Dodaj do ulubionych

Do przodu ManU!!!!

02.05.07, 20:47
Sciskam kciuki i wznosze toast za zwyciestwo Manchester'u.
Obserwuj wątek
    • dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 20:48
      Jacie, ale zaczęli:)))
      Czad!
      ManU, ManU, Manu!!!!!!!!!
    • dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 20:56
      no i gol dla Włochów..
      A kibice jak ryczą:(
      bu, bu...
      • annie_pl Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:01
        jacie ale zaczeli ale nie Man niestety. Milan cisnal od poczatku i doopa blada:((

jak tak dalej bedzie to powtorzy nam sie final z przed 2 lat
    • annie_pl Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:15
      eeee do duupyyy z taka gra to my do aten nie pojedziemy

fuck...juz 2 w plecy
      • dzoaann Re: Do przodu ManU!!!! 02.05.07, 21:16
        kurde, ale mnie zawiedli, sądzę, że już po ptakach:(((
    • zabelka24 Uuuuuuuuu 02.05.07, 21:18
      U mnie w domu prawie żałoba ;)
      annie przed chwilką mój Mariusz powiedział dokładnie te same słowa o finale z
      przed dwóch lat :)
      • dzoaann Re: Uuuuuuuuu 02.05.07, 22:21
        ale brama:(((((
    • annie_pl I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:22
      Chyba mi sie maz upije ze smutku a brat z radosci
      • zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:27
        Ja już prawie upita hihihi, 3 piwko pije, jakos mnie tak chetka na złoty trunek
        naszła w drodze z pracy. A jutro w pracy pewnie zdychac będe. Ale u mnie to
        bynajmiej nie ze smutku czy radości, ot ja maniaczka browarka dobrego jestem ;)
        • annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:38
          Iza to ze mna jest duuuzo gorzej, bo ja pije wszystko heheeh.
          Moj wlasny maz mi wystawia opinie - niewazne co, byle sponiewieralo ;)

Obsuszam wlasnie buteleczke wina, pomaga mi troche mama, choc ona to jedna lampke i juz placze ze sie spila:)))

Ale se opnie wystawiam, nie ma co...
          • zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:43
            Hahaha Aniu chyba wszystkie byłe harcerki tak mają ;)
            U mnie w domu wiadomo, że ja zrobie prawie wszystko za dobrze schłodzone piwko
            hehhee, w sumie też nie powinnam tego pisać, bo nowa tu jestem :-))))
            • annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 22:52
              Kochanienka :)))to forum mysle ze bylo az nazbyt grzeczne heheheh.Popsujmy je troche...

> Hahaha Aniu chyba wszystkie byłe harcerki tak mają ;)

wiesz Iza, ja chyba nie jestem byla harcerka (pomijam oczywiste zlamanie przyrzeczenia w kwestii alkoholu) chyba cos we mnie juz na zawsze bedzie mi mowic ze jestem Instruktorem ZHP.

I tak oto od gadania o piciu doszlam do gornolotnej nutki:)) calkiem niechcaco, ale jakos tak czuje.
              • zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:00
                W kwestii "byłej harcerki" chodziło mi o nie udzielanie się już i przynajmnie w
                moim wypadku niestety zerwanie wszelkich kontaktów :(.
                A szkoda wielka szkoda bo wspomnienia wracają i zawsze powtarzam że pierwsze
                pozalekcyjne zajęcia Zuzi to Gromada Zuchowa :-)))))
                • annie_pl Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:19
                  Zerwanie kontaktow powiadasz...coz moj druzynowy jest moim mezem...mhm chyba nie udalo sie zerwac z nim...Poza mezem mamy paczke z ktora sie trzymamy od 15 lat, dochodza zony, mezowie, dzieci a my wciaz razem:))
                  Ostatnio zeskanowalismy miliony zdjec robionych kiedys...czarno-biale, robione w wiekszosci Smiena, czasem na bogato Zenitem...ojej ale bylo wzruszen i smiechu podczas ogladania:)))

Mam przyjaciol i znajomych spoza ZHP-u, ale tamci mnie znaja najlepiej i najwiecej sa mi w stanie wybaczyc:)))a czasem trzeba mi pewne rzeczy wybaczac (gdzies juz pisalam ze jestem wredna;-/)

Komendant naszego hufca do dzis jak mi widzi (jestesmy z robertem zapraszani zawsze na wszystkie oficjalne i mniej oficjalne imprezy hufcowe) wola: O czesc Mala....jak fajnie byc wciaz dla kogos Mala ;)))
                  • zabelka24 Re: I zesrala sie bida i placze;((( 02.05.07, 23:26
                    Zazdroszcze, szczerze zazdroszcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka