Gość: henry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:18 witam czy orientujecie sie jak jest ze stacjami lpg w angli zwlaszcza na trasie DOVER MANCHESTER na M40 czy znajduja sie jakies.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 15.10.05, 21:04 Ja mam auto na gaz i jakos zawsze na nim jezdze. Nie ma zbyt duzo stacji na gaz, ale zawsze sie cos znajdzie. Poszukaj tutaj: www.lpg2000.com/fillingstations/england/h-o.html Poza tym pamietaj o konektorze, tutaj maja inny gwint niz w Polsce i dlatego przed kazdym tankowaniem musisz wkrecic w otwor wlewu gazu konektor ( mi go kupila zona przez internet,nie wiem gdzie,kosztowal okolo 40 zł.,był trochę za duzy,ale go spilowalem i jest super). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: LPG w ANGLII 20.10.05, 00:46 no wlasnie, jaka maja koncowke? dodam ze ja mam gaz holenderski. Gdzies czytalem ze to ten sam ale po zdjeciach widac ze nie bardzo. Zdjecia slabe i nie daja 100% pewnosci. Bede wdzieczny za informacje nawet gdzie Towja zona to cos kupila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 21.10.05, 21:09 Wiem napewno ze w holandii sa inne koncowki,bo moja nie pasowala. Zona kupila ja od goscia,nr tel. 602713384 (około 40 zł.). Ale niestety po bokach miala zbyt dlugie "skrzydelka" oraz sama byla kilka mm za dluga. Po spilowaniu jednak jest ok. Druga sprawa,ponoc w poludniowej Anglii sa inne koncowki,ale tego niestety nie wiem. No i ciekawostka,kilka dni temu kupilem gaz na stacji Shella za 35,9 pensa a wiec taniej niz w Polsce!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 21.10.05, 23:02 dzieki! jutro do niego zadzwonie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 21.10.05, 23:03 w poludniowej? a gdzie jestes jesli mozna wiedziec? ja wybieram sie w okolice Leeds. Tego rejonu juz chyba do poludnia bym nie zaliczycl ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: LPG w ANGLII IP: *.cable.ubr02.knor.blueyonder.co.uk 22.10.05, 20:36 Jestem w Liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: LPG w ANGLII IP: *.reynet.pl 24.10.05, 13:09 ten facet nie ma HOLENDERSKO-BRYTYJSKICH :/ Odpowiedz Link Zgłoś