Gość: thor IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.06, 20:14 Potrzebuje założyc sobie konto e-mail tego typu, np: nazwisko@e-mail.uk Czy ktoś ma pojęcie i wie jak to zrobić - wiem że tomozliwe bo znam takie 4 adresy, ale to nie Polaków więc sie nie dogadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p IP: *.range86-137.btcentralplus.com 18.03.06, 20:19 Eee... ale o co ci się właściwie rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIY Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p IP: *.cable.ubr03.dals.blueyonder.co.uk 18.03.06, 23:33 A na przyklad tak (jezeli dobrze zrozumialem problem): - wchodzisz na www.yahoo.co.uk i zakladasz konto. - ewentualnie mozesz jeszcze na www.lycos.co.uk - albo www.excite.co.uk - potem klikasz w odpowiednim miejscu strony (dokladnych wspolrzednych nie podam, bo to zalezy od rozdzielczosci monitora ;-) - zkladasz konto, - i po sprawie - masz konto nazwisko@...uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p IP: *.server.ntli.net 19.03.06, 01:01 Właśnie - zna ktoś naprawdę dobre serwisy (mogą być płatne) oferujące konta e-mail? Z tego co się wstępnie rozejrzałem, to w Polsce jest w tej kwestii dużo lepiej. Tutaj to albo ceny z kosmosu, albo żenująca oferta (np. śmieszne limity transferu). Szukam jakiegoś dobrego konta o sensownej pojemności i z pancernym zabezpieczeniem antyspamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p 19.03.06, 02:56 Google twoim przyjacielem, takich serwisow sa nie setki i juz chyba nawet nie tysiace, mowimy o dziesiatkach i setkach tysiecy. Polska pionierem internetu hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p IP: *.server.ntli.net 19.03.06, 11:05 Z Google już skorzystałem, dziękuję. Niestety Google nie zaproponuje mi sensownego serwisu, tylko wszystkie jak lecą. Przekopałem się przez pierwszych kilkanaście i poza jednym kosztującym kosmiczne pieniądze (konta przeznaczone chyba dla bardzo bogatych firm) wszystkie były do bani, dużo gorsze od mojego polskiego konta. Zamiast drwić sam zorientuj się w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Ralph 19.03.06, 11:23 Czy próbowałeś gmail? (na google). Jak chcesz mogę Ci wysłać zaproszenie. mail.google.com/mail/help/intl/pl/about.html Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p 19.03.06, 14:09 Mozesz zdefiniowac co rozumiesz przez sensowny serwis? Co jest nie tak np z yahoo.com mail.com albo hotmail.com (pierwsze 3 linki na google)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tholiver Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p IP: 83.238.225.* 19.03.06, 15:44 Może uproszcze: Chciałbym, aby mój adres e-mail składał się następująco, np: imię_nazwisko@mail.uk Nie chce mieć w adresie żadnego: Yahoo, excite, aol ani nic takiego. To ma być e-mail, który wygląda najmniej komercyjnie. Mam w kraju mail, który składa się następująco: imię_nazwisko@e-mail.net.pl - i jest o.k., ale chce mieć podobny ale po kropce ma być .uk a nie .pl Macie teraz jakieś pomysły, sugestie??? Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Jak założyć e-mail? Zajrzyj... to nie takie p 19.03.06, 16:43 Jak nie chcesz miec zadnych smieci w domenie to kup sobie domene ze swoim nazwiskiem i po klopocie bedziesz mial email imie@nazwisko.co.uk albo .com .net.uk czy jai tam chcesz. Moze fastmail.net.uk? www.fastmail.fm/mail/?STKI=19971 Odpowiedz Link Zgłoś