Dodaj do ulubionych

BBC Inside Out - szuka osob do programu

20.10.06, 14:53
A ja znowu szukam chetnych do programu. Tym razem BBC1, okolo polowy
listopada bedzie na antenie, program Inside Out, w poniedzialek wieczorem o
7.30.

Spotkalam sie z producentem, ma wizje pokazania Polakow przebojowych,
successful, w biznesie lub w sztuce, silne osobowosci, ktore podbijaja
Londyn, lub ktore wyjechaly z Polski ze wzgledu na 'przekonania', stad
pytanie o gejow. Ponizej fragment emaila od nich. Prosze o kontakt emailowy:
ania@aniaspoland.com

As requested here are the details of the type of people we are looking for.
As we said the film will be looking at the positive aspects of living in
London for Polish people, how their lives are different from those of people
their same age in Poland. The film will be broadcast on BBC 1 in mid-November
as part of the Inside Out slot, Monday 7:30 pm.

We are looking for 3 characaters who represent Polish people who have
successfully relocated to London since January 2004. They should be people
who are successful in their chosen careers, are outgoing and enjoy all of
London's benefits - restaurants, theatre, cinemas, bars, clubs, concerts -
and are willing for us to film with them for a couple of days. We are
interested in contacting young people who have set up successful businesses,
or work in well paid and responsible positions within companies. As I
mentioned we are keen to talk to gay men or women who have come to London
from Poland because of the social situation there.

Obserwuj wątek
    • zenon.zawada Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 15:10
      czy mogą być geje w nowoczesnych związkach homoseksualno-kazirodczych, czyli
      np.ojciec+syn lub brat+brat ? To znaczy jeden brat jest mężem, a drugi brat
      jest żoną w związku. Mała szkodliwość społeczna i podobnie jak zwykli geje ,
      jeden kocha drugiego i nie wyrzadzają innym krzywdy.
      • zenon.zawada Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 15:37
        "We are looking for 3 characaters who represent Polish people who have
        successfully relocated to London since January 2004".

co za problem.

osoba nr 1- gej w nowoczesnym związku kazirodczo-homoseksualnym ze swoim
        własnym ojcem. W Polsce był wyśmiewany jako żona własnego ojca, teraz sobie
        żyją w spokoju w Londynie i mają zamiar adoptować 2 chłopczyków.

osoba nr 2- Ania Smith, przyjechała do Londynu w 2004 roku jako 24 letnia
        dziewczyna z Lubelskiego, miała 100 funtów przy sobie i torbę na ramię. Teraz
        ma męża - białego Anglika , dom , kota oraz dwójkę dzieci. Już nie pracuję, nie
        musi. Interesem zajmuję się jej mąż-biały Anglik, a ona tylko kontaktuje się z
        nowymi dziewczynami z Polski , które marzą o karierze modelki w klubie nocnym
        na Soho.

osoba nr 3- pakowacz z Polski. Osiągnął już wiele , nie pracuje tak jak jego
        koledzy podczas dnia, ale ma nocki i tym samym większe zarobki(o 25 pensów na
        godzine). Uwaga do reżysera, dajcie mu więcej make-upu na lico , bo od kilku
        miesięcy jego cera przypomina białą kartkę papieru. Długo nie może stać w
        studio, ale jak usiądzie to będzie ok.
    • Gość: Crazy_Frog Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:00
      Skoro spotkalas sie z producentem, trzeba mu bylo uswiadomic, ze z Polski nie
      trzeba wyjezdzac z powodu bycia gejem.
      Spadaj z takimi ogloszeniami. "Z powodu przekonan" hehe
      • eeela Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:10
        z Polski nie
        > trzeba wyjezdzac z powodu bycia gejem.

Tak, bo na ulicach wszyscy geje, a takze czarni, moga sie czuc absolutnie
        bezpiecznie i nikt im nie daje odczuc spolecznej dezaprobaty!
        • Gość: Crazy_Frog Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:23
          Wole to niz sliniace sie parki gejowskie, chodzace za raczke.
          • eeela Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:24
            No i dobrze. Ty zostaniesz, inni wyjada, i jest ok.
            I po co sie zoladkowac, powiedz mi.
            • Gość: Crazy_Frog Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:33
              Powiem Ci. Bo mdli mnie juz ograniczone myslenie Anglikow.
              I powielanie stereotypow, wspomagane niestety przez samych Polakow.
              Poprzez takie posty-boble.
              • eeela Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 17:49
                > Powiem Ci. Bo mdli mnie juz ograniczone myslenie Anglikow.

I calej ludzkosci grzechy tak nosisz na barkach swoich, czy tylko brytyjskie i
                polskie?
          • business3 Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 19:29
            No właśnie - niech takie parki odwiedzą Queen of England w jej palace

Gość portalu: Crazy_Frog napisał(a):

> Wole to niz sliniace sie parki gejowskie, chodzace za raczke.
        • business3 To może niech np. mordercy też robią marsze? 20.10.06, 19:28
          To może niech np. mordercy też robią marsze?

eeela napisała:

> z Polski nie
          > > trzeba wyjezdzac z powodu bycia gejem.
          >
          > Tak, bo na ulicach wszyscy geje, a takze czarni, moga sie czuc absolutnie
          > bezpiecznie i nikt im nie daje odczuc spolecznej dezaprobaty!
          >
          • eeela Re: To może niech np. mordercy też robią marsze? 22.10.06, 18:01
            > To może niech np. mordercy też robią marsze?

Mordercy moze nie. Jestem tez za ograniczeniem praw do marszow takich glupcow
            jak wyzej zaprezentowany.
      • hrabina_trulla Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:16
        sadze, ze nie jestes gejem ani nie masz znajomych gejow, ktorzy mogli by ci
        uswiadomic poziom dyskryminacji w Polsce - ja jestem lesbijka, wyjechalam z
        Polski glownie z tego powodu.nareszcie moge sie przestac bac, ze zwolnia mnie z
        pracy albo pobija na ulicy bo komus si enie spodobam
        • Gość: Crazy_Frog Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:25
          Nie jestem, ale mam znajomych lacznie z czlonkiem mojej rodziny.
          Nie sa dyskryminowani. Po prostu normalnie sie zachowuja, nie musza eksponowac
          swojej "odmiennosci".
          Mialas na czole napisane z jestes lesbijak, ze balas sie pobicia na ulicy ?
          • xiv Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:44

> Nie jestem, ale mam znajomych lacznie z czlonkiem mojej rodziny.
            > Nie sa dyskryminowani.

Z moich rozmów wynika trochę inaczej - osoby, z którymi rozmawiałem pochodzą z
            małych miasteczek i miast (największe - Rzeszów) - i według nich nie czuli się w
            Polsce dobrze właśnie ze względu na poniżanie
            • konstruktorka1 Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:46
              Nie znam nikogo kto by oficjalnie bez strachu przyznal sie ze jest gejem w
              Polsce
            • Gość: macho Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.server.ntli.net 22.10.06, 07:35
              xiv, nie tłumacz się, my i tak wiemy że to o ciebie chodziło, zakamuflowany geju
        • business3 Geje i lesby-stwórcie państwo i tam wygińcie 20.10.06, 19:31
          Geje i lesby-stwórcie państwo i tam wygińcie - to wasze naturalne pojmowanie świata, rodziny, życia.

hrabina_trulla napisał:

> sadze, ze nie jestes gejem ani nie masz znajomych gejow, ktorzy mogli by ci
          > uswiadomic poziom dyskryminacji w Polsce - ja jestem lesbijka, wyjechalam z
          > Polski glownie z tego powodu.nareszcie moge sie przestac bac, ze zwolnia mnie z
          >
          > pracy albo pobija na ulicy bo komus si enie spodobam
          • business3 Miało być "stwórzcie", typing mistake 20.10.06, 19:37
            business3 napisał:

> Geje i lesby-stwórcie państwo i tam wygińcie - to wasze naturalne pojmowanie św
            > iata, rodziny, życia.
            >
            > hrabina_trulla napisał:
            >
            > > sadze, ze nie jestes gejem ani nie masz znajomych gejow, ktorzy mogli by
            > ci
            > > uswiadomic poziom dyskryminacji w Polsce - ja jestem lesbijka, wyjechalam
            > z
            > > Polski glownie z tego powodu.nareszcie moge sie przestac bac, ze zwolnia
            > mnie z
            > >
            > > pracy albo pobija na ulicy bo komus si enie spodobam
      • business3 Cikawe komu trzeba wystawić zad to work in BBC? 20.10.06, 19:27
        Cikawe komu trzeba wystawić zad to work in BBC?
    • jot-23 Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:09
      lol...to jest super, komuchy z BBC szukajum na sile pedalow z polski.
      • jot-23 Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu 20.10.06, 16:09
        zapewne aby pokazac "obiektywny" przekroj polskiej emigracji.
        • Gość: Crazy_Frog Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:28
          Dokladnie.
          Kolejny stereotypowy bobel. I jeszcze sami Polacy przykladaja do tego
          rece.Zenada.
          • gej_z_polski_w_uk Nie chce do telewizji !!!!!! 20.10.06, 16:30
            ...........
            • Gość: Crazy_Frog Re: Nie chce do telewizji !!!!!! IP: *.range86-140.btcentralplus.com 20.10.06, 16:37
              To uwazaj, bo jak urzadza łapanke ... :D
    • Gość: aniaheasley Re: BBC Inside Out - szuka osob do programu IP: *.demon.co.uk 20.10.06, 18:10
      Program nie powiela stereotypow, tylko wlasnie ma na celu obalanie stereotypu
      Polaka pakowacza pracujacego za 5,35.
      • business3 Gej-dziwka co pracuje za 50$/h jest lepszy? 20.10.06, 19:35
        Gej-dziwka co pracuje za 50$/h jest lepszy?

Gość portalu: aniaheasley napisał(a):

> Program nie powiela stereotypow, tylko wlasnie ma na celu obalanie stereotypu
        > Polaka pakowacza pracujacego za 5,35.
    • business3 Wiesz ile w Polsce jest gejów? BBC jest porąbane ! 20.10.06, 19:25
      Wiesz ile w Polsce jest gejów? To BBC to porąbane jest!
      • Gość: aniaheasley Re: Wiesz ile w Polsce jest gejów? BBC jest porąb IP: *.demon.co.uk 20.10.06, 19:29
        Nie mam pojecia ile w Polsce jest gejow, i nie wiem czy im sie latwo zyje czy
        nie, czy sie ukrywaja, czy mowia i zachowuja sie otwarcie, i czy wielu z nich
        wyjechalo z tego powodu z Polski, lub mysli o wyjezdzie. I mysle, ze takie
        programy, ktore daja im szanse opowiedziec swoja historie przyblizaja wielu
        osobom malo znany im temat.
        • business3 BBC jest coraz bardziej schizofreniczne i islam 20.10.06, 19:34
          BBC jest coraz bardziej schizofreniczne i islamskie/muzułmańskie, a nie europejsko-chrześcijańskie. Takie programy sankcjonują dewiacje jako normy. Ale i tak nie wiesz o co w tym chodzi.

Gość portalu: aniaheasley napisał(a):

> Nie mam pojecia ile w Polsce jest gejow, i nie wiem czy im sie latwo zyje czy
          > nie, czy sie ukrywaja, czy mowia i zachowuja sie otwarcie, i czy wielu z nich
          > wyjechalo z tego powodu z Polski, lub mysli o wyjezdzie. I mysle, ze takie
          > programy, ktore daja im szanse opowiedziec swoja historie przyblizaja wielu
          > osobom malo znany im temat.
          • ghrom Re: BBC jest coraz bardziej schizofreniczne i isl 20.10.06, 19:54
            ROTFL! Polska jest rajem dla pedalow, w porownaniu do Iranu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka