Gość: Rocky IP: 195.94.215.* 19.11.03, 20:44 Bardzo dobrze, że ich złapali! Kiedyś moi kumple stracili zegarki na Spiskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pioklon Re: Na Krzykach wpadli rabusie IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.11.03, 22:35 Bardzo dobrze, ze ich złapali. A może to są ci, co w nocy 13/14 listopada 2003 przy Żelaznej w pobliżu Pereca ukradli mi z Renault Megane lampy halogenowe przeciwmgielne. Nie zgłaszałem policji, bo uważałem, że szkoda mojego czasu. Ale POLICJO - spróbujcie ich za to też rozliczyć. Pozdrawiam POLICJĘ i życzę dalszych podobnych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Na Krzykach wpadli rabusie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 23:20 Gość portalu: Pioklon napisał(a): > Bardzo dobrze, ze ich złapali. A może to są ci, co w nocy > 13/14 listopada 2003 przy Żelaznej w pobliżu Pereca ukradli mi > z Renault Megane lampy halogenowe przeciwmgielne. Nie > zgłaszałem policji, bo uważałem, że szkoda mojego czasu. Ja tak myśle, że gdybym u siebie przy Gajowickiej zainstalował kamerę na podczerwień i rejestrował wszystko, co się dzieje na ciemnym podwórzu w nocy - byłby ciekawy materiał dla policji. Włamania do aut zdarzają się kilka razy w miesiącu. Kiedyś zrobię taki monitoring bo nie ma siły na złodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nty Re: Na Krzykach wpadli rabusie 20.11.03, 11:12 Neo, moze obok policji , wrzuc to na siec online, zawsze byloby wiecej swiadkow pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Na Krzykach wpadli rabusie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 23:23 gosc_nty napisał: > Neo, > > moze obok policji , wrzuc to na siec online, > > zawsze byloby wiecej swiadkow O, jeszcze lepiej :]] Tylko nie ma porządnego łącza w okolicy za rozsądną cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Powinno się fiutów odstrzelić. 19.11.03, 23:00 Z takich rosną mordercy. Kulka w łeb i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siva Re: Powinno się fiutów odstrzelić. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.03, 21:55 Ludzie wy jestescie nienormalni jak mozecie pisac takie zeczy!? kulka w lep i po krzyku! nigdy nie popelniliscie bledu?? zrobili to i trudno stalo sie ale nie mozna od razu mowic zeby ich wystrzelac!! nawazyli piwa i teraz je wypija! po tych niekturych komentarzach wydaje mi sie ze ci ludzie urodzili sie w zlych czasach i powinni nalezec do Hitler jugent!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Powinno się fiutów odstrzelić. 22.11.03, 16:22 Gość portalu: Siva napisał(a): > Ludzie wy jestescie nienormalni jak mozecie pisac takie zeczy!? kulka w lep i > po krzyku! nigdy nie popelniliscie bledu?? Nigdy nikogo nie napadłem i nic nie ukradłem. > zrobili to i trudno stalo sie ale > nie mozna od razu mowic zeby ich wystrzelac!! nawazyli piwa i teraz je wypija! Wypiją? Dostaną zawiasy i wracając z rozprawy dadzą ci w dziób i zabiorą telefon. > po tych niekturych komentarzach wydaje mi sie ze ci ludzie urodzili sie w > zlych czasach i powinni nalezec do Hitler jugent!! Najpierw dziecko naucz się poprawnie pisać a potem zabieraj głos na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieq Re: Powinno się fiutów odstrzelić. IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 21.11.03, 22:04 czy wy ludzie powariowaliscie!!jak mozna o kim kolweik napisac > Z takich rosną mordercy. Kulka w łeb i po krzyku>przeciez nikogo nie zabili!to moze byc kazdy z nas wielu ludzi kradnie! qurde za kradziesz tel rosna mordercy wogóle co to za debil to napisał ciebie powinni zajebac a nie ich!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Powinno się fiutów odstrzelić. 22.11.03, 16:25 Gość portalu: kasieq napisał(a): > czy wy ludzie powariowaliscie!!jak mozna o kim kolweik napisac > Z takich > rosną mordercy. Kulka w łeb i po krzyku>przeciez nikogo nie zabili! Jeszcze. Znasz takie słowo jak "prewencja"? to moze byc > kazdy z nas wielu ludzi kradnie! Skoro wielu ludzi kradnie to znaczy, że wielu ludzi trzeba odstrzelić. > qurde za kradziesz tel rosna mordercy wogóle A nie? Poczytaj biografie znanych przestępców. Poczytaj trochę o kryminologii. Wypadki, że ktoś zaczyna od morderstwa są niezwykle sporadyczne. Najczęściej jest następująca sytuacja kradzież -> rozbój -> morderstwo > co to za debil to napisał ciebie powinni zajebac a nie ich!! Nie wysilaj się, bo ci żyłka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec@ Re: Na Krzykach wpadli rabusie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 19:23 Bandy wyrostków to problem wielu osiedli na Psim Polu tez mamy z tym doczynienia.watachy podpitych nastolatków.Policja nie interwniuje chyba że kogoś powieszą lub zabiją. Jeden strażnik miejski na takie osiedle to kpina czy ktoś "beknie...."?????????? Odpowiedz Link Zgłoś