yanki2 15.07.06, 17:56 szukam pracy w Bristolu tymczasowej jezyk nie ma problemu prosze o jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat&Co Re: praca w Bristolu IP: *.ukonline.co.uk 16.07.06, 01:59 w tej chwili? no to zycze powodzenia... wiekszosc agencji nawet nie chce rejestrowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: praca w Bristolu IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 16.07.06, 07:12 www.namiary.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: praca w Bristolu IP: *.xdsl.murphx.net 16.07.06, 10:22 jezeli twierdzisz ze z jezykiem nie ma problemu to poradzisz sobie napewno.A ja tylko wydaje Ci sie ze znasz angielski to moze byc maly szok.A Bristol fajne miasto,fajne imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
yanki2 Re: praca w Bristolu 16.07.06, 20:02 jest w Bristolu agencja posrednictwa pracy New Horizon Employment LTD praca stała i tymczasowa czy ktos korzystal z jej usług i pisza ze doradcy rozmawiają po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: praca w Bristolu IP: *.xdsl.murphx.net 16.07.06, 22:45 sam napisales ze z jezykiem nie ma problemu,a teraz chcesz isc do agencji gdzie po polsku mowia??? jak naprwde chcesz znalezc prace to trzymaj sie od takich agencji z daleka,oprocz Ciebie tam bedzie zarejesstrowanych 1000 innych rodakow Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: praca w Bristolu 17.07.06, 10:52 Pamela Nivel - agencja w centralnym punkcie. Tam zawsze o prace bylo najlatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hombre UK bristol ma dobre pipki hrhr ... IP: 212.183.134.* 17.07.06, 21:34 to wlasnie mnie doyebalo ... perfecto angielski a szooka agencji po polskoo hrhr ... co zlego to nie my obywatelu hrhr wakacje cieplo moze ktos pojdzie na chorobowe chociaz cioolato placa chorobowe wiec roznie bywa hrhrh .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat&Co Re: praca w Bristolu IP: *.ukonline.co.uk 18.07.06, 11:03 musze przyznac ze tej nie znam, myslalem ze znam wszystkie wieksze agencje w Bristolu. a powaznie, to agencje (z wyjatkiem) tych najwiekszych sa sprofilowane, a kolezanka ni slowkiem nie wsopmniala jaka praca ja interesuje. Tak poza tym, to nawet po rejestracji w tej chwili wiekszosc agencji za duzo godzin tygodniowo nie wygrzebie - a praca z uwagi na dlugie dojazdy moze byc meczaca. Tak wiec na pewno nie jest to opcja dla kogos kto chce zarobic tu pieniadze, co najwyzej by sprobowac wyciagnac minimum na utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś