Gość: sonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:19 hej wlasnie dowiedzialam sie ze na miejscu bedzie test??mozecie napisac mi na czym on bedzie polegal...za kazda odpowiedz bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylemwanglii Re: test 31.10.06, 12:52 No przyjdzie doktor proktolog i zrobi Ci test.... a na serio: "na miejscu" to znaczy gdzie? Kraków? UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yodayo@interia.pl Re: test IP: *.sanetja.pl 31.10.06, 21:45 Jeśli chodzi o test w Krakowie, to jest łatwy. Tzn. ja, jako student filologii angielskiej powiem tyle, ze ów test to sprawdzian z materiału uczonego w podstawówce. Nie jest trudny. Polega na wpisaniu odpowiednich form czasownika (w future simple, past simple, present simple i contuinuous), zwroty typu: Can/May I help you (gdzie 'can' czy 'may' nalezy wpisać). Zwiera rónież opis dotychczasowej pracy i tłumaczenie zdań z angielskiego na polski lub odwrotnie... To tyle, jeśli znasz angielski, na pewno sobie poradzisz. Do napisania go wystarczy nawet 10 do 15 minut. Pozdrawiam!!! P.S. Jadę w listopadzie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: test 01.11.06, 11:40 Gość portalu: sonia napisał(a): > hej wlasnie dowiedzialam sie ze na miejscu bedzie test??mozecie napisac mi na > czym on bedzie polegal...za kazda odpowiedz bede wdzieczna. Sprawdź forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36953&w=42600682&a=42601637 Odpowiedz Link Zgłoś