mexica 07.01.06, 22:44 Poszukuję pracy w Irlandii - Dublin. Znajomość jęz. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Gdzie szukać? Znacie jakieś pewne biura pośrednictwa pracy? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdad74 Re: Praca-Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:09 Nie znam biur, ale kiedyś ktoś zamieścił tu gdzieś te linki: www.monster.ie www.jobs.ie www.fas.ie www.recruitireland.com masa ich jest. wejdz najlepiej na www.google.ie, wpisz jobs i wybierz "pages from Ireland". www.irelandjobs.pl/ www.sr.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLLMOND Re: Praca-Irlandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:50 praca.low.pl/?ak=po&bid=19&pbid=88&zasieg= Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: Praca-Irlandia 08.01.06, 16:24 Szukałam w ten sposób, podane przez Ciebie adresy są mi znane, ale niestety nikt z pracodawców nie odpowiada, bo wszyscy chcą żeby być na miejscu w celu odbycia rozmowy kwalifikacyjnej. Chodzi mi o takie biuro, które załatwi pracę przez rozmowę w Polsce. Chciałabym wyjechać i mieć pracę zapewnioną. Nie chcę ryzykować wyjeżdżając "w ciemno" Odpowiedz Link Zgłoś
magda.lena8 Re: Praca-Irlandia 09.01.06, 20:16 jeżeli mieszkasz w dużym mieście ,to zapytaj się w urzędzie pracy o komórkę EURES. Oni zajmują się rekrutacją pracowników do pracy za granicą. Ja mieszkam w Warszawie i mam z nimi kontakt. Jeżeli znajdziesz pracę ,która Ci będzie odpowiadać,to pracodawca z zagranicy przyjeżdza na rozmowę kwalifikacyjną. Oczywiście termin spotkania będzie Ci narzucony. P.S.nie potrzebujesz towarzystwa? Ja też chcę w tym roku wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: Praca-Irlandia IP: 83.168.113.* 23.01.06, 18:15 Hej! Ja też planuję wyjechać w tym roku na wakacje do Irlandii. Jeśli byłabyś zainteresowana to mój mail madetka@op.pl POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Praca-Irlandia IP: *.sercomsolutions.ie / 193.120.71.* 26.01.06, 04:21 ja wyjechalem w ciemno i ne zaluje.Prace mam,zarobki lepsze niz sie spodziewalem. Poczatkowo mialem jechac do Anglii do pracy w tesco ale wybralem Irlandie bo wykalkulowalem ze wyjazd w ciemno lepiej mi sie oplaci.byl tu moj kumpel ktory po 2 dniach wracal do polski wiec musialem sobie jakos sam znalezc przez 2 dni chate( bo on chodzil do pracy az do samego wyjazdu)-z tym mialem wieksze problemy niz z praca.Jest tego duzo co prawda ale ceny kosmiczne a na poczatek patrzy sie dorwac cos tanio.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mam Re: Praca-Irlandia 10.02.06, 10:09 Bede w sierpniu w Irlandii,znajo osc ang komunikatywna, bardzo bym chciala dorobic ale zupelnie nie wiem jak szukac pracy. najbardziej bym chciala z dziecmi pracowac bo to mi poki co wychodzi najleiej :D Odpowiedz Link Zgłoś