Dodaj do ulubionych

Kiln Cross Lane Handforth

03.02.07, 19:34
Tesco Stores Ltd. mieszczącej się w Kiln Cross Lane, Handforth, Wilmslow,
Cheshire, SK9 3PA

czy ktos sie tam wybiera jakos tak 4-5 marca ? :D
bo ja tak :D
Obserwuj wątek
    • Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: 213.17.159.* 16.02.07, 12:39
      Hejka,
      no to nie jestem sam :D.... dokladnie 3 marca wylot a piatego ma sie zaczac praca.
      pzdr
      • Gość: Sebastian Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:54
        Będziesz mieszkać w mieszkaniu Tesco? TO poczytaj sobie wątek traktujący o
        mieszkaniach tego typu... Są na granicy prawa... Sam nie wiem czy lecieć czy
        nie....
      • Gość: heh Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:08
        a kiedy sie dowiedziales o wylocie?i kiedy miales rozmowe?
        • Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:02
          jesli o mnie chodzi, to rozmowe mialem na poczatku grudnia a zadzwoniono do
          mnie tydzien temu od razu podajac info o wylocie...
          • Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:13
            no to bedzie ciekawie bo ja juz znam 2 osoby co tam jada :D
            szukasz chaty czy z CRN ?
            • Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:07
              to pierwsze...a moze ktos jeszcze jest za opcja "hostel"? jakby komus brakowalo
              wspollokatora, to sie pisze :D
              • Gość: bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.itpp.pl 19.02.07, 15:58
                ja wzielem hostel bo nie podoba mi sie oplata i wspolpraca z ta tesco agentura
                tak samo zrobilo dwoje moich znajomych ktorzy leca z nami do handforth :d
                zatem poszukiwania mieszkania czas zaczac :d
                • Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:42
                  czyli jest juz nas czworka :D, no to mi sie zaczyna podobac.
                  a byliscie juz wszyscy na spotkaniu organizacyjnym czy jeszcze nie? Ja jestem
                  umowiony na 26. lutego.
                  • Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.itpp.pl 20.02.07, 16:19
                    Hehe
                    cos czuje ze bedzie nas tam spora gromadka :d
                    ja juz bylem 12 lutego
                    calkiem fajne te spotkanka organizacyjne sa :d

panie tam niezla wode leja ale w sumie sa pomocne :D
                    a co do mieszkania to chyba w MAN poszukam bo blisko pracy to same tereny
                    zielone sa chyba :"D
                    • Gość: rubel Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: 213.17.159.* 22.02.07, 10:33
                      a ja tam zielone nawet lubie :)...
                      • Gość: Bluebrick Re: Kiln Cross Lane Handforth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:29
                        jak cos to sie odezwij na maila
                        bluebrick@wp.pl
                        to sie zgadamy bo jeszcze jest kilka chwil :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka