm.pl 08.06.08, 07:56 rozumiem, dziekuje za wyjasnienie. bylismy u pana agopsowicza. robi dobre wrazenie, rozmowa miala sens. u nas akurat problem nie dotyczy IC, wiec mysle, ze jest kompetentny. dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: G.Agopsowicz-urolog 08.06.08, 10:49 Proszę bardzo :) Doktor naprawdę jest miły i neguje pacjenta. Pewnie gdybym trafiła do niego w prostszym momencie choroby, zostałabym na dłużej. Zdrówka życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 07:22 Nie wiem czy jest miły ale w genialny sposób potrafi podnosić ciśnienie pacjentom. Moim problemem podczas jedynej wizyty u tego "doktora" było to że sam nie zdiagnozowałem swojego schorzenia np. nie sprawdziłem jakie powinno być stężenie moczu i zostałem zrugany za to że nie kontroluję dobowych ilości oddawanych płynów. Usłyszałem że powinienem informacje dot.mojej choroby sprawdzać w internecie zanim się u "doktora" pojawię. Wizyta trwała 3 minuty po których zrozumiałem że leczenie się u Pana "doktora" to nieporozumienie. Lepiej w myśl tego co powiedział przejść się do Bonifratrów po ziółka albo sprawdzić w internecie jak leczyć się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:54 Polecam. Leczy moją babcię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: G.Agopsowicz-urolog IP: *.internetia.net.pl 04.03.19, 18:32 Odpowiedź raczej dla kolejnych pacjentów, co jeszcze nie trafili na tego Pan w białym kitlu, bo raczej lekarzem bym go nie nazwała. Kilka minut kontaktu z nim wystarczy by się dowiedzieć, że PANU doktorowie czas się marnuje. Omijać szerokim łukiem. To typ człowieka niereformowalnego, nic i nikt kultury i pokory go nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś