Dodaj do ulubionych

Placa na nocnej

IP: *.basl.cable.virginmedia.com 21.07.11, 11:03
Czesc mam pytanie do ludzi ktorzy pracuja w Tesco ile macie na nocce badz na dziennej zmianie i czy tez macie problemy z nadgodzinami by je wyplacili ... ( ale bez przesadyzmu ; i nie pisac ze idz do rep bo u mnie w tesco wszyscy rep do du*** sa ... ) chcialbym zobaczyc czy u mnie w tesco robia w balona z placami czy w kazdym tesco tak samo jest ... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Placa na nocnej IP: *.as13285.net 22.07.11, 07:57
      w wiekszosci, ale dopoki nie zlozysz grievance dalej tak bedzie...
      • Gość: Suver Re: Placa na nocnej IP: *.9-2.cable.virginmedia.com 08.08.11, 12:38
        Place , jak to w Tesco , raczej kiepskie . Z wszystkimi dodatkami ( location pay , night premium , Sunday premium ) ok . 1100 £ ( po podwyzce moze nieco wiecej + 25 £ ? ) na reke co 4 tygodnie . Tak wiec nie sa to wielkie pieniadze a praca w nocy to nic zdrowego .
    • Gość: dan Re: Placa na nocnej IP: *.range86-164.btcentralplus.com 23.08.11, 22:55
      wszedzie robia, ale od czego masz glowe? jak ci nie zaplaca to skladasz wage-query i oczekujesz na sensowna odpowiedz. Jak nadal bawia sie w kotka i myszke to piszesz maila do Tesco Protector i masz sprawe zalatwiona szybciej niz ci sie wydaje. W ostatecznosci idz do Citizen Advice Beaurau (czy jak sie to tam pisze). Z wiekszoscia Polakow problem polega na tym, ze duzo gadaja ale miedzy soba. A jak trzeba prosto w oczy powiedziec babie z wages albo managerowi co jest nie tak w placy to kazdy sie miga i zaczyna te swoje spiewki o rasizmie. Mi juz chyba ze 3 razy wisieli duza kase ale za kazdym razem oddali wszystko z nawiązką, bo bali sie ze narobie wrzasku i napisze gdzie trzeba. Poza tym matematyka nie zna kompromisow. Jak nie zaplacili czegos to nie ma bata ze musza to oddac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka