Dodaj do ulubionych

Maya i benefity

IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 21:47
Maya - ty musisz nieźle tych benefitów ssać z jukeja, bo z pełnym trwogi głosem ukrytym za pozorną nienawiścią moralizujesz pod każdym postem, który zawiera ciąg znaków pasujący do 'benefit'.

Przyznaj się - ile dostajesz? fajny masz ten dom z council'u? Bez obaw, ostatecznie nie od dziś wiadomo, że hipokryzja to cecha narodowa polaków.

Jak wam nie wstyd za to, jak zjechaliście człowieka w potrzebie podpisanego jako 'tata_ignasia'? Kto był na tyle bezczelny (zapewne ta sama osoba która wystraszy sie krytyki i usunie ten post) i przypiął jego post na pośmiewisko dla innych?
Obserwuj wątek
    • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 21:50
      Aaa, no to jechane - zmasakrujcie mnie ;)
      • Gość: Maya Re: Maya i benefity IP: *.cable.ubr07.gill.blueyonder.co.uk 13.03.07, 22:21
        Witus nie przesadzasz ty z tym browarkiem na sniadanie?
        • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 22:52
          Maya - jesteś lepsza niż Google w wyszukiwaniu tych ciągów znaków, szybsza o wiele, zostaniesz moją dziewczyną? ;P
          • Gość: Maya Re: Maya i benefity IP: *.cable.ubr07.gill.blueyonder.co.uk 13.03.07, 22:54
            Get lost!
            • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 23:00
              Rozumiem, jesteś mężatką, ale mi to nie przeszkadza ;P
              • Gość: Real vitek Re: Maya i benefity IP: 82.3.203.* 13.03.07, 23:38
                Widzę że jestem tak popularny że się pode mnie podszywają.
                Ale przepaść intelektualna zbyt jest widoczna żeby to się mogło udać :)
                • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 23:41
                  Schlebiasz sobie Wiciu - jakbys był tak inteligentny jakim się przedstawiasz, zacząłyś od ustosunkowania się do pierwotnego wątku.
                  • Gość: Real vitek Re: Maya i benefity IP: 82.3.203.* 13.03.07, 23:50
                    Z zasady nie ustosunkowuję się do wątków odnoszących się do jednej osoby.
                    • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 13.03.07, 23:56
                      Szkoda Wiciu - widać coś takiego jak sarkazm, groteska i przejaskrawienie jest Ci obce. Ja tak kocham angielskie poczucie humoru - mówią że trzeba się przystosowywać do środwiska w którym się żyje - ucz się od Mayi, ona załapała o co chodzi.
                      • ghrom Re: Maya i benefity 14.03.07, 07:24
                        Groteska i przejaskrawienie? Pomyliles z katem prostym, kolezko.

Irony and understatement, miales na mysli.
    • Gość: vitek Re: Maya i benefity IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 15.03.07, 20:26
      Miło, że zdjęli wreszczie ten post.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka