22.11.06, 15:34
Wutam.
Moj dzidzia ma 5,5 miesiaca i do tej pory cyckal cyca, ale chce karmic
mieszanie i powoli przechodzic na mleko modyfikowane, jakiego mleka uzywacie
i jaki mozecie mi polecic dla takiego 5,5 miesiecznego bobasa.dzieki za
rady.Pozdrawiam:))
Obserwuj wątek
    • maja92 Re: Mleczko? 22.11.06, 16:21
      Ja Mlodemu kupowalam mleko "Sma" - takie okragle puszki rozowe, niebieskie,
      zielone lub zolte na dole i biale u gory. Ten kolor to zalezy od wieku dziecka
      i zielone to sojowe.

Gdzies tutaj juz ktos pisal o mleku, takze ze mozna w polskim sklepie kupic
      polskie mleko jezeli jestes zainteresowana;-))

Pozdrowienia,
      • monika_irl Re: Mleczko? 22.11.06, 20:40
        Alicja zajada sie Cow&Gate
        • zapytajnick Re: Mleczko? 22.11.06, 21:26
          Jas tez cow&gate zielone, bo jeszcze jest zolte dla dzieci, ktore maja problemy
          z trawieniem, ale po tym mial gazy. Maja natomiast jadla to zolte i bylo ok.

Musisz probowac, bo to zalezy do smaku malca. Nie ma znaczenia jakie mama chce,
          tylko jakie bedzie smakowac malemu;-). Oby pierwszy strzal byl w dziesiatke.
          Powodzenia
          Acha sa niektore juz przygotowane w kartonikach i zamiast kupowac wielkie
          opakowania mozna sprobowac tych w kartonikach.
        • mo-nika27 Re: Mleczko? 22.11.06, 21:30
          My rowniez Sma dajemy.Ale do roku byl cycus,modyfikowane dopiero od
          niedawna.Nie bylo zadnych rewelacji,typu wymioty,rozwolnienie.W Pl raz dalam mu
          Nan2,jak byl mlodszy,szlismy na impreze i zostawal z tesciowa(a swojego mleka
          nie moglam sciagnac),no i nastepnego dnia koszmar przezylismy.A po Sma wszystko
          ok,od pierwszego podania.
          • ania.b5 Re: Mleczko? 22.11.06, 23:03
            U nas to samo-SMA WHITE (2) bo GOLD jest dla noworodków.Próbowałam tez Farley's
            2 i tez ok, tylko bardzo sie pieni przy mieszaniu.Generalnie chyba musisz
            próbowac, wazne zeby kupic 2, bo 1 dla noworodków a 3 od roku.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka