rollsroyce 18.10.05, 10:22 zaczynam od grudnia no i poszukuję osób, które już tam pracują, bądź mieszkają w Derby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: zaczynam pracę w Rolls Roycie w Derby 19.10.05, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=30529199 a mój kolega się nie dostał - a przeszedł kilka etapów rekrutacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mboncza Re: zaczynam pracę w Rolls Roycie w Derby 26.10.05, 20:10 firma z ktora jestem od 13miesiecy wspolpracuje z Rolls Royce w Derby , a ja sam mam znam tam pare osob (niestey nie slyszalem zeby tam pracowali Polacy)oczywiscie zalezy rowniez w jakim departamencie, gdyz Rolls ,jak sam wiesz jest ogromna korporacja, mam kontak , jak chcesz pogadac , to napisz ...gdzie jestes i co robisz to (chodzi o miejsce w Rolls-e w derby ...) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rollsroyce Re: zaczynam pracę w Rolls Roycie w Derby 27.10.05, 08:59 moje stanowisko to MRP Controller, zakładam, że będzie to dział logistyki, aczkolwiek nie mam pojęcia o schemacie organizacyjnym więc trudno mi to sprecyzować. Zaczynam w Site A, przy Moor Lane od grudnia, jak na razie jestem jeszcze w okolicach Poznania ;). Odpowiedz Link Zgłoś