Dodaj do ulubionych

LPG w ANGLII

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:18
witam czy orientujecie sie jak jest ze stacjami lpg w angli zwlaszcza na
trasie DOVER MANCHESTER na M40 czy znajduja sie jakies.pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 15.10.05, 21:04
      Ja mam auto na gaz i jakos zawsze na nim jezdze. Nie ma zbyt duzo stacji na
      gaz, ale zawsze sie cos znajdzie. Poszukaj tutaj:
      www.lpg2000.com/fillingstations/england/h-o.html
      Poza tym pamietaj o konektorze, tutaj maja inny gwint niz w Polsce i dlatego
      przed kazdym tankowaniem musisz wkrecic w otwor wlewu gazu konektor ( mi go
      kupila zona przez internet,nie wiem gdzie,kosztowal okolo 40 zł.,był trochę za
      duzy,ale go spilowalem i jest super). Pozdrawiam!
      • elibre Re: LPG w ANGLII 20.10.05, 00:46
        no wlasnie, jaka maja koncowke? dodam ze ja mam gaz holenderski. Gdzies
        czytalem ze to ten sam ale po zdjeciach widac ze nie bardzo. Zdjecia slabe i
        nie daja 100% pewnosci. Bede wdzieczny za informacje nawet gdzie Towja zona to
        cos kupila. Pozdrawiam
        • Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 21.10.05, 21:09
          Wiem napewno ze w holandii sa inne koncowki,bo moja nie pasowala. Zona kupila
          ja od goscia,nr tel. 602713384 (około 40 zł.). Ale niestety po bokach miala
          zbyt dlugie "skrzydelka" oraz sama byla kilka mm za dluga. Po spilowaniu jednak
          jest ok. Druga sprawa,ponoc w poludniowej Anglii sa inne koncowki,ale tego
          niestety nie wiem. No i ciekawostka,kilka dni temu kupilem gaz na stacji Shella
          za 35,9 pensa a wiec taniej niz w Polsce!!! Pozdrawiam!
          • Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 21.10.05, 23:02
            dzieki! jutro do niego zadzwonie! ;-)
            • Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 21.10.05, 23:03
              w poludniowej? a gdzie jestes jesli mozna wiedziec? ja wybieram sie w okolice
              Leeds. Tego rejonu juz chyba do poludnia bym nie zaliczycl ale kto wie...
              • Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 22.10.05, 20:36
                Jestem w Liverpool
                • Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 24.10.05, 13:09
                  ten facet nie ma HOLENDERSKO-BRYTYJSKICH :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka