Gość: halinka35 IP: 85.12.64.* 12.03.07, 16:13 Czesc! na poczatku-pozdrawiam wszystkich juz z UK ! Nie smiejcie sie prosze ale nie wiem jak mam korzystac z gg w bilbliotece.Mozecie mi poradzic? czekam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PSYCHOLOSHKA Re: gadu gadu...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:10 O ile dobrze pamietam to po wpisaniu w google ALTERNATYWA GADU GADU (albo na odwrot)pojawi Ci sie trona poprzez ktora bez zadnej instalacji programu bedziesz miala swoje kontakty i swoje gg oczywiscie po wpisaniu swojego hasla do serwera. W ten sposob ja korzystalam poniewaz najpewniej bo na kompie nie zostaja zadne hasla a po zamknieciu strony na ktorej jest to gg nie pozostaje slad :) Pozdrawiam i milego korzystania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xor Re: gadu gadu...??? IP: *.opera-mini.net 13.03.07, 06:04 Najlepiej zaopatrz sie w memory stick'a na USB, sciagnij gg i zainstaluj na nim. Pozniej bedziesz mogla je szybko uruchomic. Niestety gg to dziadostwo - kazdorazowa instalacja trwa kilka minut - przynajmniej na kompach, ktore maja w najblizszej bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już mnie strzela! Re: gadu gadu...??? IP: *.popl.cable.ntl.com 13.03.07, 22:56 polaczki! Jeszcze ku..mi na forum zacznijcie rzucać! Jak widzę w bibliotekach rodaków, to przez 3 dni odchorowuje! Tam się chodzi żeby książki pożyczyć, chyba? Internet za 15-20 funtów miesięcznie można mieć, a na publiczne komputery np. w bibliotece jest zakaz instalowania syfu! a ten komunikator online to web.gadu-gadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radekk10 Re: gadu gadu...??? IP: 81.144.199.* 14.03.07, 13:09 nie kazdego od razu stac na laptopa lub komputer a przywiezc go ze soba tesh nie jest tak latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka35 Re: gadu gadu...??? IP: 85.12.64.* 14.03.07, 17:36 Hej Radku! Moj poprzedni psot -"re" byl do "juz mnie strzela"...Pozdrawiam ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka35 re IP: 85.12.64.* 14.03.07, 17:34 Witam, "drogi" rodaku! Jak to milo poczytac jakis swojko brzmiacy ton na obczyznie....:////Zaraz sie czlowiek lepiej czuje! Jak czegos nie wiem ,to pytam .Chyba mi wolno? A jesli nie potrafisz kulturalnie odpowiedziec - to sie po prostu nie wlaczaj w dyskusje .BO I PO CO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już mnie strzela! Re: re IP: *.popl.cable.ntl.com 15.03.07, 10:53 ale, bądź co bądź to ja udzieliłem odpowiedzi na nurtujące cię pytanie w sposób najbardziej konkretny. To że nie wolno instalować programów na komp. w bibliotekach to też prawda, a i o rodakach mam różną opinię. Nie musisz traktować tych zgryźliwości osobiści - wszak możesz być i najfajniejszą dziewczyną pod słońcem - nie znam, nie oceniam. A do komunikacji z ojczyzną, w razie braku stałego łącza internetowego, polecam komóreczkę w o2 - jeśli doładujesz co miesiąc za 10 funtów, w przyszłym otrzymasz 150 darmowych minut i dzięki www.topupcall.com porozmawiasz z najbliższymi za grosze (a właściwie marne pensy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radekk10 Re: re IP: 81.144.199.* 15.03.07, 11:14 hmmm a tego nie wiedzialem ze jest takie rozwiazanko. dzieki postaram sie wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
xor333 Re: re 15.03.07, 11:38 150 minut zostaw sobie na rozmowy w UK z nowymi znajomymi. Kup na www.pcouk.co.uk karte Story Global (nominal $5 za £4,50) i dzwonisz z budki za free (nr dostepowy 0800) za 1p/min na stacjonarne w PL. a do pana "już mnie strzela!" pytanie - rozdzielczosci na kompie w bibliotece tez nie mozna zmieniac??? HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już mnie strzela! Re: re IP: *.popl.cable.ntl.com 15.03.07, 12:18 kolego - nie mieszkasz już w pl, to że tam obowiązuje zasada państwowe/publiczne czyli niczyje i można to rozpie..ć nie oznacza iż i tu tak jest. Skoro nie wolno instalować programów na kompy w bibliotekach to nie. Dlatego unikam polaczków w UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA POLKA Re: re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:19 ej sorry ale chyba sam tez jestes POLACZKIEM wiec jak smiesz innych tak nazywac pomijajac siebie!! brak mi slow, mysli ze wyjechal do UK i pozjadal wszelkie rozumy. Pusty jestes wiesz!!! az zal sie przyznawac ze to jest rodak. blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA POLKA Re: re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:20 anglik sie znalazl, phi Odpowiedz Link Zgłoś
xor333 Re: re 15.03.07, 17:03 do tego co go strzela - po pierwsze nikt mnie nie poinformowal ani nie dal do przeczytania regulaminu ze nie wolno instalowac programow na kompach. po drugie wlasnie po to po zakonczeniu sesji i wylogowaniu wszystkie zmiany sa kasowane, zeby mozna bylo robic co sie chce. a po trzecie - ja wlasnie dlatego jestem w UK ze tutaj ludzie szanuja cudza wlasnasc, a tym bardziej wspolna. wiec mnie nie pouczaj dupku. ciebie z pewnoscia unikaja inni polacy w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka35 Re: re IP: 85.12.64.* 15.03.07, 19:01 Xor, nie unos sie.It's ok .Jakby nie bylo,pare waznych informacji ujrzalo swiatlo dzienne(to dla mnie najbardziej istotne),a o zlosliwosciach lepiej zapomniec..Pozdrawiam wszystkich, ktorzy zechcieli sie wypowiedziec na ww temat. Odpowiedz Link Zgłoś
xor333 Re: re 16.03.07, 10:53 ja sie tam nie unosze :) a jesli cos co dodalem od siebie Ci pomoglo, to najwazniejsze. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś