Dodaj do ulubionych

mycie okien

IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.05.06, 21:05
czy ktos wie jakie są stawki w angli za mycie okien

Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: mycie okien IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 05.05.06, 21:21
      e tam mycie okien.......
      mycie trupow - to jest kasa
      (p.s. wyznawcy szatana preferowani )
      • Gość: jess Re: mycie okien IP: *.bulldogdsl.com 05.05.06, 21:34
        W mojej dzielnicy (zachodni Londyn) £15 za 4 bedroom house.
        • Gość: Xena Re: mycie okien IP: 82.153.107.* 05.05.06, 21:47
          za umycie okien w wydaniu polskim powinno byc £30! Pamietam moje pierwsze
          zakwaterowanie u pewniej starszej pani. Pierwsze co zrobilam po wprowadzce do
          jej domu - umylam w swoim pokoju okno. Byl jeden blysk! Dlugo sie jednak nie
          pocieszylam - za jakis tydzien pojawil sie pan z drabina i calym "osprzetem" do
          mycia okien. Po jego usludze moje okno wygladalo fatalnie, po prostu je
          pobrudzil a nie umyl. Anglicy jednak w sprzataniu sa tragiczni (oceniam to nie
          tylko po tym panu od mycia okien).
      • eizo1 Re: mycie okien 06.05.06, 01:35
        nadawał bym sie??? (popatrz w moją wizytówke)
    • jagienkaa Re: mycie okien 05.05.06, 21:51
      ja płacę facetowi w środkowej Anglii 6 funtów za umycie 12 okien:)
      • Gość: homiee Re: mycie okien IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.06, 00:40
        To sknera jestes! :)
        • Gość: quake mycie okien IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.05.06, 18:52
          połowa osób odpisujących to debile !!!!
          • juniorbristol Re: mycie okien 06.05.06, 21:07
            nie wiem dokladnie jak jest gdzie indziej, ale w Bristolu myje okna nasz sasiad
            i nie narzeka. samochod, drabina i notes z adresami klientow od szefa... bo
            najpierw trzeba miec komu myc :) stawka zalezy od ilosci okien w domu, ale
            chyba tak okolo 15-20 za zwyczajny, szeregowy, ale trafiaja sie fuchy
            w "palacach" po 20 okien. no i sa napiwki ekstra...
            powodzenia, a glupolami sie nie przejmuj, tu nikt oprocz Polakow okien sam nie
            myje :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka