Dodaj do ulubionych

MILOSC JEST JAK....

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:43
energia jadrowa (widac, ze studiuje fize na politechnice)
stosunkowo malym kosztem daje ogronmna energie (chec do zycia)
ale jednoczesnie tak latwo mozna stracic nad nia kontrole
tak latwo nia zniszczyc tak wiele

stracilem caly zapal i chec do zycia
od kiedy zostalem sam - wyrzucony jak stara rekawiczka
nie wiem czy kiedykolwiek bede znow w stanie sie zaangazowac na tyle mocno jak
bylem teraz - czy bede w stanie podjac kolejna probe i ryzyko.

bo czy warto ?

Obserwuj wątek
    • Gość: miła Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 20:45
      spokojnie - to tylko chwilowa awaria systemu. Polecam komendę:
      format c: enter, enter
      pomaga :))
      pozdrawiam
      • Gość: qwerty Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.*.*.* 29.01.02, 11:25
        a moze raczej "shutdown" lub "escape"? :-(
    • cyfer Re: MILOSC JEST JAK.... 28.01.02, 20:47
      nie warto :-)) ale usiadz i poczekaj az ci przejdzie. nie szukaj na sile. sama sie znajdzie. a moze juz jest, tylko jej nie dostrzegasz? rozejrzyj sie uwaznie dookola... :-))
      • Gość: wroclawi Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:59
        to mile z Waszej strony (mila i cyfer) !

format c: /q

czas najwyzszy zrobic porzadek na dysku !

• cyfer Re: MILOSC JEST JAK.... 28.01.02, 21:04
          zaczynasz rozumiec :-)))) to dobry znak :-))) do roboty!
          • yetta Re: MILOSC JEST JAK.... 28.01.02, 21:16
            ... choroba, którą kazdy musi przejść. Na szczęście nie uodparnia i możliwy jest następny atak. Wiosna blisko... :)
            A póki co, wskazana rekonwalescencja.
            • yak-ona Re: MILOSC JEST JAK.... 28.01.02, 21:23
              warto.warto.warto!!!
              jeszcze raz warto!
              wylacz sie , odpocznij a potem jeszcze raz sprobuj...
              zdobyc ta "energie stosunkowo niskim kosztem..."

oby wiosna dodala nam skrzydel...
              • cyfer Re: MILOSC JEST JAK.... 28.01.02, 21:29
                wlasnie! moze nie "format", a "reset" pomoze... :-)))
    • Gość: Dari Jęczysz jak stara baba, albo kalesony ... :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:41
      wroclawi napisał(a):
      [..]
      > nie wiem czy kiedykolwiek bede znow w stanie sie zaangazowac na tyle mocno jak
      > bylem teraz - czy bede w stanie podjac kolejna probe i ryzyko.
      > bo czy warto ?

a jak przyjdzie kryska na matyska to nie będziesz się zastanawiał
      czy warto.
      Taka jest kolej rzeczy i życia. Jak to ktoś mądry powiedział:
      większość miłości kończy się szczęśliwie, tylko te pozostałe małżeństwem.

pozdrawiam
      Dari

• Gość: TWARDY LOVE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 21:48
        stary najwarzniejsze to być twardym i mieć jaja :). jeśli sie rozstaliście to
        oznacza że to nie jest ta druga połowa i bardzo dobrze ze sie tak stalo.
        głowa do góry !
      • Gość: miła Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 21:49
        A tyle pięknych i mądrych dziewczyn jest wokół Ciebie. Ani się obejrzysz, a już
        się zakochasz :))) Czego Ci życzę jak najszybciej :)))
        • Gość: Birbant Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:38
          Gość portalu: miła napisał(a):

> A tyle pięknych i mądrych dziewczyn jest wokół Ciebie. Ani się obejrzysz, a już
          >
          > się zakochasz :))) Czego Ci życzę jak najszybciej :)))

Powiedz miła gdzie ich szukać . Nie chodzi mi tutaj o pokemony.

• Gość: miła Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:45
            Trzeba patrzeć i spostrzegać :)) zauważać, przysłuchiwać się, w chwilach
            zwykłych widzieć to coś... Sama znam takie dziewczyny - nie są przebojowe, ale
            za to ładne, dobre i spokojne. Nie grają, więc nie mają widowni. Po prostu
            są... i też marzą, że spotkają wspaniałego wartościowego chłopca.
            A gdzie ich szukać - wszędzie. Czasem nie trzeba patrzeć na pozory - pod miłym
            uśmiechem, uprzejmością, żartami znajdziesz ładne serce :)
          • Gość: marsha Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: 192.168.0.* 28.01.02, 22:47
            Gość portalu: Birbant napisał(a):

> Powiedz miła gdzie ich szukać .

...na spotkaniu Forumowiczek... :)

• Gość: terka Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:50
            Otwórz oczy i rozejrzyj się wokół. Więcej optimizmu.
            Życzę powodzenia.
            • Gość: Birbant Re: Każda miłość jest pierwsza :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 23:16
              Optymizmu jest u mnie co nie miara. nie poddaje sie wszechogarniajacej rynek
              recesji. Nie narzekam . Zawsze mogłoby byc gorzej. Faktem jest, że nie bedzie
              mnie stać w tym roku na zakup upatrzonej działki oraz nowego systemu
              odsłuchowego nie spędza mi snu z powiek. Przeraza mnie cos zupełnie innego.
              Przez iles tam lat młodzieńczego zycia w tzw. szoł biznesie wydawało się ,ze
              wszystko jest cool, rock & roll i tak być musi. Potem nadchodzi chwila
              refleksji i zrozumienia , ze kiedys trzeba przestać ( za przeproszeniem
              ustatkowac się). Nie mozna juz patrzec na tych samych kolegów a w szczególnosci
              koleżanki, które uprawiają ekwilibrystyczną jazdę bez trzymanki. Odruch
              wymiotny wzbudzają ich umizgi zdając sobie sprawę ,że podnieca je to iż
              posiadasz samochód sportowy oraz terenowy albo zobaczą twoje zdjęcie w gazecie
              (oczywiście nie tej drukowanej przez HIT czy TESCO). W tej chwili najszczersza
              jest dziewczyna , ktora dorabia sobie sprzątając mi mieszkanie i prasując
              ubrania. Potrafi mnie opieprzac za to, zenie podlałem kwiatków. Skubana ,że ona
              zauwaza takie rzeczy. Dobra.. tymczasem trza sie napić. Widziałem dzisiej
              makabryczna sztukę. Mozna powiedziec sztuczkę.
              • ##wera## birbancie... 29.01.02, 22:15

Potrafi mnie opieprzac za to, zenie podlałem kwiatków. Skubana ,że ona
                >
                > zauwaza takie rzeczy.

rozbawileś mnie tym postem..
                Kobiety to taki gatunek, któremu rzucają się w (piekne )oczęta, takiego drobiazgi
                (podobnie jeszcze kilka innych), jak to ,że np. z draceny został już tylko
                pieniek.
                Taki duży chłopak (zeby nie napisać Samiec,w dodatku Mega) i nie wie takich
                rzeczy, ech Wy mężczyżni ... :-)
          • Gość: tyrysek szukac czy czekac?????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:05

> Gość portalu: miła napisał(a):
            >
            > > A tyle pięknych i mądrych dziewczyn jest wokół Ciebie. Ani się obejrzysz,
            > a już
            > >
            > > się zakochasz :))) Czego Ci życzę jak najszybciej :)))
            >
            >
            > Powiedz miła gdzie ich szukać . Nie chodzi mi tutaj o pokemony.
            >

szukac mozna grzybow w lesie
            wiadomo, gdzie, kiedy i jak wygladaja ;-)
            szukaj wiec lepiej pokemonow, a przy okazji moze spotkasz kogos, z kim mozna nie
            tylko o pokemonach pogadac

a gdy juz sie ona pojawi i zatesknisz za samotnoscia, wtedy... no wlasnie, co???
            • Gość: wroclawi ;-) dzieki wielkie za slowa otuchy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:27
              potrzeba mi kopa chyba jednak

w kazdym badz razie nie ma to jak WROCLAWSKIE FORUM!
              nie dajmy sie tylko Warszawie ;-)

• monil Re: Miłość... 28.01.02, 23:13
        Gość portalu: Dari napisał(a):

Jak to ktoś mądry powiedział:
        > większość miłości kończy się szczęśliwie, tylko te pozostałe małżeństwem.
        >
        > pozdrawiam
        > Dari
        >

Hmmm, nie podoba mi się wcale ten cytat.Tego nie powiedział nikt mądry tylko
        zgorzkniały.

A na pytanie czy warto - odpowiedź tylko jedna - warto, po stokroć warto !!!!

Pzdr.
        • Gość: wroclawi Miłość... to jedyna rzecz, dla ktorej warto IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:30
          zwariowac...

ponoc !

myslelem o format c: /q
          ale to chyba jeszcze za szybko!
          musi troche czasu uplynac zanim moje klapki, ktore mam na oczach, opadna!
        • Gość: Dari Re: Miłość... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 00:39
          monil napisał(a):
          > Hmmm, nie podoba mi się wcale ten cytat.Tego nie powiedział nikt mądry tylko
          > zgorzkniały.

Chyba jednak ktoś bardzo mądry i doświadczony bo i dzisiejsze obserwacje
          z życia potwierdzają tą regułę.

pozdrawiam
          Dari

Wiedźman

• mag_nolia Re: MILOSC JEST JAK.... 29.01.02, 11:59
      źródeło życia
      wielka miłośc i wielkie osiągnięcia...to zawsze duże ryzyko...
    • ry_benka Re: :) 29.01.02, 13:36
      Oj, kiepsko jest sie poczuć jak stara rękawiczka, wiem coś o tym...

Chęci do życia mi to nie odebrało (może dlatego że miast na polibudzie studiuję
      nauki humanistyczne:))_),ale na angażowanie się w jakieś bliższe relacje nie
      mam najmniejszej ochoty...

Mimo to w miłość wciąż jeszcze wierzę, choć póki co ani na nią nie czekam ani
      mi jej nie brakuje - chyba mi się przejadła :)))

Pozdrawiam!

• Gość: Homar Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 14:12
      najswietszy narkotyk...
      kto raz sprobuje, zawsze bedzie jej pragnal.
      Zycze Ci wroclawi, ry_benko i wszystkim
      czekajacym
      znalezienia tej osoby

:)
      • ry_benka Re: MILOSC JEST JAK.... 29.01.02, 15:52
        Dziękuję:))

Szczerze, to naprawdę mi się nie śpieszy...
        Było miło, ale zbieram się już 9 miesiąc i póki co brak mi sił na cokolwiek
        nowego...
      • Gość: vixa Re: MILOSC JEST JAK.... IP: 10.101.1.* 29.01.02, 21:37
        " Każdy tęskni za miłością. Otóż ja jestem za tą tęsknotą"
        "Nigdy w życiu" Katarzyna Grocholak

Jestem za i tęsknię, ale nie za miłością, ale za Miłością, która obecnie ma
        sesje i nie ma dla mnie czasu. Na Mojego Mężczyznę poczekałam sobie trochę, a
        po drodze nie obyło się bez, że tak powiem, nieporozumień. Najgorsze jest to,
        że za każdym razem zdawało mi się, że to właśnie ten właściwy... Teraz jestem
        pewna, że znalazłam tą Moją, Jedyną i Ukochaną Osobę i wiecie co, jestem
        szczęśliwa, czego i wam wszystkim życzę. Nie łamcie się, może ktoś już czeka
        obok, trzeba się tylko dobrze rozejrzeć...
    • Gość: em Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:32
      ...cynamon, lawenda, zielona, pachnąca łąka pełna czerwonych maków...

głowa do góry! widać nie było Wam pisane. nie ma przypadków. wszystko dzieje
      się celowo. pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki. będzie dobrze, a nawet lepiej.
      • Gość: hen Co z Toba Wroclawi...? IP: 156.17.85.* 29.01.02, 15:36
        Cichutko przycupnąłeś, strony nie aktualizujesz, daj spokój z babami, toć chyba
        pierwszy Twój post od pół roku. Cóż się z Tobą działo Waść. A z miłością tak
        już jest, "omamia Cię cukierkiem zapomnienia".
        • kinga!!! Love......... 29.01.02, 21:04
          Miłość - piekne słowo. a jakie uczucie, jednak nie kazdy ma szczęście by była
          wzajemna, piekna , spontaniczna, by znaleźć tego kogoś, 'pokemony' są i będą
          ale podobno i one znajdą inne 'pokemony' i bedą towrzyć drużyne.
          Gdzie szukać miłości? Miłości sie nie szuka sama napada nas z nienacka , jest
          bardzo "niebezpieczna" , jest jak narkotyk, jak zapach róż, jak choroba, jest
          obsesją.... i ja każda choroba ma różne komplikacje, ale podobno miłośc pokona
          wszystko...... tylko żeby serce nas posłuchało!!!!!
          Pozadrawiam wszystkich szczęśliwych i nieszczęśliwych w Miłości!
          Nieszczęśliwa........
          • Gość: tyrysek Re: Love.........al IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:28
            "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika pewnej
            nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo.
            - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo
            ciepienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia,
            bo każda chwila poszukiwań jest chwilą spotkania z Bogiem i z Wiecznością. "

• ##wera## Re: Love.... 29.01.02, 21:54
              sytuacja mało optymistyczna...tyle(z pewnymi wyjątkami) Połamanych Serc na
              forum ?
              Wiosna juz za chwilkę , życzę Wam - Kobiałki(sobie chyba też), zeby Ktoś
              zaczął Was obsypywać tulipanami..
              a wam Panowie - żebyście mieli kogo obsypywać badylkami
              :-)
        • Gość: wędzonka Re: Co z Toba Wroclawi...? IP: 156.24.231.* 29.01.02, 22:31
          Gość portalu: hen napisał(a):

> Cichutko przycupnąłeś, strony nie aktualizujesz, daj spokój z babami, toć chyba
          > pierwszy Twój post od pół roku. Cóż się z Tobą działo Waść. A z miłością tak
          > już jest, "omamia Cię cukierkiem zapomnienia".

Wlasnie Wroclawi, nagrzeszyles to teraz oddaj sie sumiennie postowaniu! Zrobisz
          dobry uczynek i zaraz sie wszystko ulozy, zobaczysz...
        • Gość: wroclawi Re: Co z Toba Wroclawi...? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 23:12
          wlasnie pol roku sie scieralem z moja "miloscia"
          scieralem - czyli wtedy to "negatywne" sie zaczelo
          a co do strony... to zajme sie nia na pewno!
          mam nowe zdjecia ale jakos czasu nie moge znalezc

pozdrawiam wszystkich !
    • Gość: glordfuk Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.02, 10:26
      po pierwsze - nie rozumiem oco ci chodzi z jadrami
      po drugie - to z traceniem kontroli chyba sie zgadza ... nie robcie kawalow,
      jak lezycie z kolezanka w lozku.
    • Gość: yasha Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:33
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):
      > stracilem caly zapal i chec do zycia
      > od kiedy zostalem sam - wyrzucony jak stara rekawiczka

Taaaak...witaj w klubie wroclawi.
      Ja też mam za sobą żal,niechęć do życia,rozgoryczenie.Ale wiem,że znów
      zaryzykuję,jeśli spotkam kogoś,z kim warto będzie spróbować.Dzięki temu nauczyłam
      się nie zrzucać za to co się stało całej winy na siebie.A miałam kiedyś takie
      tendencje...
      Widocznie to rzeczywiście nie była ta osoba.Wiem,że to slogan,ale co innego mi
      pozostało?
      Kurcze,nadal wypowiadam się w żałobnym tonie,no tak.Może wpływ na to ma
      dzisiejsza data i bombardujące mnie zewsząd czerwone serduszka.Bojkotuję
      Walentynki.Wpadnijcie zobaczyć jak się oflagowałam.
      Pozdrawiam wszystkich.
      y

• Gość: hen Re: MILOSC JEST JAK.... IP: 156.17.85.* 14.02.02, 13:03
        Gość portalu: yasha napisał(a):

> Kurcze,nadal wypowiadam się w żałobnym tonie,no tak.Może wpływ na to ma
        > dzisiejsza data i bombardujące mnie zewsząd czerwone serduszka.Bojkotuję
        > Walentynki.Wpadnijcie zobaczyć jak się oflagowałam.
        > Pozdrawiam wszystkich.
        > y

%% %%
        % %% %
        % % %
        % %
        % %
        %%
        • Gość: hen Re: MILOSC JEST JAK.... IP: 156.17.85.* 14.02.02, 13:04
          Sorry, to miało być serduszko, ale ewentualnie można sobie to wyobrazić :-)
        • Gość: yasha Re: MILOSC JEST JAK.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:55
          No tak,męczenia serduszkami ciąg dalszy...Ale kiedy sobie wyobrażę,że to
          specjalnie dla mnie(?),hmmm.
          A ja w ramach świętowania objadałam się dziś ciastkami i czekoladą.Niech się
          odkłada,a co.I tak nie ma się dla kogo wychudzać.
          I to jest pozytywna strona całej sytuacji.
          Pozdrawiam.
          y

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka