paznokietka 11.09.08, 18:39 pomozcie, Ci, Ktorzy Moga :-) patrzac na mape to do Focus Plaza z Dworca PKP (Wr.Gł) nie jest daleko, ale bede miec ze soba troche bagazu - jest sens brak taksowke? Czy mnie wysmieja taksowkarze? ;-) Dzieki za pomoc, a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greges58 Re: dojazd do Focus Plaza 11.09.08, 18:52 Co to jest Focus Plaza ? Gdzie ToTo stoi ? Jeżeli podasz "namiary", chętnie pomogę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dojazd do Focus Plaza IP: *.chello.pl 11.09.08, 23:11 ul.Kościuszki 29. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: dojazd do Focus Plaza 12.09.08, 10:37 o.k. już wiem... wyremontowana kamienica naprzeciwko "Pałacyku". Jeżeli masz bagaż, łap taksówkę, oni dzisiaj biorą każdy kurs. Ewentualnie tramwaj 8 i 9 koło bocznego wyjścia z dworca. Jeden przystanek, wysiadasz obok księgarni "Eureka" i dalej,cofając, za 100 metrów jest ta Plaza . Tak na marginesie... straszna wiocha ten nasz Wrocek,ruina z podwórkiem po drukarni na Kościuszki, mimochodem- odremontowana ze smakiem, ale żeby takie nazwy?. Myślałem, jakiś nowy wieżowiec już stoi, może wielki hotel? . Pozdrawiam, łap taksówkę ! Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
g625 Re: dojazd do Focus Plaza 12.09.08, 11:05 nie ma żadnego sensu, to są 3 przecznice. prosto i w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: dojazd do Focus Plaza 12.09.08, 11:25 ja wiem -nie ma sensu... . Dziewczyna ma 5o kilo tobołów. dlarego pyta ! Odpowiedz Link Zgłoś
g625 Re: dojazd do Focus Plaza 12.09.08, 11:46 a gdzie jej pod dworzec taryfa podjedzie? no chyba, że weźmie z dworca, ale wtedy nie będą to 3 przecznice, ale zwiedzi pół miasta po drodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: dojazd do Focus Plaza 13.09.08, 09:05 ...posłuchaj, ANALFABETO... ,Dziewczyna p r z y j e ż d ż a na dworzec,ta złapie taksówkę. Nic jej nie musi podjeżdżać ! Ale do kogo ja to piszę ?. Znowu wiocha mazowiecka, co to jest taryfa? Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: dojazd do Focus Plaza 13.09.08, 09:09 ... tam złapie, już mnie ta hołota od taryf tak wyprowadza z równowagi, że literki gubię, przepraszam... Grześ Odpowiedz Link Zgłoś