Dodaj do ulubionych

Brighton-praca

09.02.07, 00:23
Witam! Mam bilet na 12 kwietnia. Mieszkanko też już jest. Jedyny problem to
praca. Jeśli ktoś z Was ma jakiś pomysł, propozycje, info, a może nawet
konkretną już pracę, to będę wdzięczna za pomoc!!!
Pozdrowienia jeszcze z Polski!
Obserwuj wątek
    • Gość: ale nedza Re: Brighton-praca IP: *.lei3.cable.ntl.com 09.02.07, 16:56
      Brighton-to na zachodnim"cyplu"anglii czy to rowno na poludnie od londynu tez
      nad morzem?O ile z mieszkaniami teraz problem niema to z praca TRAGEDIA!!!
      Dostaje codziennie oferty pracy ale z POLSKI:(-za 1200zl maxymalnie-praca
      zaliczana do fizycznych-glownie na kierowcow.A tu k...a ani 1 oferty a jestem
      zarejestrowany w ok100agencjach i codziennie dzwonie po srodkowj anglii i
      NIC.Co do bighton to znajomi z okolic tamtych wrocili do polski bo 2 miesiace
      nic nieznalezli-wprawdzie biegle po angielsku mowili,ale zadnego doswiadczenia-
      nawet w PL!!(skonczyli studia)W pl od razu dostali pelno ofert,ale szukaja
      roboty jako nauczyciele,a tu juz trudniej.Moze lepiej poczekaj az ten zastoj
      minie,albo z polski zlatw robote i wtedy wyjedz bo tk to tragedia-STRASZLIWIE
      duzo polakow wszedzie!!!
    • Gość: modrzew Re: Brighton-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:33
      Witam
      Siedzialem w Brighton przez cale wakacje, wiec moje informacje moga byc lekko
      nieaktualne [szczegolnie biorac pod uwage post 'ale nedza' :[];-), mimo to
      polecam wybrac sie do agencji Personnel Selection [mieli mnostwo roboty i
      calkiem przyjemnie sie dla nich pracowalo] oraz na Brighton Pier [jak jest
      cieplo, to maja duzo pracy].
      pzdr
      modrzew

PS. Prace w brighton znalazlem w 2 godziny i tobie tez tego zycze :D
      • Gość: ale nedza Re: Brighton-praca IP: *.lei3.cable.ntl.com 10.02.07, 21:46
        w wakacje i przed tu gdzie jestem tez byla praca:)a teraz jest nedza!!!Ale
        moze w najblizszym czasie cos sie zmieni(jak co roku)chociaz takiej ilosci
        polakow to swiat w uk niewidzial!!
      • olari Re: Brighton-praca 25.03.07, 03:49
        Ku pokrzepieniu... :)
        Z wrażenia zapomniałam PODZIĘKOWAĆ wcześniej!!!
        Pzdr
    • witek4343 Re: Brighton-praca 11.04.18, 11:56
      Jakie agencje pracy w Brighton & Hove moglibyście polecić dla osoby z raczej słabym angielskim na poziomie A2/B1. Wyjeżdżam do Anglii za parę tygodni - właśnie do tego miasta i chciałbym od razu kierować się do takich agencji gdzie będzie realna szansa na pracę.Jakie agencje pracy w Brighton & Hove moglibyście polecić dla osoby z raczej słabym angielskim na poziomie A2/B1. Wyjeżdżam do Anglii za parę tygodni - właśnie do tego miasta i chciałbym od razu kierować się do takich agencji gdzie będzie realna szansa na pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka