Gość: Gracjana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:33 Czy ktoś wie, ile można z Polski wysłać pocztą papierosów do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peeracik Re: Papierosy 06.11.06, 19:35 Wysłać możesz ile chcesz. Nielegalna jest nawet jedna paczka, więc nie ma różnicy czy wyślesz jedną czy 500. To jakiś refren na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jawlondynie Re: Papierosy 06.11.06, 19:40 Nie mozesz ani jednej. Piotrek ----================---- Bez pracy nie ma kołaczy www.jawlondynie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jawlondynie Re: Papierosy 06.11.06, 19:45 ...chociaz wiem ze wysylaja w paczkach i paczki dochodza cale. Wiem tez o przypadku, ze "wytropoli" odbiorce fajek i wlepili mu porzadny mandat :( Ryzyko wiec istnieje ale wydaje sie, ze jak nie bedziesz naduzywal ich papierosowo-ulgowej goscinnosci to chyba bedzie ok. Piotrek -----==============----- Bez pracy nie ma kolaczy www.jawlondynie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozka24 Re: Papierosy IP: *.acn.waw.pl 06.11.06, 22:14 Piotr skoro tak dużo wiesz to może zechciałbys mi pomóc w sprawie stawek w sieci Vodafon.Mój mąż od 5 listopada jest w Dublinie i chce do nas dzwonic, ale nie bardzo wie jak i za ile. Jeśli możesz prosze o pomoc. Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: Papierosy 06.11.06, 22:23 Rany Boskie Jozefie Swiety. Przepraszam, to nic osobistego, ale po raz chyba setny czytam pytania kobiet, ktore organizuja swoim mezczyznom wszystko - prace, transport, karty telefoniczne, mieszkanie itp. Co jest z Wami panowie, czy naprawde nie potraficie sami zliczyc do pieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
kris_as777 Re: Papierosy 06.11.06, 22:32 Taka mentalnosc polskiego faceta na emigracji - ja haruje i zarabiam, a kobieta załatwia wszystko... Pozniej taki idzie do banku, itd...i klapa, bezradne spojrzenia dookoła głowy, czy aby nie ma jakiegos rodaka do pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Papierosy 06.11.06, 22:38 Dzizas, ludzie , wyluzujcie conieco. Zaraz bedzie ze "Samiec Twoj wrog!". Ja slyszalem o przypadkach odwrotnych, kiedy to facet wszystko swojej Pani zalatwia, ktora siedzi w domu i zajmuje sie robieniem niczego z przerwami na zmiane lakieru paznokitniczego i ruganiem go, iz ten nie nabyl bulek wracajac z pracy do domu. Naprawde nie ma co generalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Papierosy IP: *.proxy.aol.com 06.11.06, 22:37 zona-mama polski wzor zony Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Papierosy 07.11.06, 00:33 > Co jest z Wami panowie, czy naprawde nie > potraficie sami zliczyc do pieciu? Ras, czy, pińć :) Umim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Papierosy IP: *.proxy.aol.com 07.11.06, 11:29 pincet sztangow fajkow za tysioc funa tanio sprzedym. buu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Papierosy IP: 195.8.190.* 07.11.06, 12:18 mandatu nie wlepia tylko custom ce przysle ladny list ze mozesz otrzymac papierosy ale policza ci taka stawke ze sie nie oplaca , ja mialam okazje sama przez to przejsc Odpowiedz Link Zgłoś