Dodaj do ulubionych

nocne telefony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 04:52
mam problem :( od kilku dni dzwoni do mnie jakis facet i nie daje spac -
przewaznie o 3-4 w nocy. najwyrazniej ma dobra zabawe :( nie mam pojecia kto
to, ale wyswietla mi sie jego nr tel i chyba to jest polaczenie z Irlandii...
i tu moja prosba do irlandzkich forumowiczow - czy mozecie zidentyfikowac nr
tel 353872487214?
Obserwuj wątek
    • Gość: policeman Re: nocne telefony IP: *.winn.cable.ntl.com 03.12.06, 05:01
      zrob to samo co on.
      obodz go lub ja za 2 godziny.
      • kicior99 Re: nocne telefony 03.12.06, 05:26
        niech go tepsa namierzy
    • korkix78 Re: nocne telefony 03.12.06, 10:36
      Ustaw przekierowanie na zegarynke :P
      • Gość: niewyspana Re: nocne telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:34
        dzieki za odzew. co do rady zebym go obudzila (bo to facet,jakis erotoman
        gawedziarz)-tez o tym pomyslalam,ale zmienilam zdanie. mysle ze to by go tylko
        zachecilo do dalszej zabawy :( szczerze powiedzawszy pozostaje mi wylaczac
        komorke na noc. tylko ze po comi tel ktory musze wylaczac? a jesli moim bliskim
        cos sie stanie i beda sie chcieli skontaktowac??
        co do namierzania przez tpse, nie wiedzialam ze ich informacje siegaja poza
        granice Polski.
        • ghrom Re: nocne telefony 04.12.06, 17:41
          A na policje nie mozna zadzwonic?
          • konopielka80 Re: nocne telefony 05.12.06, 22:56
            Zmien numer telefonu.
            Jesli bedzie dzwonil na ten nowy, bedzie to oznaczac ze ktos kogo znasz robi Ci
            dowcipy...
            • ghrom Re: nocne telefony 05.12.06, 23:38
              For fuck's sake! Nie sluchaj durnych rad tylko zadzwon na policje. Od tego sa, i po to placisz podatki by w
              takich sytuacjach pomagali. Najprawdopodobniej wystarczy ich jeden telefon i facio sie posra ze strachu.
              Geez. Nauczcie sie wreszcie, ze tu nie Polska, policja jest od pomagania ludziom a nie od wlepiania im
              mandatow.
              • Gość: eno Re: nocne telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:56
                ale babka jest w Polsce:))) a dzwoni ktos z wysepki:) na gardę ma dzwonić?
                • Gość: niewyspana Re: nocne telefony IP: 195.116.202.* 07.12.06, 13:19
                  no wlasnie, ja jestem w Polsce. Stad moja prosba do forumowiczow mieszkajacych w
                  Irlandii - czy ktos moglby sprawdzic w informacji irlandzkiej telekomunikacji
                  ten numer telefonu: +353872487214. facet dzwoni ok 3 w nocy co kilka dni i nie
                  docieraja do niego grzeczne argumenty :(
                  • Gość: eryk Re: nocne telefony IP: *.gotadsl.co.uk 07.12.06, 15:38
                    powiedz mu zeby spie..l i tyle
                    pozdr.
    • kerryman Re: nocne telefony 07.12.06, 15:54
      353872487214

to jest komorka, na 90% vodafone (mozliwe ze jest w innej sieci ale zatrzymal
      stary numer - very unlikely)
      zidentyfikowac sie raczej nie da. jedyne co mozna zrobic to zglosic w gardzie,
      oni do niego najprawdopodobniej zadzwonia i najpierw grzecznie poprosza o nie
      robienie tego wiecej.
      watpie zebym np ja mogl zglosic to za ciebie. moge zapytac, ale raczej sama
      musisz zlozyc skarge. na wszelki wypadek napisz mi ile razy do ciebie dzwonil,
      jak czesto to robi, czy przedstawil sie (w to raczej watpie) albo czy z tego co
      ewentualnie mowil potrafisz wysnuc jakies informacje o nim. (np czy brzmi jak
      Polak czy Irlandczyk)

pozdrawiam
      • kerryman Re: nocne telefony 07.12.06, 15:58
        znalazlem jeszcze to:

groups.google.ie/group/pl.misc.telefonia/browse_thread/thread/72ab9c3636ae513d/8bac39d7395713d9%238bac39d7395713d9

najbardziej podoba mi sie te rozwiazanie:

"jeśli masz isdn-a to ustaw przekierowanie w razie zajętości(przekieruj na
        komisariat) jak gosc się ukarze na lcd to daj zajętość.Jak usłuszy
        komisariat to wymięknie!! "

bez isdna chyba tez mozna.
        • Gość: niewyspana Re: nocne telefony IP: 195.116.202.* 12.12.06, 08:42
          Kerryman, wielkie dzieki za zaangazowanie. dobrze wiedziec, ze czlowiek moze
          liczyc na bezinteresowna pomoc w tych czasach :)
          Od kilku dni mam spokoj od nocnych telefonow i mam nadzieje, ze facet sie po
          prostu znudzil, albo znalazl sobie nowa 'ofiare'...
          w kazdym razie jeszcze raz wielkie dzieki za chec pomocy!
          pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka