Dodaj do ulubionych

Praca-Irlandia

07.01.06, 22:44
Poszukuję pracy w Irlandii - Dublin. Znajomość jęz. angielskiego na poziomie
komunikatywnym.
Gdzie szukać? Znacie jakieś pewne biura pośrednictwa pracy?
Proszę o info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdad74 Re: Praca-Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:09
      Nie znam biur, ale kiedyś ktoś zamieścił tu gdzieś te linki:
      www.monster.ie
      www.jobs.ie
      www.fas.ie
      www.recruitireland.com

masa ich jest.
      wejdz najlepiej na www.google.ie, wpisz jobs i wybierz "pages from Ireland".

www.irelandjobs.pl/
      www.sr.net.pl/
      • Gość: VOLLMOND Re: Praca-Irlandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:50
        praca.low.pl/?ak=po&bid=19&pbid=88&zasieg=
    • mexica Re: Praca-Irlandia 08.01.06, 16:24
      Szukałam w ten sposób, podane przez Ciebie adresy są mi znane, ale niestety
      nikt z pracodawców nie odpowiada, bo wszyscy chcą żeby być na miejscu w celu
      odbycia rozmowy kwalifikacyjnej.

Chodzi mi o takie biuro, które załatwi pracę przez rozmowę w Polsce. Chciałabym
      wyjechać i mieć pracę zapewnioną. Nie chcę ryzykować wyjeżdżając "w ciemno"
      • magda.lena8 Re: Praca-Irlandia 09.01.06, 20:16
        jeżeli mieszkasz w dużym mieście ,to zapytaj się w urzędzie pracy o komórkę
        EURES. Oni zajmują się rekrutacją pracowników do pracy za granicą. Ja mieszkam
        w Warszawie i mam z nimi kontakt. Jeżeli znajdziesz pracę ,która Ci będzie
        odpowiadać,to pracodawca z zagranicy przyjeżdza na rozmowę kwalifikacyjną.
        Oczywiście termin spotkania będzie Ci narzucony.

P.S.nie potrzebujesz towarzystwa? Ja też chcę w tym roku wyjechać
        • Gość: Maga Re: Praca-Irlandia IP: 83.168.113.* 23.01.06, 18:15
          Hej!
          Ja też planuję wyjechać w tym roku na wakacje do Irlandii. Jeśli byłabyś
          zainteresowana to mój mail madetka@op.pl POzdrawiam
        • jandecorator Re: Praca-Irlandia 25.01.06, 16:11
          No to jedźmy razem,autkiem:-)
          • Gość: KM Re: Praca-Irlandia IP: *.sercomsolutions.ie / 193.120.71.* 26.01.06, 04:21
            ja wyjechalem w ciemno i ne zaluje.Prace mam,zarobki lepsze niz sie
            spodziewalem. Poczatkowo mialem jechac do Anglii do pracy w tesco ale wybralem
            Irlandie bo wykalkulowalem ze wyjazd w ciemno lepiej mi sie oplaci.byl tu moj
            kumpel ktory po 2 dniach wracal do polski wiec musialem sobie jakos sam znalezc
            przez 2 dni chate( bo on chodzil do pracy az do samego wyjazdu)-z tym mialem
            wieksze problemy niz z praca.Jest tego duzo co prawda ale ceny kosmiczne a na
            poczatek patrzy sie dorwac cos tanio.Pozdro
    • kasia_mam Re: Praca-Irlandia 10.02.06, 10:09
      Bede w sierpniu w Irlandii,znajo osc ang komunikatywna, bardzo bym chciala
      dorobic ale zupelnie nie wiem jak szukac pracy. najbardziej bym chciala z
      dziecmi pracowac bo to mi poki co wychodzi najleiej :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka