20.10.04, 15:15
Dwa i pol dnia poswiecilam na czytanie.Dzien caly przedwczorajszy zlecial na
czytaniu forum,wczorajszy na ksiazce K.Grocholi i dzis znow forum .Mam
metlik.Moj mozg balansuje miedzy Marsem a Plutonem ,nie czuje go ,nie mam
nawet bolu glowy,tylko oczka jakies takie czerwone i zaropiale.Czytam jakies
40 godzin non-stop,mozg nie przetwarza juz zadnych wiadomosci-stazeje
sie ,kiedys moglam wiecej,szybciej i dokladniej.Zrobilam sobie nawet test na
inteligencje ,wyniku nie podam ,bo lata dokuczac mi bedziecie.Czego ja nie
przeczytalam?????Wiadomosci tez troche posiadlam.Dowiedzialam sie np ze sa
RZYDZI.Ale co to jest RZydzi to tam nie podali(beba spytaj meza moze bedzie
wiedzial),zrozumialam tylko ze oni ich strasznie nienawidza tych rzydow.Czy
jest ktos kto mi powie co to RZYDZI????Bo o ZYDACH to ja slyszalam i wiem co
to ,ale RZYDZI????Czy to moze jakas odmiana Zydow-klon??-ufoludki?? Te
Rzydy???---ratunku
Przeczytalam Koran po polsku nie caly ,fragmenty wybrane przewaznie dotyczace
kobiet ,sexu i raju-nie odwazylam sie czytac wiecej bo zaczelam bac sie o
swoje zdrowie psychiczne---mame po nozkach calowac bede ze z moim tata
rozwiazlym w ciaze zaszla.Ciekawe jak on teraz wyglada ten moj tata
(sentymencik).Chyba go jednak zaczne szukac i polubie za to ze mu Leon a nie
Ali-Mohamed-abdullah -Mohamed.Jednak kozysc z czytania jest.UFFF
Dyskusje o- brac czy nie brac -srodki znieczulajace przy porodzie (w polsce)
To po co je w takim razie wymyslono ??Do dyskusji czy do brania???Swiat z
postepem leci -komorki-faksy-internet-srodki przeciw bolowe -leki na raka i
aids-a ty babo rodz w bolu i cierp a jak juz urodzisz to won do garow ,bo
natura i kosciol woli bez znieczolenia ,a kasa chorych nie ma na babskie
fanaberie ---Ratunku.
Przedwczoraj wieczorem byla u mnie Blondynka (Blondynka to taka fajna polka
co tu niedaleko pracuje i dostaje od niej gazety i ksiazki do poczytania)
Blondynka palenie zucila i wpadla do mnie na papierosa i przyniosla mi
ksiazke,ktora wczoraj przeczytalam,po tej ksiazce zrobilo mi sie lepiej,ale
jakies zle mnie z rana napadlo i znow se na internet z rana weszlam
poczytac,do 14:00 czytalam od rana i mnie wali dlatego pisze.Co dzis
wyczytalam to juz zostawie na kiedy indziej ,bo sie boje ze was zacznie walic
od tego mojego postu.Sie zabiore za cos pozytecznego,poprasuje,zrobie cos do
jedzenia,moze poogarniam chalupe jakos???Nie wiem rozejze sie ,ale kompa to
ja wylanczam,na dzis koniec.P.P.
Obserwuj wątek
    • widmowolnosci Re: znowu ja 20.10.04, 17:23
      A gdzie ty te fora czytalas.Nie pytam po to aby samemu tam pojsc
      i poczytac, ale z ciekawosci gdzie po calych dniach payuciejesz.Ja tam
      za inteligentny to nie jestem wiec staram sie czytac ludzi ktorzy sa
      madrzejsi odemnie albo przynajmniej na tym samym poziomie, aby sie cos
      dowiedziec albo nauczyc albo podyskutowac. Jak widze beznadziejne
      idiotyzmy to omijamm to na kilometr.Problem zydowski nigdy nie istnial
      i nie istnieje , to znaczy istnieje dla ludzi z niemytymi duszami i
      robaczywymi umyslami.Ci niedomyci umyslowo i duchowo w Polsce
      traktuja ,traktowali i beda traktowac Zydow tak jak nas rozne niedomyte
      popaprance tutaj traktuja.Element obcy i grozny , wola miec 10 muslimow
      niz jednego Polaka.To glosy z tego forum o problemie.Kiedys ogladalem
      w telewizji holenderskiej taki nieco krytyczny program o polskim
      antysemityzmie, przytaczano Tam wypowiedz Marka Edelmana jednego z
      przywodcow powstania w getcie warszawskim.On mowil , ze cale zycie
      jest nazywany zydem pomimo ze dwoch zdan po zydowsku nie potrafi
      powiedziec.Jego rodzice tez ijdisch nie znali, wychowywal sie po
      polsku w polskiej kulturze, urodzil sie w Polsce , cale zycie mieszkal
      w Polsce i pracowal w Polsce, czul sie Polakiem bo chcial sie czuc
      polakiem , pomimo ze dla duzej grupy polakow byl zawsze tylko zydem.
      Ludzie ktorzy nie maja respektu dla samego siebie ,nienawidza tez
      innych , za nic bezinteresownie , aby sie dowartosciowac.Ten rak
      nienawisci przede wszystkim reprezentuja ludzie przekonani o wyzszosci
      swojej religii nad innymi.Tak wiec wierzacy zyd nienawidzi ,muslimow i
      chrzescijan.Muslim zydow i chrzescijan.Chrzescijanin nienawidzi przede
      wszytkim innych chrzescijan , ale takze zydow i islamitow.Wdelug mnie
      swiat dzieli sie tak naprawde tylko na dwie grupy idiotow i reszte.
      Idiotow nie chce czytac ani z nimi dyskutowac.Szkoda czasu.Pozdr.WW
      • beba3 Re: znowu ja 20.10.04, 23:07
        Payuta!
        Ty to sie za bardzo tym wszystkim przejmujesz. Widmo ma racje: idioci i raszta.
        Stopien zidiocenia moze byc rozny a tej 'reszty' to nie ma zbyt wiele.
        Ja nieczesto mowie o koms 'normalny', zawsze sie wtedy troche dziwie...Skad sie
        wziol, a moze udaje?
        Nie rozumiem tych antagonizmow rasowych i religijnych i pewnie tak juz
        zostanie... Choc oczywiscie uwazam za krzywdzace wypominanie komus, gdy juz
        argumentow brak do rozmowy, pochodzenia, koloru skory, religii...
        Nawet nie chce sie pytac Meza co to Rzydzi. Tylko sie zdenerwuje i spyta czy ja
        tak powaznie.... Ostatno czyta sobie Usenet i tam kazdy kazdego lapie na
        ortografie, netykiete, sygnaturke itp W najlepszym razie powiedzialby
        tylko: "ort".
        PS A ja sobie czytam "Autostopem przez Galaktyke", drugi raz, smieje sie i
        czytam fragmety Slubnemu przed snem. Bardzo odprezajace. Polecam.
        pozd
        • beba3 Re: znowu ja 20.10.04, 23:17
          Korekta:
          raszta - reszta,
          wziol - wzial (a z ogonkiem),
          dochodza przecinki i cos tam jeszcze ale wylaczylam sie gdy slyszalam co zle
          napisalam....
          Reakcja na RZydzi bylo: "O Jezu!"
          Nawet dobre skojarzenia mial - zalezy od punktu widzenia bo to chyba jednak
          przez "z".
          pozdr (nie 'pozd', jak dotychczas....)
          • a.polonia a co to znaczy zucila? ;-)))))))))))))))))))n.t 21.10.04, 14:48

• widmowolnosci Re: a co to znaczy zucila? ;-)))))))))))))))))))n 21.10.04, 20:04
              Ty apolonia to taka tajemnicza jestes z tym kapusniakiem, lubie
              kapusniak , czemu wody w usta nabralas.Pozdr.WW
          • payuta Re: znowu ja 21.10.04, 23:48
            No ja wiem ze nie powinnam wszystkiego jak leci czytac,ale mi sie wydaje ze w
            kazym czlowieku siedzi cos z masochisty, no i we mnie tez wiec sie czasem lubie
            pomeczyc.Jak mam dola to pojde se w internet ,poczytam ,powali mnie przez dzien
            lub dwa,a jak to wszystko juz przetrawie to pozniej sie lubie i jest mi
            lepiej,i po tych lekturach wiem ze to jednak nie ja mam problemy .Wogole to
            jakos inaczej chcialam napisac ,ale znow se poczytalam i mosze se
            przetrawic.Na dodatek byla przed chwila u mnie Blondynka i dobila mnie jeszcze
            paroma historyjkami.Tego posta mi mosicie wybaczyc.Widmusiowi sie tylko jeszcze
            chce postawic i z nim nie zgodzic.Holendrzy jednak 10 polakow wola jak 1
            muzulmana.Nie wiez im jak tak mowia,z nas maja jeszcze jakas korzysc a z
            Mohameta tylko problem.P.P.
            p.s.
            Jak sie pisze??wiez czy wierz??
            Niby wiara to mosi byc wierzyc ,ale wierz??-jakos mi nie pasuje ,ty sie beba
            meza spytaj i mnie oswiec,bo nie wiem czy mam wierzyc czy wiezyc,RZydzi mnie
            dobili i sie gubie xxxxx Payuta
            • beba3 Re: znowu ja 22.10.04, 19:16
              Nie moge bo on sie zaraz unosi, uczy mnie ortografii i interpunkcji i mowi cos
              o "dobie internetu", google i wstydzie. Dysortografia i brak wiedzy nie
              usprawiedliwiaja. Ja z nim juz nie mam sily dyskutowac bo jezeli jestem pewna
              ze cos sie pisze tak a nie inaczej to po co mam sprawdzac? A ze sie myle to
              inna sprawa... No i ja lubie zjadac literki bo czesto glodnawa przy kompie
              jestem.
              PS Przecinki to juz sobie wstawcie w odpowiednie miejsca sami.
              pozdr
              • nesla Beba (wszystko jasne) 23.10.04, 09:43
                Wszystko jasne
                Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakaly, ze nie ma znczeania, w
                jaikej kleojnosci napsziemy litery wewnatrz wryazu, byle tlkyo pirewsza i
                otstaina lreita blyy na soiwch mijsecach. Rtszea mzoe byc dolnwoie poszamiena,
                a mmio to bedziemy w stniae pczyrzetac tkest bez wikszeego prleobomu. Diezje
                sie tak dlteago, ze nie cztaymy kzdaej z lter odelnmdziie, ale wryaz jkao
                cloasc.

:-)
                • grazyna10 Re: Nesla - to sie zgadza 23.10.04, 19:38
                  To sie zgadza. Przeczytalam twoj tekst bez trudu i dopiero po chwili
                  zorientowalam sie jak go napisalas.
                • payuta Re: Beba (wszystko jasne) 24.10.04, 16:37
                  Widzis Nesla jak ty tak piszesz to oni wszystko rozumieja ,a jak ja pisze to
                  dla nich magia,to moze i jak tez tak zaczne????Bdzrao sdreczeine pzodarawim
                  Pytaua.
                  • nesla Payuta :-) 25.10.04, 13:03
            • widmowolnosci Re: znowu ja 22.10.04, 21:34
              Ja tylko przytoczylem cytat ktoregos z forumowiczow z watku jak nas
              widza holendrzy.Tam ktos napisal ze slyszal z ust holenderki ze woli
              10 muslimow niz jednego Polaka.Moze wypowiedz tej holenderki miala
              jakis kontekst erotyczny.Sam nie wiem.Pozdr.WW
              • payuta Re: znowu ja 22.10.04, 23:25
                No dobra beba to jak bedzie cos z ortografi to juz sie nie pytaj,tylko sie juz
                nie ciesz bo i tak jeszcze nie raz pewnia uslyszysz odemnie:"ty sie beba meza
                spytaj".Bo ja pewnie jeszcze czesciej se bede czytywac cos,co mnie walnie i
                wyjasniej szukac bede,a ze zdjecia to ja widze ze ten twoj maz to cos wie.A jak
                on wie to ja informacje od niego przez ciebie mam wyciagac zamiar.
                Widus,ja moge sobie wyobrazic ze ty w czasie czytania mych postow spirytusa
                pijasz, tez bym tak robila gdybym swoje czytala,ale jak ty tamten moj post
                jeszcze raz przeczytasz to zobaczysz ze ona by "zamienila jednego muzulmana na
                10 polakow.A w ten kotekst erotyczny to tez nie wierze po lekturze koranu-tam
                pisze czarno na bialym ze jak dotkniesz cos intymnego to mosisz zaraz rece
                umyc bo to brudne ,ale gre wstepna mosisz z kobieta miec i teraz sobie wyobraz
                jak tem Mohamet ta holenderke dotyka i leci myc lapki dotyka i myje
                lapki,dotyka i myje lapki,no i ile trwa ta gra wstepna u mohameta jak on
                ciagle te lapy myje.Holenderka sie pewnie cieszy ze zadnej bakteri nie
                zalapie,ale czy w koncu do stosunku dojdzie???Jak dlugo ona tam na tym lozku ma
                lezec i czekac ???A jak on te raczki jeszcze odkaza???To ile to trwa i skad
                sie biora u nich dzieci????Widmus to moze ja jednak to akwarium kupie,co??????
                P.P.
                • widmowolnosci Re: znowu ja 22.10.04, 23:41
                  Przysiegam , jeszcze kropelki nie wypilem.Jutro to moze, poznym
                  wieczorem.Nic nie rozumiem , jak by ona jednego muzulmana za 10
                  polakow dala , to dobrze czy zle.No nie wiem o co w tym handlu
                  wymiennym chodzi.Czyli 1 moslim jest wart 10 polakow.Daj mi adres
                  tej...parszywki.A moze cos nie czaje , bystrzak to ja nie jestem ,
                  moze machne jednak kielonka na rozjasnienie umyslu.Pozdr.Widmus
                  • beba3 Re: znowu ja 24.10.04, 01:47
                    Nesla!
                    Dostalam kiedys takiego mailika z pozamienianymi literkami i to tylko
                    potwierdza moja teze ze jak osoba cos pisze i potem sprawdza to nie wylapie
                    bledow bo pamieta co pisala i nie tyle co czyta, co odtwarza zapamietane. Z
                    calym szacunkiem dla Was czytajacych, nie bede Slubnego prosic o sprawdzanie
                    ortografii i interpunkcji w moich mailach czy postach....... Wy wiecie ze darze
                    Was szacunkiem i robienie bledow nie laczmy z jego brakiem.
                    Payuta!
                    Te okulary to moze i dodaja Mezusiowi powagi ale zeby az tak?
                    Wolalam go i bez okularow i tego brzusia ktory ma od piwka i siedziacego trybu
                    zycia. Taki genialany to on nie jest. Po prostu znacznie madrzejszy od swojej
                    zonki.... Wciaz ludze sie ze wiedza jest zarazliwa i troszke jej zlapie od
                    Niego.
                    Co do tej wymiany 1 za 10, to tez nie rozumiem.... Skoro mi wystarczy 1 Polak
                    to 1/10 Muzulmana bylaby lepsza od niego? Ktora czesc, czy chodzi o mozg? ;-D
                    pozdr
                    • payuta Re: znowu ja 24.10.04, 16:31
                      B E B A ty i Widmus zmuszacie mnie do palenia papierosow przed kompem a to
                      jest u mnie zakazane.Bo jak pale przed kompem i klikam to wy wszystko
                      rozumiecie a jak to robie bez fajeczki to wy nic nie kumacie,i co ja mam z wami
                      zrobic????Tez juz zglupialam i nie wiem o co tej holenderce chodzi.Wiem jak
                      jest z polakiem ,wiem jak jest z myszowatym,nie wiem jak jest z Mohametem ,ale
                      jesli juz wam tak zalezy to spytam sie mojego myszowatego czy moge miec male
                      co nieco z muzulmanem,jak sie moj zgodzi(oczywiscie powiem mu ze to w ramach
                      doswiadczenia naukowego),to wam opisze.Kurde w morde do niezadu mnie
                      zmuszacie,faceta z sukienki wysuplywac mi kaza.Beba ty sie meza spytaj czy
                      takie doswiadczenia to sie na trzezwo czy po pijaku robi??/Widmus lyski
                      slij.P.P.
                      • widmowolnosci Re: znowu ja 24.10.04, 20:35
                        Muzulmanie nie pija ponoc , wiec trzezwo rozeznaj sprawe.Od dzisiaj nie
                        pozdrawiaj tej Holenderki , bo mysle ze ona powiedziala ze woli
                        jednego muslima niz dziesieciu Polakow.No scyzoryk sie w kieszeni sam
                        otwiera.A to swinski ogon.Rozmawialem na ten temat z autochtonskim
                        otoczeniem i mi powiedzieli ze niektorzy Holendrzy rzeczywiscie wola
                        muslimow bardziej od Polakow , bo uwazaja ich za jeszce glupszych od
                        siebie , wiec pomagaja im pozbyc sie kompleksow.Nie wiem czy to
                        prawda , brzmialo to troche dyskryminujaco.No co kraj to obyczaj.Nie
                        pal za kompem, bo sobie dziure jeszcze wypalisz w monitorze.Jaka lyske
                        lubisz.W Mitrze ukazal sie nowy katalog lysek, gratis.Kiedys
                        uwielbialem Dimpla , ale odkad wprowadzili nowa walute spuscilem z
                        tonu.Za drogo.Ale ponizej BalaBala i Jasia raczej sie nie znizam, nie
                        po to mam soboty aby sie umartwiac.Wszystko ma swoje granice.Pozdr.WW
                        • beba3 Re: znowu ja 25.10.04, 01:11
                          Eeee lyski na myszch pedzone. Kac gigant po tym. No chyba ze w ramach
                          eksperymentow ten nierzad latwiejszym uczyni... Lepiej sie nie pytaj swojego
                          myszowatego...a juz na pewno nie zdradzaj mu kto Cie zainspirowal. Nie lubie
                          miec wrogow, nawet na odleglosc.
                          Proponuje raczej czerwone wino, choc swiadomosci to tak szybko nie stracisz i
                          potem bedzie Ci sie wszystko snilo... To mycie rak itd. W kompleksy mozna
                          wpasc...
                          Papieroskow nie pal! Sa fuj! Czasem tylko mi sie sni ze sie tak zaciaaagam i to
                          sa super lekkie albo mentolowe...
                          pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka