Dodaj do ulubionych

Badania Lekarskie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:34
Jak wygladaja badania!?Czy to jakies szczególowe badania, czy tylko
sprawdzaja ogolny stan zdrowia? Prosze o wypowiedz oosby ktore maja juz to za
soba.
Obserwuj wątek
    • Gość: Badania Re: Badania Lekarskie IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 20.08.06, 09:45
      Badania lekarskie to badanie krwi i moczu a takze wywiad lekarski z ogolnymi
      pytaniami dotyczacymi stanu zdrowia. Wszystko na koszt Tesco. Pozdro
    • Gość: SebastianG Re: Badania Lekarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:04
      Dziekuje:) Mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie, co jesli ktos mial w
      przeszlosci problemy z kregosłupem?
      • Gość: viper Re: Badania Lekarskie IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 20.08.06, 10:11
        Klopoty z kregoslupem? To zalezy czy zechcesz to ukryc i zaryzykowac zdrowioem
        czy powiesz prawde i moga Cie odrzucic. A wiekszosc dzialow w Tesco jest
        ciezka. Pozdro Aha jak jeszcze jakies pytanka to pisz bede jeszcze jakies 20
        minut bo nie spalem jeszcze.
        • Gość: SebastianG Re: Badania Lekarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:16
          Viper skoro jest taka mozliwosc to skorzystam z okazji :) Co z ta praca , czy
          rzeczywiscie jest taka ciezka. Zapytam wprost, czy aby przypadkiem nie za
          ciezka dla kobiet, a raczek kobietek :D
        • Gość: matylda Re: Badania Lekarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:17
          hej, Viper, Ty pracujesz moze w tesco? bo ja wlasnie zastanawiam sie, czy
          wypelnic ten formularz... Jestem zdecydowana na wyjzad zagranice do pracy, a
          teraz tu znalazlam ten formularz, no i chyba wypelnie. Troche tylko zastanawiam
          sie, jak wyglada ta praca na nocna zmiane? Czy tam sie pracuje co noc? Czy sa
          jakies przerwy? I jak to w ogóle wyglada? Bede wdzieczna za pare slow o tej
          nocnej zmianie, jesli sie orientujesz.
          No i zabieram sie za lekture forum:) pozdrawiam serdecznie:)
    • Gość: viper Praca dla kobiet IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 20.08.06, 10:23
      Tak pracuje w Tesco. Kobiety daja przewaznie na lekkie dzialy health and beauty
      lub jakies ciasteczka. Nie ma co pekac. Zawsze tez mozna sobie w\ miare
      mozliwosci zmienic dzial. Pracujemy piec dni w tygodniu od 22 do 7. Sa dwie
      przerwy jedna godzinna i druga polgodzinna. Pozdro
      • Gość: matylda Re: Praca dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:27
        dzieki Viper za szybka odpowiedz:) a mozesz jeszcze powiedziec, czy trudno sie
        przestawic na taka nocna prace? czy moze lepiej wybrac prace w dzien (i czy w
        ogole mozna samamu sobie wybrac?)? I jak tam jest z mieszkaniem? Od razu
        dostajesz? No i ubezpieczenie zdrowotne - jak to jest? mam full pytan, sorry,
        ze zarzucam Cie nimi w jednym watku:)
        • Gość: viper Re: Praca dla kobiet IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 20.08.06, 10:44
          Nie jest trudno. Wystarczy tydzien chociaz zalezy tez od czlowieka u mnie ok
          ale koledzy na przerwie spia. Praca w dzien raczej na poczatku niemozliwa bo
          nabpr jest tylko na nocki. Jesli wybierzesz opcje pracy z mieszkaniem od Tesco
          to bedziesz mieszkac z trzema innymi osobami. I mieszkasz od razu. A
          ubezpieczenie zdrowotne tez masz od poczatku dzieki potracanym skladkom na NIN.
          • Gość: matylda Re: Praca dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:49
            dzieki:)
            no to sprobuje wypelnic te aplikacje.
            A dlugo czeka sie na odzew z Krakowa, po wypelnieniu tego formularza?
            jeszcze raz dzieki, milej niedzieli :)
            • Gość: viper Re: Praca dla kobiet IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 20.08.06, 10:54
              Smialo wypelniaj. Chociaz mozesz tez zadzwonic na infolinie numeru nie pamietam
              chyba 0801 11 33 55. Ja dzwonilem umawiaja na spotkanie rekrutacyjne na
              konkretny dzien. Poprzez neta to nie wiem po jakim czasie odpowiadaja.
              Pozdrawiam
            • Gość: gosc Re: Praca dla kobiet IP: 81.219.87.* 20.08.06, 23:05
              matylda siądz spokojnie na 4 literach i sobie to forum przeglądnij od początku
              do konca i znajdziesz odpowiedzi na tysiące pytan a tak to forum puchnie i
              puchnie aż kiedys pęknie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka