bluebrick 03.02.07, 19:34 Tesco Stores Ltd. mieszczącej się w Kiln Cross Lane, Handforth, Wilmslow, Cheshire, SK9 3PA czy ktos sie tam wybiera jakos tak 4-5 marca ? :D bo ja tak :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: 213.17.159.* 16.02.07, 12:39 Hejka, no to nie jestem sam :D.... dokladnie 3 marca wylot a piatego ma sie zaczac praca. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:54 Będziesz mieszkać w mieszkaniu Tesco? TO poczytaj sobie wątek traktujący o mieszkaniach tego typu... Są na granicy prawa... Sam nie wiem czy lecieć czy nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:08 a kiedy sie dowiedziales o wylocie?i kiedy miales rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:02 jesli o mnie chodzi, to rozmowe mialem na poczatku grudnia a zadzwoniono do mnie tydzien temu od razu podajac info o wylocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:13 no to bedzie ciekawie bo ja juz znam 2 osoby co tam jada :D szukasz chaty czy z CRN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:07 to pierwsze...a moze ktos jeszcze jest za opcja "hostel"? jakby komus brakowalo wspollokatora, to sie pisze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.itpp.pl 19.02.07, 15:58 ja wzielem hostel bo nie podoba mi sie oplata i wspolpraca z ta tesco agentura tak samo zrobilo dwoje moich znajomych ktorzy leca z nami do handforth :d zatem poszukiwania mieszkania czas zaczac :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:42 czyli jest juz nas czworka :D, no to mi sie zaczyna podobac. a byliscie juz wszyscy na spotkaniu organizacyjnym czy jeszcze nie? Ja jestem umowiony na 26. lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.itpp.pl 20.02.07, 16:19 Hehe cos czuje ze bedzie nas tam spora gromadka :d ja juz bylem 12 lutego calkiem fajne te spotkanka organizacyjne sa :d panie tam niezla wode leja ale w sumie sa pomocne :D a co do mieszkania to chyba w MAN poszukam bo blisko pracy to same tereny zielone sa chyba :"D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: 213.17.159.* 22.02.07, 10:33 a ja tam zielone nawet lubie :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:29 jak cos to sie odezwij na maila bluebrick@wp.pl to sie zgadamy bo jeszcze jest kilka chwil :D Odpowiedz Link Zgłoś