kalpuria 29.10.08, 01:07 Potrzebuję namiary na dobrego chirurga(bądź chirurgów) dziecięcego- chodzi o stulejkę.Mogą być prywatnie lub na NFZ.Z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 09:09 dr Jan Godziński, jest teraz ordynatorem chirurgi dziecięcej, wspaniały człowiek o wielkim sercu. Przyjmuje prywatnie na Zelaznej. Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 11:37 jesteś pewna że to stulejka?? czasem to przyklejony napletek u nas tak było i narażie nic z tym nie robiliśmy mały ma 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kalpuria Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 12:10 właśnie dlatego chcę poleconego specjalistę,bo byłam u dwóch-takich nikomu nieznanych i każdy powiedział coś innego.zresztą,temat jest bardziej złożony.pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
martiii13 Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 17:31 Chirurgow dzieciecych we Wro "najwyzszej jakosci" :-) jest dwoch, wspomniany wlasnie dr Godzinski i dr Patkowski-ten przyjmuje w klinice na Grobli na pl.Hirszfelda. Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 18:40 Jeśli chodzi o Dr Patkowskiego to mogę polecić, sprawnie i skutecznie wykonał odklejenie napletka 4,5 latkowi. Koszt to 150 zł w tym za maść znieczulającą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalpuria Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 29.10.08, 20:49 a słyszałaś/eś może coś o dr.Apoznańskim ?Dzwoniłam dziś"Na Groblę" i do dr.Patkowsiego,jak dla mnie,dość odległy,termin.Zaproponowano mi właśnie doktora Apoznańskiego-do niego można się szybciej dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
martiii13 Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 30.10.08, 09:23 To mozesz dzisiaj isc do godzinskiego, tam jest tak,ze przyjmuje do ostatniego pacjenta w poczekalni, nie ma rejestracji, musisz tylko zadzwonic do niego na komorke,czy jest we Wroclawiu, bo czasem wyjezdza na jakies konferencj.Tu masz szczegolowe info: www.chirurgdzieciecy.icenter.pl/gabinet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pchliczek Re: Chirurg dziecięcy-stulejka potrzebny. 31.10.08, 14:51 dr Patkowski operował przepuklinę mojego synka, zrobił to fantastycznie, z czystym sumieniem polecam tego lekarza, jest naprawdę bardzo dobry p. Odpowiedz Link Zgłoś