Dodaj do ulubionych

Pustki wieczorową porą

IP: *.as13285.net 28.07.11, 04:55
Od dawna mnie intryguje jedna rzecz: dlaczego to forum jest aktywne wyłącznie w ciągu dnia? Późnym wieczorem praktycznie nikt nic nie pisze, a w nocy panuje już kompletna cisza. Nie wierzę że wszyscy chodzą spać o 21. O co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: na wakacjach Re: Pustki wieczorową porą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:36
      Bo lepiej marnowac czas pracowy niz prywatny.
      • piesior666 Re: Pustki wieczorową porą 28.07.11, 23:18
        Gość portalu: na wakacjach napisał(a):

> czas pracowy No......mialem cos napisac,ale pomieszalo mi sie w glowie.
      • Gość: Ralph Re: Pustki wieczorową porą IP: *.as13285.net 28.07.11, 23:46
        To znaczy że ogromna większość ludzi ma naprawdę luźną pracę. Ja tam nie mam w pracy czasu żeby nawet podrapać się za uchem...
    • a74-7 Re: Pustki wieczorową porą 28.07.11, 21:27
      a ja jestem ciekawa gdzie princess wcielo ;-D
    • aniaheasley Re: Pustki wieczorową porą 29.07.11, 09:53
      Moze maja ciekawsze rzeczy do robienia wieczorami i w nocy?
      Kino, teatr, restauracja, kolacja w domu z przyjaciolmi, impreza, koncert, wizyta u znajomych.
      Moze maja tzw. life po prostu
      A w dzien w pracy z nudow robi sie wszystko.
      • Gość: Ralph Re: Pustki wieczorową porą IP: *.as13285.net 29.07.11, 20:34
        No nie wiem, ja w ciągu dnia jestem w pracy i nie mam czasu na forum. Najwięcej czasu mam właśnie w nocy, kiedy wróce do domu po kinie, teatrze, restauracji, imprezie, koncercie, wizycie, itd.

Gdzie znaleźć taką pracę żeby się w niej nudzić i mieć czas na przeglądanie forów?
        • Gość: Peter Novak Re: Pustki wieczorową porą IP: *.e-wro.net.pl 29.07.11, 22:22
          ja też mam czas dopiero jak wróce z... golfa lub z teatru!
          Jestem już prawdziwym Anglikiem i nie żyję tak jak wy-emigranci z Polski-tylko praca na polu lub na zmywaku, a potem tanie piwko z TESCO w pokoju, w którym nawet nie ma lampy, tylko "goła" żarówka!
          hahaha:D
          Ja normalnie chodzę po ulicach z Anglikami! I mówie do nich slangiem: yow chickira, comma? How dicky? Oh , yeah!

I CO polaczki? ROZUMIECIE ? HAHAHA:D
          • Gość: Peter Novak Re: Pustki wieczorową porą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 08:21
            To ja jestem Peter Novak. Jakiś emigrancina probuje sie podszywac pode mnie. To ja mówie "Yow chickira, comma? How dicky?" To ja rozmawiam z Anglikami, marny lidlowcu.
        • aniaheasley Re: Pustki wieczorową porą 30.07.11, 12:39
          Po kinie czy teatrze to ja juz ide spac prosto :)
          • Gość: Ralph Re: Pustki wieczorową porą IP: *.as13285.net 31.07.11, 01:51
            To zazdroszczę, mi wtedy jeszcze trudniej zasnąć...
    • czarny_uk_anka Re: Pustki wieczorową porą 02.08.11, 21:38
      moze w dzien siedza przed komputerem na benefitach a wieczorem ida do pubu? :).Nie wierze ze wszyscy na tym forum pracuja w domu/w biurze z dostepem do komputera.Nie ma tu budowlancow, sprzataczek, osob pracujacych w coffe shopach?
      • Gość: brunet Re: Pustki wieczorową porą IP: *.dynamic.qsc.de 02.08.11, 23:02
        Przegral zycie, kto nie pracuje przy komputerze.
    • Gość: Jaro Re: Pustki wieczorową porą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 19:27
      O przepraszam, ja pisywalem i o 2am. Moze dlatego ze mam nienormowane godziny, czyli pracuje 24h :)
      Pozdrawiam ze slonecznej Polski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka