Dodaj do ulubionych

praca w angli ..

04.01.15, 20:10

Witam
szukam chętnych do pracy w angli

mam dom i szukam lokatorów na pokoje ... co do pracy to pomogę ja zalesić
praca jest na zasadzie factory worker przez agencje
Oczekuje tygodniowego depozytu i płatne za tydzień z góry wiec na wstępie będzie trzeba zapłacić za 2 tygodnie z góry.
Co do angielskiego jest on wymagany na poziomie podstawowym.
W razie pytań proszę dzwonić lub pisać
+447438330804
cezar.d.michalecki@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: praca w angli .. IP: *.range86-152.btcentralplus.com 05.01.15, 17:15
      Cezarze, a ile tego lasu do obsadzenia?
      • orphen Re: praca w angli .. 06.01.15, 12:02
        na tą chwile jest 8 miejsc ale wszystko się zmienia na bieżąco
        • orphen Re: praca w angli .. 06.01.15, 12:04
          a jeżeli chodzi o prace to mamy znajomości w kilku fabrykach i teraz jest potrzebne w jednej 20 osób do końca sierpnia i w drugiej 15 na czas nie określony (fabryka się rozwija wiec możliwe kontrakty)
    • randybvain Re: praca w angli .. 05.01.15, 21:27
      Fajnie. A potwierdzenie tenancy deposit scheme dasz?
      Praca, niech zgadnę 0 hours?
      • orphen Re: praca w angli .. 06.01.15, 11:59
        potwierdzenie mogę dać jeżeli będzie taka potrzeba (jedna rodzina potrzebowała bo chciała otrzymać mieszkanie od państwa i nie było problemu)
        poza tym nie zgaduj bo sie mylisz jak jesteś pesymistyczny to twoja spawa ryzyko zawsze jest ale przyjechało już do nas kilkadziesiąt osób i wszystkie które zostały z nami maja prace....
        • Gość: John Bull A ja.................. IP: *.range86-182.btcentralplus.com 08.01.15, 21:46
          przyjechalem do UK bez zadnych cwaniaczkow, sam znalazlem mieszkanie i sam znalazlem prace. Dzieki temu nie dostalem w plecy od jakiegos oszusta.
          Kto sie trzyma zdaleka od takich ogloszen to ma kase we wlasnej kieszeni a nie u kogos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka