zabelka24 25.05.07, 18:03 milego weekendu dziewczynki dla mnie ciezki bedzie, postanowilam zrzucic piwna oponke, wiec odstawilam zloty trunek do kata (boszesz na jakas alkoholiczke wyjde) nie wiem jak to zniose heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 25.05.07, 18:06 hehehe a w pracy wszyscy wlasnie wybieraja sie na drinka i goraco namawiaja i co tu zrobic co tu zrobic??? ;-))) trzeba byc twardym nie mietkim ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 25.05.07, 18:47 Iza to calkiem tak jak ja. Od dzis zero alkoholu, choc bardziej ze wzgledu na leki ktore dzis zaczynam brac:) nie wiem jak dlugo dam rade;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 25.05.07, 19:42 Noooo koleżanko musimy się wspierać w niedoli heheheh ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 25.05.07, 20:20 łoj ciezko bedzie, ciezko. Mecz w Lidze swiatowe tak o suchym pysku,echhh ale czego sie nie robi....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 25.05.07, 20:27 mnie już kuszą domownicy, ale trzymam się, trzymam hehehe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 26.05.07, 11:28 podziwiam dziewczyny:)))))))) ale grunt to motywacja i silna wola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 26.05.07, 15:28 Jestem z siebie dumna - wytrzymałam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 28.05.07, 13:45 A ja wczoraj z okazji zakonczenia egzaminow wypilam sobie dwie butelki bacardi brizer, czy jak tam to sie pisze.... Kurcze!! ale mam dzisiaj bol glowy....i kaca....ja to do bardzo tanich pijakow sie zaliczam i bardzo niewprawionych w ten sport.... ;-)))))) Juz nigdy wiecej nie wypije alkoholu w niedziele popoludniu, gdy w poniedzialek trzeba isc do pracy... ;-)))) Taka stara a taka goopia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 28.05.07, 13:52 u mnie caly weekend non alcoholic:(( myslalam ze bedzie gorzej, ale sie zaparlam i dalam rade. Maja gratuluje zakonczenia egzaminow. Ale naprawde masz slaba glowe jesli po 2 breezer'kach masz łbabolenie:))) wspolczuje ja mam za to zawroty glowy godne niezlego upojenia, a do tego ZNOW LEJE!!! i zimno...JA CHCE LATO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 28.05.07, 13:59 leje niesamowicie... wlasnie zjadlam moj lunch i chcialam sie przejsc, by troche glowe przewietrzyc, a tu nici z tego..... ;-)) Ach, mowie Aniu, ja to taka "cheap date" jestem, tak ze na jakis wychodnych imprezach to ja nigdy nie pije, bo po pol godzinie juz jestem zalatwiona i nic z reszty imprezy nie pamietam;-)))))) ....a to nie zawsze jest dobre;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 28.05.07, 18:03 Maju gratulacje :-))) No dobra przyznam sie - nie wytrzymalam, wypilam w sobote 3 browarki :-(( bez linczu prosze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 28.05.07, 20:38 Iza Ty cieniaku:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 11:13 Iza - 3 pifka to dobre na nerki - to lekarstwo dla organizmu;-))) Przeczyszczaja nerki i pomagaja w ten sposob pozbyc sie toksyn z organizmu, bo zmuszaja do czestego siusiania... Rozgrzeszenie dane;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 13:06 Aniu ten sie smieje kto sie smiej ostatni, jeszcze Ci pokarze ;-))) Maju dizekuje za podtrzymanie na duchu (mam nadzieje ze za dlugi weekend tez mnie rozgrzeszysz hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 14:18 Izulek - wyzwanie przyjete. Niniejszym publicznie przyrzekam ze jesli tkne alkohol do wyjazdu na wakacje (19 lipca) jestem cieniak do kwadratu. Aha i obiecuje szczerze sie z ewentualnego "grzechu" wyspowiadac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 14:37 Nie przyrzekaj, nie przyrzekaj;-)) I tak we wtorek po dluuugim weekendzie bedziemy na Ciebie mowic cieniak;-))) Ja ostatnio czytam te wszystkie wiadomosci z Polski: o Teletubies, o czterolatce z Wroclawia, czy inne takie....to bym sie najchetniej upila z tego wszystkiego, by do wiadomosci nie przyjmowac... Chyba lepiej byc w stanie wskazujacym i nie wiedzec co sie dzieje naokolo... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 15:01 pewnie gdybym tylko chciala opone zgubic moglabym nie byc siebie pewna :))) ale ze biore teraz leki po ktorych czuje sie jak ostro napita, wiec nie bede raczej ryzykowala dodatkowego "kopa" Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 15:32 A co Ty za leki Aniu bierzesz, ze Cie tak na rauszu trzymaja? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 15:59 cholerstwo co sie bromergon nazywa. hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 16:06 Przypuszczam, ze masz powod by brac hormony - raczej nie z powodow humorzastych i burzy hormonow;-)) By Ci na zrowie tylko wyszlo;-)) A Maciej juz w sobote bedzie w Charzykowych...to tak, by Cie poddenerwowac;-))) a ja przez tydzien slomiana wdowka bede;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Maja ty 29.05.07, 16:36 @ do kwadratu :)))))) powiedz Maciejowi prosze zeby umoczyl duzy palec od nogi w Charzykowskim od nas, plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Maja ty 29.05.07, 16:43 annie_pl napisała: > @ do kwadratu :)))))) > ******************** zawsze do uslug;-)))))))))) Gdyby o terroryzm Go nie chcieli podejrzec, to bym Mu kazala wode z jeziora w sloiku przywiesc...a tak pomysla, ze bomba biologiczna;-)))) Chociaz juz teraz jest lepiej niz jeszcze 10 lat temu z ta woda w jeziorze;-))) Chojnice w koncu oczyszczalnie sciekow maja, a nie jak kiedys - scieki prosto do jeziora szly...i mysmy sie w tym kapali;-)))) A widzialas, od strony Kopernicy taki ogromny maszt wywalili: nie wiem, czy to radiowy czy jakis inny, ale tak troche glupio teraz wyglada nad jeziorem - szczegolnie wieczorem, gdy czerwone swiatlo z masztu na wode pada... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Maja ty 29.05.07, 18:47 widzilam, wiem ze ten maszt psuje widok od Waszej strony, ale dzieki temu w lesie kopernickim jest zasieg sieci komorkowych:))) jak bardzo kocham Charzykowskie to kapac sie w nim nie cierpie. Na plywanie zazwyczaj jezdzilismy na druga strone szosy nad takie male jeziorko, za diabla nie pamietam jak sie nazywa - my na to mowilismy "jedziemy nad drugie" :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Maja ty 30.05.07, 12:53 annie_pl napisała: > jak bardzo kocham Charzykowskie to kapac sie w nim nie cierpie. Na plywanie zaz > wyczaj jezdzilismy na druga strone szosy nad takie male jeziorko, za diabla nie > pamietam jak sie nazywa - my na to mowilismy "jedziemy nad drugie" :DDDD > ************** Po drugiej stronie drogi bytowskiej jest jezioro Niedzwiedz - takie w lesie - krotka plycizna - szybko wpada sie w gleboka wode? Aaaaa...szum sosen.... ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 07.06.07, 11:46 maja92 napisała: > Nie przyrzekaj, nie przyrzekaj;-)) > I tak we wtorek po dluuugim weekendzie bedziemy na Ciebie mowic cieniak;-))) zapomniałam się tuż po weekendzie pochwalić:) Nie tknęłam ani grameczka alkoholu. Nie żebym pokus nie miała, łoj miałam miałam:DDD Ale szczerze mówiąc po prostu się na razie boję. Ale za jakieś no powiedzmy dwa tyg....pewnie już jakiś kieliszeczek wina szarpnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 07.06.07, 11:58 w czasie lunchu order z ziemiaka pojde Ci wystrugac;-)))) Przygotuj piers;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 07.06.07, 12:33 Tak trzymac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 16:34 Lo matko !!! zwariowala kobiecina :-(( ja myslalam o jednym weekendzie, wysechne na wior ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Hej ho hej ho do domku by sie szlo ;-) 29.05.07, 16:42 zabelka24 napisała: > Lo matko !!! zwariowala kobiecina :-(( > > ja myslalam o jednym weekendzie, wysechne na wior ;-)) no pewnie zwariowalam, albo tak jak moj maz twierdzi ze wreszcie mi sie krew z alkoholu wytraca i stad takie pomysly :DDDDDDDDDDDDDD ale sobie opinie wystwaiam nie ma co :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Juz odpadlam w przedbiegach ;-) 30.05.07, 12:38 no ale piwko trzeba bylo wypic za nowa prace chlopaka sisotry nie? jeny po tym co ja tu wypisuje prawa rodzicielskie mi odbiora hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Juz odpadlam w przedbiegach ;-) 30.05.07, 12:57 zabelka24 napisała: > no ale piwko trzeba bylo wypic za nowa prace chlopaka sisotry nie? > > jeny po tym co ja tu wypisuje prawa rodzicielskie mi odbiora hehhehe *************** ;-)))))))))))))))) Po weekendzie bedziemy czytac: pijana matka miala dwa i pol promila alkoholu w wydychanym powietrzu, gdy probowala wozkiem z 18 miecieczna corka wsrodku otworzyc drzwi do Molloys Off Licence po godzinach otwarcia.... ;-)))))))))))))))))) Iza - Zuzie z mila checia zaadoptuje - coreczke zawsze chcialam miec, a Pan Maz nie potrafi zrobic;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Juz odpadlam w przedbiegach ;-) 30.05.07, 13:12 To w zasadzie mam przyzwolenie na "stoczenie sie", wiem ze corcia trafi w dobre rece ;-))) Az zadlawilam sie jogurtem ze smiechu, czytajac te newsy weekendowe hhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Juz odpadlam w przedbiegach ;-) 30.05.07, 13:27 Probuje sobie zalatwic corcie roznymi sposobami - dozwolonymi i nie ;-)))))))) To ile piwa Ci na weekend podrzucic i gdzie bedziesz z tym wozkiem jezdzic to Gardai nasle? ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Juz odpadlam w przedbiegach ;-) 30.05.07, 13:47 Hmmmmm patrzac na pogode, to tak skrzyneczke na wieczor ;-)))) ale w deszczu to ja chodzic nie bede, za to jakas awanturke w mieszkaniu zrobie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś