Dodaj do ulubionych

Praca w Transline Group

29.05.14, 13:36
Mam pytanie do osob, ktore juz wspolpracowaly z transline group. Jak dokladnie wyglada wspolpraca z ta agencja? Jak wyglada podzial godzin pracy w tygodniu i czy faktycznie to wyglada tak, ze praca jest niepewna przez caly tydzien? Prosze o odpowiedz, mam mozliwosc wyjazdu z ta agencja i nie jestem pewny, bo spotkalem wiele negatywnych opini. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: Praca w Transline Group IP: *.bb.sky.com 29.05.14, 18:08
      Praca przez KAŻDĄ agencją jest niepewna. Taka natura pracy jako temp.
    • Gość: Oszukany Re: Praca w Transline Group IP: 176.116.201.* 05.06.14, 13:35
      Polak Polakowi taki los gotuje . Lokalizacja fatalna bo w szczerym polu z dwoma przystankami i kilkoma autobusami na dzien . Praca za najniższa krajowa bez chorobowego jak ci sie cos stanie to cie zostwią na lodzie . Najgorsze godziny pracy bez mozliwosci dojazdu do pracy 3-11AM lub 15-23 PM bez negocjacji . Dostają pieniądze za kazdą ,, sztuke '' z Polski 50 funtow i oto w tym chodzi . Po 4 tyg dowiesz sie czy masz prace na dluzej jak się ani razu nie spóznisz i bedziesz miec szczęscie pikowania odpowiednich towarów .Ochrona sprawdza ci skarpetki i buty i pachy czy cos nie ukradles . Gdyby było tak dobrze to po co codziennie na spodkania o prace przychodzi 40 osób i a pracy naprawde nie ma duzo w Barnsley i kłamia bo nowa czesc ma zautomatyzowac i obnizyc zatrudnienie a nie zwiekszyc . Wiem co mówie bo pracowalem w Amazon gdzie tak było . Polecam pisac skargi do ministerstwa o cofniecie licencji tej jednostce w Poznaniu i nagrywac jak ja przebieg rozmowy . Ja nie wiezyłem i musialem pojechac -TE OPINIE TO PRAWDA . A Pracy jest malo w innych agencjach bo i oszukanych w tych okolicach bylo dużo i nie znajdziecie szybko .....Ja poznałem kilkanascie osob co zostawili na lodzie ....dzwonili do nich że zmienia lokalizacje itd. bo wiedza ze jak nie masz na czynsz to wrocisz . Szkoda tych pozyczonych pieniedzy od rodzicow czy dziadkw lub ciezko zarobionych w Polsce na taki bezsensowny wyjazd . Za tydzien placa 240 -mieszkanie80 ,bilet 20f ,jedzenie 40, ub samochodu 110F mies.
      • Gość: M Re: Praca w Transline Group IP: *.175.200.146.dyn.plus.net 06.12.14, 14:27
        A może po prostu jesteś CIPĄ? Ja dostałem kontrakt bez problemu i robię nadgodziny płatne 2x. Wszystko płatne na czas, zero problemów.
        • Gość: Danuta Re: Praca w Transline Group IP: *.range86-182.btcentralplus.com 15.07.15, 13:31
          A może po prostu jesteś CHAMEM?
    • Gość: nowa Re: Praca w Transline Group IP: *.static.as9105.com 11.06.15, 17:05
      Odradzam, chcialabym wiedziec to co wiem jak bylam jeszcze w polsce naprawde. agencja nic ci nie gwarantuje, chodzi mi o godziny prace, w kazdej chwili moga cie wyrzucic, albo zwyczajnie daja wolne caly czas, bezplatne oczywiscie az sie sama zniechecisz. Obsluga w agencji moze byc, ludzie sa calkiem spoko, ale to nie ich wina, ze polityka firmy jest taka a nie inna. sciagnac duzo osob, z duza iloscia osob podpisac umowy na wynajem pokoju, za ktory musisz placic przez 6 miesiecy az, a pracy dac tyle aby na styk wystarczylo, albo nawet zabraklo. To jest durne ze ludziom tutaj rodzina z polski kase przysyla. to cos nie tak, nie po to sie tutaj na obczyzne czlowiek ciagnie zeby jeszcze potrzebowac kase z polski. porazka na calej linii, duuuzo lepsze opinienie slyszalam o pracy w holandii i planuje tam pojechac niedlugo. anglia z transline to porazka, gdyby chociaz prace dali normalne godziny i ilosc godzin pracy ale to nie tak mialo wygladac. a najlepsze ze jak zapytacie ze czytaliscie w internecie opinie to szybko zmienia temat albo powiedza ze no praca powinna byc zeby sie nie martwic a to takie bezpieczne powiedziec 'powinna' nic sie wtedy przeciez nie obiecuje nie zobowiazuje sie do niczego a my nieswiadomi i chcacy lepszej kasy lgniemy do tego.. naprawde, nie leccie tam, szukajcie gdzie indziej i przez inne agencje. Ich jest tyle, ze na pewno cos znajdziecie. Pozdrawiam i obyscie znalezli cos fajneg z dobra kasa bo o to przeciez nam wszystkim chodzi paa
    • Gość: bololol Re: Praca w Transline Group IP: *.as13285.net 13.01.16, 01:00
      gó...,szczególnie jak trafisz do s direct. Agencyjne to są szmaty i one nigdy nie mają czasu dla ciebie szczególnie Kamila kinga jest super lecz gdy stawi się za tobą to od reszty suk dostaje po dupie.Te baby agencyjne ogółem to są szmaty i jako będący w biedzie człowiek to odradzam tą agencje bo one udupią każdego...Ludzie Posłuchajcie mnie proszę ...
    • szarmila Re: Praca w Transline Group 25.01.16, 18:52
      Ostatnio trafiłam na ciekawą stronę z ogłoszeniami pracy w UK: www.wielkabrytania.click

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka