profes79 11.10.06, 03:11 Moze ktos podac nazwe czegos skutecznego na przeziebienie, co nie wymaga wizyty u lekarza? Jakiegos angielskiego odpowiednika neo-anginu, czy gripexu np? Bede wdzieczny. Bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elajna7 Re: Na przeziebienie 11.10.06, 10:02 Przejdz sie np. do Bootsa, napewno Ci doradza, a potem na kilka dni do lozka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: Na przeziebienie 11.10.06, 10:11 do boots'a czy tez po porstu do najlepszego supermarketu, w ktorym jest apteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Na przeziebienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:19 www.mypharmacy.co.uk/medicines/medicines/n/nurse/day_night_nurse.htm Na przeziebienie polecam powyzsze. Nie wiem jak innym ale mnie pomaga. Nawet maly zapas przywiozlam do PL Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: Na przeziebienie 11.10.06, 10:30 Najlepsze sa 'syropy' Night Nurse i Day Nurse albo Nurofen Cold&Flu, sprawdzone. Ja lapie okropne grypy i tylko te leki pomagaja. Jeszcze Sudafed na katar no i witamina C. Pij duzo sokow i wody. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Na przeziebienie 11.10.06, 21:18 Dzieki, ale pracuje w lodowce (doslownie - z biura wchodze prosto do magazynu gdzie jest ok 10 stopni, a dalej jest gorzej :). Proboje sie wzmocnic i jakos zahartowac (co nas nie zabije nas wzmocni:) Wszystkim dziekuje za porady. Odpowiedz Link Zgłoś
elajna7 Re: Na przeziebienie 11.10.06, 21:20 Znajoma rowniez mi polecale te leki. Odpowiedz Link Zgłoś