ilekobietamalat 18.04.08, 07:49 zaczynam sciagac mita,bo wczoraj mnie nie bylo,wchodze na rapida, czekam na ten napis i tak dalej.. a tu prosze "The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun" fajnie;> zawsze minutka szybciej;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 18.04.08, 09:18 Znaczy że co??? Nowy odcinek był?????? Odpowiedz Link
agamasia Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 18.04.08, 10:39 Ściągnęłam ostatnio 15 odcinek, ale jakoś nie mogę zabrać się za oglądanie, 14 też jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link
rodzynia Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 18.04.08, 12:32 Fajne te Happy Hours, nie musze czekać po 2h na kolejne części pliku ;D a jak Ci się podobają te hasła ze zwierzakami? ;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 18.04.08, 12:35 ja mam zmienne ip;> ale podobno sa takie programy ktore zmieniaja ip moze nie bedziesz musiala czekac 2godziny a zwierzatka sa cudne,ale niektore literki mi sie myla((( tak to jest jak ktos slepy;> -- "A kobieta ma tyle lat, co na stodole łat, jak mawiała Babcia" Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 20.04.08, 15:23 zwierzaki sż rzeczywiście śliczne, ale litery ze zwierzakami są nieprzejrzyste i strasznie się musze wysilać żeby dojrzeć to co trzeba, bez sensu !!!! Odpowiedz Link
luczijka Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 18.04.08, 13:52 agamasia napisała: > Ściągnęłam ostatnio 15 odcinek, ale jakoś nie mogę zabrać się za oglądanie Ja też ;P Pewnie obejrzę po południu lub wieczorem ;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 20.04.08, 15:25 a te happy hours są o jakichś konkretnych porach, czy jak...??? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ziuuuuuuu rapidshare:D 20.04.08, 15:41 aa, juz sobie doczytałam, że jak sie uda, nie ma stałej pory... szkoda... Odpowiedz Link
lenkaaa Eeeee - tam !!! 21.04.08, 12:07 Sie zawiodlam, bo myslalam, ze happy hours oznacza, ze nie trzeba czekac pomiedzy sciaganiami a to sie okazuje, ze jedyny zysk, to to, ze nie trzeba wzroku sobie nadwyrezac w poszukiwaniu tych kotkow... Phiiii-tam.... Odpowiedz Link
ka_thy Re: Eeeee - tam !!! 21.04.08, 13:28 > Sie zawiodlam, bo myslalam, ze happy hours oznacza, ze nie trzeba > czekac pomiedzy sciaganiami Czasem właśnie to oznacza. Jak masz szczęscie to nie musisz czekać. Mnie się w piatek tak udało i ściagnęłam chyba z sześć kawałków filmu pod rząd. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Eeeee - tam !!! 21.04.08, 14:39 no to będę próbować dalej, bo jak na razie bez sukcesu... Odpowiedz Link