annie_pl 02.05.07, 20:47 Sciskam kciuki i wznosze toast za zwyciestwo Manchester'u. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 20:48 Jacie, ale zaczęli:))) Czad! ManU, ManU, Manu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 20:56 no i gol dla Włochów.. A kibice jak ryczą:( bu, bu... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:01 jacie ale zaczeli ale nie Man niestety. Milan cisnal od poczatku i doopa blada:(( jak tak dalej bedzie to powtorzy nam sie final z przed 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:15 eeee do duupyyy z taka gra to my do aten nie pojedziemy fuck...juz 2 w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:16 kurde, ale mnie zawiedli, sądzę, że już po ptakach:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Uuuuuuuuu 02.05.07, 21:18 U mnie w domu prawie żałoba ;) annie przed chwilką mój Mariusz powiedział dokładnie te same słowa o finale z przed dwóch lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:22 Chyba mi sie maz upije ze smutku a brat z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:27 Ja już prawie upita hihihi, 3 piwko pije, jakos mnie tak chetka na złoty trunek naszła w drodze z pracy. A jutro w pracy pewnie zdychac będe. Ale u mnie to bynajmiej nie ze smutku czy radości, ot ja maniaczka browarka dobrego jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:38 Iza to ze mna jest duuuzo gorzej, bo ja pije wszystko heheeh. Moj wlasny maz mi wystawia opinie - niewazne co, byle sponiewieralo ;) Obsuszam wlasnie buteleczke wina, pomaga mi troche mama, choc ona to jedna lampke i juz placze ze sie spila:))) Ale se opnie wystawiam, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:43 Hahaha Aniu chyba wszystkie byłe harcerki tak mają ;) U mnie w domu wiadomo, że ja zrobie prawie wszystko za dobrze schłodzone piwko hehhee, w sumie też nie powinnam tego pisać, bo nowa tu jestem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:52 Kochanienka :)))to forum mysle ze bylo az nazbyt grzeczne heheheh.Popsujmy je troche... > Hahaha Aniu chyba wszystkie byłe harcerki tak mają ;) wiesz Iza, ja chyba nie jestem byla harcerka (pomijam oczywiste zlamanie przyrzeczenia w kwestii alkoholu) chyba cos we mnie juz na zawsze bedzie mi mowic ze jestem Instruktorem ZHP. I tak oto od gadania o piciu doszlam do gornolotnej nutki:)) calkiem niechcaco, ale jakos tak czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:00 W kwestii "byłej harcerki" chodziło mi o nie udzielanie się już i przynajmnie w moim wypadku niestety zerwanie wszelkich kontaktów :(. A szkoda wielka szkoda bo wspomnienia wracają i zawsze powtarzam że pierwsze pozalekcyjne zajęcia Zuzi to Gromada Zuchowa :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:19 Zerwanie kontaktow powiadasz...coz moj druzynowy jest moim mezem...mhm chyba nie udalo sie zerwac z nim...Poza mezem mamy paczke z ktora sie trzymamy od 15 lat, dochodza zony, mezowie, dzieci a my wciaz razem:)) Ostatnio zeskanowalismy miliony zdjec robionych kiedys...czarno-biale, robione w wiekszosci Smiena, czasem na bogato Zenitem...ojej ale bylo wzruszen i smiechu podczas ogladania:))) Mam przyjaciol i znajomych spoza ZHP-u, ale tamci mnie znaja najlepiej i najwiecej sa mi w stanie wybaczyc:)))a czasem trzeba mi pewne rzeczy wybaczac (gdzies juz pisalam ze jestem wredna;-/) Komendant naszego hufca do dzis jak mi widzi (jestesmy z robertem zapraszani zawsze na wszystkie oficjalne i mniej oficjalne imprezy hufcowe) wola: O czesc Mala....jak fajnie byc wciaz dla kogos Mala ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:26 Zazdroszcze, szczerze zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś