negatywo 18.06.07, 14:47 Czy wie ktoś jak jest z trasami rowerowymi w okolicach Brighton, zauwazyłem że są tam ciekawe pofałdowane tereny, czy ktoś jeździł tam rowerem górskim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: Trasy rowerowe w okolicach Brighton 18.06.07, 23:55 Polecam wycieczki po South Downs tu znajdziesz mapki: tinyurl.com/2hx57b Odpowiedz Link Zgłoś
negatywo Re: Trasy rowerowe w okolicach Brighton 20.06.07, 20:52 Interesują mnie trasy rowerowe po terenie, nie po asfalcie, położone bliżej Brighton. Ktoś może chodził czy jeździł takimi szlakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Trasy rowerowe w okolicach Brighton 20.06.07, 22:11 dobra, bardziej szczegółowo: tu sobie zajrzyj: tinyurl.com/2zase2 są tam miedzy innymi zdjęcia i cyklistów też zobaczysz - South Downs ciągną sie przez całe Sussex, Brighton omijają od północy a wzdłuż całego grzbietu ciągnie sie szlak turystyczny( bynajmniej nie asfaltowy) z różnymi bocznymi odnogami - na góralu po nich nie jeździłem ale całodniowe wycieczki piesze są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
negatywo Re: Trasy rowerowe w okolicach Brighton 23.06.07, 09:19 Dzięki, już wiem trochę o tych terenach. Pewnie się wybiorę tam z rowerem, jestem jeszcze ciekaw czy bramki i furtki są gęsto poustawiane na tym głównym szlaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Trasy rowerowe w okolicach Brighton 23.06.07, 11:51 nie jest tragicznie - zależnie od nagromadzenia pastwisk w danym rejonie, ale nie gęściej niż co kilka kilometrów. Trasa z Devils Dyke do Dichling Beacon powinna ci sie spodobać Odpowiedz Link Zgłoś