Gość: anana IP: 88.199.79.* 13.08.06, 19:43 jak, mieszkajac w hotelu, zdobyc potwierdzenie adresu konieczne m.in. do otworzenia konta bankowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiubleep Re: konto w banku-potw. adresu 13.08.06, 20:15 A nie mozna sfalszowac albo polskim obyczajem dac w lape bulgarowi, zeby 'zalatwil' to za nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: konto w banku-potw. adresu IP: *.bulldogdsl.com 13.08.06, 20:36 Chyba tylko musisz poczekać, az znajdziesz pracę i pracodawca wystawi ci zaswiadczenie na papierze firmowym mowiace, ze mieszkasz pod wskazanym adresem. Polecam Lloyds Powodzenia, www.miecio.tv/mod.php?subaction=showfull&id=1155420210&archive= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anana Re: konto w banku-potw. adresu IP: 88.199.79.* 13.08.06, 20:39 ale zalozmy,ze ja bede tam mieszkac nawet gdy bede pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: konto w banku-potw. adresu 13.08.06, 21:02 "ale zalozmy,ze ja bede tam mieszkac nawet gdy bede pracowac." Nie rozumiem :) Jak bedziesz tam mieszkac jak bedziesz pracowac to ok - list od pracodawcy (takze agencji) i nastepnego dnia masz konto w banku. Natomiast jak bedziesz tam mieszkac nawet jak NIE bedziesz pracowac - to zapomnij o potwierdzeniu adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anana Re: konto w banku-potw. adresu IP: 88.199.79.* 13.08.06, 21:21 bo troche sie gubie. wszyscy piszecie cos o jakichs rachunkach na swoje nazwisko,ktore niby sa dowodem na to i owo, o poswiadczeniach od wynajmujacego itp. a ja bede mieszkac w hotelu i skad takie cuda wezme? Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: konto w banku-potw. adresu 13.08.06, 21:36 Totez wszyscy pisza - ze jak bedziesz mieszkac w hotelu, to ratuje cie tylko list od pracodawcy. Zreszta u prywatnych landlordow tez jest baardzo roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: konto w banku-potw. adresu 13.08.06, 22:13 Nie wiem jak to działa w Anglii, wiem jak w Irlandii - podajesz adres hotelu i przedstawiasz rachunek na swoje nazwisko (wystarczy za 1. dzień) i to wystarczy. Jeśli mieszkasz w wynajmowanym mieszkaniu nie musisz mieć rachunku na swoje nazwisko, wystarczy mieć pismo od właściciela mieszkania, w którym potwierdzi on, że tam mieszkasz - to przynajmniej wystarczyło w Bank of Ireland Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: konto w banku-potw. adresu 13.08.06, 22:17 chcialbym, zeby w GB bylo to takie proste... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anana Re: konto w banku-potw. adresu IP: 88.199.79.* 13.08.06, 23:26 dzieki wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś