tymbark69 13.10.08, 21:01 Chciałabym abyście wypowiedzieli się na temat odnośnie p.Marcina.. dobry z niego instruktor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.08, 23:39 wiesz, to błąd polegac na opiniach innych - bezimiennych czytelników forum. Jeśli chczesz znac prawdę kup sobie 2 - 3 godzinki, pojeździj z Nim i sam będziesz mógł sobie odpowiedziec jakim On jest instruktorem. Tak jak w życiu tak i tu między jednymi jest tzw. chemia a między innymi jej brak. Nie zbieraj plotek, trzymaj się faktów.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaja Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.rinf.pl 14.10.08, 10:00 Jeśli chodzi o tego samego, co miałam ja, to polecam :) Zdane za pierwszym razem, jazdy super, atmosfera fajna i konkretne porady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.wro.vectranet.pl 14.10.08, 14:14 w Autofanie bardzo fajny jest p. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: 62.233.249.* 15.10.08, 08:17 niezly z niego ogier ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretlaury Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.as.kn.pl 17.10.08, 16:49 Bardzo polecam!!! Konkretny, daje przydatne rady, nie spoznia sie i nie konczy jazd przed czasem, wymagajacy dzieki czemu mozna sie duzo nauczyc.Ma ogromna wiedze, prawdziwy profesjonalista! To chyba najwazniejsze. Jezeli chodzi o "chemie" to rzeczywiscie musisz podejsc do tego indywidualnie. Nie polecam jednak samej szkoly AUTOfan!!!!! Inni instruktorzy w wiekszosci sa niesumienni, nie szanuja kursanta, spozniaja sie jednoczesnie wczesniej konczac jazdy. Umawiasz sie na dwie godziny, potem okazuje sie, ze masz 1. Ja jezdzilam z "szefowa" Olga. Teoretycznie z nia, bo caly czas przysylala kogos w zastepstwie. W rezultacie co jazdy to mialam innego instruktora, ktory traktowal mnie po macoszemu, nie wiedzac co umiem, a czego nie, co juz przerabialam itd. Tylko zeby odbebnic swoje godziny. Na szczescie mam wrodzony talent do prowadzenia samochodu ;) wiec nie odbilo sie to tak silnie na mojej nauce, ale na nerwach juz tak!!! Dopiero gdy trafilam pod skrzydla Marcina, zaczelo mi sie jezdzic przyjemnie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: autofan IP: *.e-wro.net.pl 19.11.08, 15:57 Niestety nie polecam szkoły Autofan...ludzi tam pracujących cechuje chamstwo i brak poszanowania dla innych :(( bardzo negatywnie oceniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: autofan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.08, 18:02 Malutka ty albo jesteś z konkurencji albo masz jakiś problem sama ze sobą. Ja i moi znajomi robimy kursy w Autofanie i jesteśmy bardzo zadowoleni a instruktorzy z kurymi mamy jazdy są bardzo sympatyczni i profesionalni co potwierdza ich wysoka zdawalność publikowana na stronie WORD Wrocław sprawdz zanim będziesz kogoś oczerniać bo to bardzo zle świadczy o tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.08, 18:09 Witam. Z mojej wiedzy w Autofanie jest dwóch P. Marcinów polecam tego co jezdzi 3 dni w tygodniu oraz soboty i niedziele ten drugi jest trochę słabszy zresztą jest też młodszy i pewnie doświadczenie zawodowe ma mniejsze. Pozdrowionka polecam Autofana bo robią dobrą robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karooo autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 22:55 tak to prawda Autofan jest godny polecenia co do P. Marcina, każdy niech sam sobie odpowie jaki był i jak uczył (chodzi o ludzi, którzy z nim jezdzili) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: autofan - Instruktor p.Marcin IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 18:14 Z tego co się orientuję w Autofanie pracuje teraz jeden Marcin ten który jezdzi trzy dni w tygodniu i weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś