flisvos 03.06.06, 20:32 pewnie juz jestes spakowana! mam nadzieje ze lot bedziesz miala spkojny i baaardzo udany pobyt!!! tego ci zycze! pozdrawiam i odezwij sie z polski ps pojedz za mnie bigosu, flakow i kaszanki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelek1911 Re: annielika 03.06.06, 22:56 udanego pobytu-cieszę się,że ktoś ze mną pomarznie,he,he!!!!!!!!! pozrawiam! Odpowiedz Link
tutanka Re: annielika 04.06.06, 07:23 kalo taxidi!! moze az tak nie zmarzniesz, bo wczoraj bylo juz calkiem cieplo i sloneczko swiecilo (w Bydgoszczy) Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 07.06.06, 12:11 witajcie dziewczyny... dzieki za zyczenia! jestem juz w polsce. jechalam autokarem, wiec dwa dni... ale przez wlochy, super! lubie przygode, nie ma co, heheheheh... poza tym pogoda jest tragiczna. na jednej stacji poszlam trzesaca sie, kupic sobie kawe, to dziewczyna sprzedajaca zauwazyla zimno pani, i sie na mnie patrzyla. chyba jak na wariata, no bo jak inaczej, skoro kurtki nawet nie mialam... ja tylko jeansowa sobie wzielam, no bo stwierdzilam, ze starczy. i teraz mam skutek. dopiero co cieszylam sie, ze sie zrobilo cieplej w grecji, a teraz znow marzne... eehhhh... bede jadla podwojnie, za was dziewczyny! pozdr. Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 07.06.06, 13:04 super ze juz dojechalas! a pogoda w polsce, coz bedziesz wiedziec do czego tesknisz, ukochany, slonce.... pozdrawiam i baw sie dobrze Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 07.06.06, 13:19 ahhh, z ukochanym ciezko sie bylo pozegnac... ale przyjedzie w przyszly czwartek, wiec nie jest zle. wyslijcie troche slonca dziewczyny... pawelek, moje wysylanie do ciebie troche chyba mi kiepsko wyszlo... Odpowiedz Link
pawelek1911 Re: do annieliki 07.06.06, 14:57 annielika napisała: >wyslijcie troche slonca dziewczyny... pawelek,moje wysylanie do ciebie troche > chyba mi kiepsko wyszlo...> jak widać-nie starałaś się,hi,hi nie przejmuj się, ma być lepiej??? Odpowiedz Link
annielika Re: do annieliki 10.06.06, 11:59 no teraz jest lepiej. najsmieszniejsze, ze wzielam rzeczy, w ktorych tutaj marzne. mam jedynie jedna bluzke, w ktorej jako tako moze byc... no ale sie ociepla. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: do annieliki 10.06.06, 15:11 annielika napisała: > mam jedynie jedna bluzke, w ktorej jako tako moze byc... Potraktuj to jako ekstra pretekst do zakupow!!! Odpowiedz Link
annielika Re: do annieliki 10.06.06, 15:34 hehehhe, no tez tak sobie to tlumacze! ehhehe... tak bylo po przyjezdzie do grecji, musialam kupic nowe ubrania, bo te co mialam byly za grube, hehehe. Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 03.07.06, 17:20 no dziewczyny, to wrocilam... nie moglam sie doczekac, kiedy znow bede w domu, czyli atenach, ale teraz jakos mi dziwnie. teskni mi sie do domu rodzicow. eehhh... ale poza tym to fajnie byc znow w domu... w polsce zmeczyly mnie juz durne pytania typu kiedy dzieci, slub... ale do mamusi i tatusia teskni mi sie strasznie... i do spacerow po warszawie... mmm... Odpowiedz Link
sylwialew Re: annielika 04.07.06, 10:34 fajnie ze jzu jestes.Wiesz my to juz do konca zycia jestesmy skazane na tesknote. Jak jestesmy w Polsce to tesknimy za Grecja i odwrotnie ale tak juz jest Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 04.07.06, 13:15 wiatmy, w pieknej grecji, ach jak fajnie ze popadalo i juz nie jest tak goraco! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: annielika 04.07.06, 13:52 Anniela może jakieś spotkanko ?? Ja wyjeżdżam w przyszłym tygodniu więc jeszcze kawka się zmieści w czasie. Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 04.07.06, 16:35 no pewnie. ja w sumie jestem wolna. ucze sie i troche pisze, ale nie ma problemu z dostosowaniem sie do ciebie. to kiedy? Odpowiedz Link
zagubiona_274 Re: annielika 08.07.06, 13:45 HEH pamietaj tez o kawce ze mna.heheh jak sie zaaklimatyzuje to sie umowimy na jakies ploteczki ))) buzka. Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 04.07.06, 17:38 to prawda, tesknota pozostaje zawsze. poza polska jestem juz od 1996 i przez pierwsze dwa lata bylo ciezko, teraz ta tesknota nabrala juz innego koloru. najbardziej brakuje mi domu rodzinnego i samych rodzicow... zwlaszcza tutaj w grecji, gdzie zupelnie nie mam rodziny oprocz najblizszych mojego nie-meza. Odpowiedz Link
flisvos wakacje 26.08.06, 14:37 podlaczam sie do watku kiedy lecialas do polski zeby zyczyc ci udanego wypoczynku tym razem na twojej ukochanej wyspie(mam nadzieje ze odpoczniesz), nabierzesz sil na dalesze remonty i cala zime. przyjemnego wypoczynku(troche zazdroszcze,ale co zrobic...) pozdrawiam iza Odpowiedz Link
annielika Re: wakacje 26.08.06, 15:33 bardzo dziekuje wlasnie sie pakuje, wieczorem lecimy i tez odwiedzimy kafenion vafe wypije za was kawke sciskam was serdecznie ps. wracamy za dwa tygodnie Odpowiedz Link
bachula_gr Re: wakacje 26.08.06, 15:56 Annieika, awie sie dobrze. Zazdroszcze wyspy z perspektywy stalego ladu. B. Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: annielika 28.08.06, 17:27 Właśnie mnie odwiedzili w Cafe Vafe. Przeurocza z nich para. Mam tylko nadzieję, że ich nie zagadałam za nadto. Nawijałam chyba przez 3 godziny! Odpowiedz Link
sylwialew Re: annielika 29.08.06, 08:19 Hehehe jak sie juz nie zjawia na kawusi to znaczy ze jednak duzo mowilas.Bedziesz na spotkaniu w Atenach? bo ja tez duzo gadam wiec pewnie sie zgramy Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: annielika 29.08.06, 11:59 Właśnie w tym okresie przyjeżdżają moi rodzice (27/09-11/10) więc raczej ciężko będzie się wyrwać. Mam nadzieję, że nie będzie to ostatnie spotkanie i co się odwlecze to nie uciecze. Ja zazwyczaj tak się nie rozgaduję (choć słuchając mojej Mamy, chyba mogę mieć zadatki), chciałam im po prostu jak najwięcej opowiedzieć. Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 29.08.06, 22:35 hehe, nieeeeeeeeeeee, oczywiscie nie zagadalas nas malgosiu. bylo super milo!!!! dzisiaj przechodzilismy kolo was, ale nie wpadlismy juz, bo najpierw szlismy nad morze, a potem wykonczenie po opalaniu. wygladam jak lobster!!! no tak, jak na prawdziwa turystke przystalo. nie widzialam cie na zewnatrz, wiec nie mialam okazji pomachac jedzonko bylo naprawde super i szkoda, ze nie macie tej kafejki w atenach, albo ze my nie mieszkamy na krecie... ps. jutro jedziemy do iraklio... obejrzec te przeslawne ruiny, hihihi. ps. i heheh, moj nick mowi, ze myslal, ze tylko ja tyle mowie, heheheh. Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: annielika 29.08.06, 22:41 To ja bardzo dziękuję! No tak czyli wyszłam na gadułę! Pozdrów Nicka koniecznie i udanych wakacji życzę! Mam nadzieję, że do zobaczenia kiedyś w przyszłości! Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 30.08.06, 13:42 widze annielika ze szalejecie fajnie masz, mam nadzieje ze pogoda tez dopisuje, bo u mnie chyba bedzie padac. pozdroweinia ps bob75rob1 smakowite zdjecia umieszczasz na galerii potraw, jesli tylko bede u was na wyspie moja wizyte masz zapowiedziana na 100%(takie pysznosci nie moga mnie ominac) Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 14.09.06, 15:01 wrocilas czy klikasz z wyspy? jak bylo odpoczeliscie troche? Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 14.09.06, 16:02 witaj, no niestety wrocilismy bylo fantastycznie!!! odpoczelam, plywalismy, spacerowalismy... relaks niesamowity. nawet przestalam byc taka biala wrocilam brazowa, nareszcie, heheheh. teraz juz niestety wrocilismy do rzeczywistosci. w kato zakros gdzie zawsze jezdzimy nie mamy telewizora, radia, zupelnie nic, wiec jest sie troszke oderwanym od realnego swiata... chociaz moze z drugiej strony wydaje mi sie, ze zycie tam jest bardziej realne... no coz, oby do emerytury, hihihi. Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 15.09.06, 12:28 no no opalenizny zazdroszcze najbardziej, ja juz chyba raze biela jakby mnie w waniszu wykapali, ale co zrobic. ja juz odliczam dni do wyjazdu, ale to jesczze poltora miesiaca nic witamy znow wsrod nas Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 15.09.06, 12:43 dziekuje, bardzo mi milo. heheh, dobre porownanie z tym waniszem, heheh. eeeh, z drugiej strony moze ta biel razi, ze wzgledu duzej roznicy z tubylcami, ale jest zdrowsza, niz ciagle opalanie. oczywiscie witaminki d nie zaszkodzi troche a ten miesiac szybko zleci, zobaczysz Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 15.09.06, 12:57 tylko gdzie ja sie w polsce w listopadzie opale????? Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 15.09.06, 12:59 haha, no tak, sorki, jedynie w solarium. no wiec pozostaje ci sie pogodzic z pieknem ala nikol kidman Odpowiedz Link
bachula_gr Re: annielika 15.09.06, 13:55 flisvos napisała: > tylko gdzie ja sie w polsce w listopadzie opale????? Teraz sa na wyprzedazach kremy brazujace i samopalacze )))) Odpowiedz Link
flisvos annielika 25.10.06, 21:25 wiec nasz kolezanka anniel nas opuszcza na kilka dni i leci do naszej pieknej ojczyzny anniel zycze spokojnego lotu! Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 28.10.06, 19:14 czesc dziewczyny, dojechalam! ale fajnie, polska jesien. powiem wam jednak, ze marzne straaaaasznie!!! cos niesamowitego! poza tym tesknie juz za moim grekiem, mimo ze rozstalismy sie tylko na dwa tygodnie... ehhh. no to wysylam wam troche jesiennych fluidow aaaa, i kaszanke juz zaczelam pakowac flis Odpowiedz Link
bachula_gr Re: annielika 28.10.06, 20:15 Annielika, baw sie dobrze. Choc poczatek listopada w Polsce raczej z zabawa sie nie kojarzy.... Wypoczywaj i wracaj szczesliwie. Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 28.10.06, 21:02 ciesze sie ze juz jestes na miejscu i ze wszystko ok, widzisz mowilam ze bedzie dobrze) Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 28.10.06, 21:09 ciesze sie ze dojechalas szczesliwie) widziesz nie bylo sei czym przejmowac a o kaszance mam juz sny milego pobytu anniel i glaski dla twojego kotka Odpowiedz Link
flisvos Re: annielika 14.11.06, 16:55 anniel kofana jestes juz w grecji? napisz jak cos kiedy bedziesz, bo mam wiadomosc buziaki z kerkiry iza Odpowiedz Link
annielika Re: annielika 14.11.06, 17:04 jestem, jestem juz w domciu!!! moj wysprzatal wszystko tak dokladnie na moj przyjazd, ze teraz odpoczyyyyyyyyyyywam. dodam, ze w polsce po domu lata maly cwaniaczek, heheh, to troche chaosu jest... a tutaj taka cisza... pieeeeeeknie. teraz nawiozlam tyle koralikow, ze siedze i dlubie. do tego jeszcze cv zaczynam pisac, wiec moja kreatywnosc wprost ze mnie tryska, hehehe. jaka wiadomosc? jaka???? Odpowiedz Link