Dodaj do ulubionych

Kierownicy - Polacy w Tesco Uk

IP: *.4web.pl 19.06.07, 10:58
Ciekaw jestem czy są tutaj Polacy pracujący na kierowniczych stanowiskach (
section manager, night shift manager ) w Tesco Uk? Jakie są wasze wrażenia? Na
co zwracać uwagę z czym są największe problemy? Jakie są plusy i minusy takiej
pracy? Z góry dziękuję !
Obserwuj wątek
    • Gość: Peter Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.4web.pl 24.06.07, 14:44
      Hmmmmmmm wygląda na to, że kierownikom powodzi się tak dobrze, że w ogóle tu nie
      zaglądają a problemów nie mają żadnych ... Ciekawe ;-)
      • Gość: Zelazna dama Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: 86.156.250.* 24.06.07, 16:24
        Ja osobiscie znam jednego Polaka - managera, ale w Irlandii. Jego manager zachecal go do opcji, chlopak jest zadowolony, ma inne obowiazki, troche ciekawsze niz wykladanie towaru na polki. W tej chwili jest taka narodowa kampania zajmujaca sie rekrutacja na managerow i team leaderow, wiec jest to dobra okazja, by sprobowac swych sil.
        • Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.home-net.com.pl 25.06.07, 21:51
          ciagle te marzenia...
    • Gość: liane Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.oxfd.cable.ntl.com 06.08.07, 00:12
      tak polacy pracuja na kierowniczych stanowiskach w tesco w uk, jako team
      leaderzy i managerowie as well:)
      • teamleader Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk 06.08.07, 11:18
        o rety rety ale ci post
        wczoraj szedłem koło tablicy z ogloszeniami tesco i ujrzalem ogloszenie o nie
        zgadniecie spotkaniu ludzi chetnych na "Options". Pomyslalem "a może by tak...
        by pierwszym z FREEZING TEAM na options??? przeciez nie raz chopoki po pijanemu
        mi o tym wspominali...nadałbym sie..." jednak pozniej przyszly watpliwosci
        "...jeszcze chyba nie czas...jeden z chopokow jest na wakacjach a 2 chory...i
        retuniu czemu bym mial oslabiac nasza druzyne i nie wykladac towaru na półki???"
        tak jak po myslalem tak zrobilem i zarzucilem ten pomysl na nastepny raz....ojej
        ojej ale heca co nie? co nie? powroilem ochoczo do swej pracy w koncu zostaly mi
        jeszcze do wylozenia promocja z "tesco finest frozen king prawns" na czele (nota
        bene half price), oraz klatka z frytka mi, warzywami oraz rybami tak szeroko
        omiawianymi przeze mnie we wczesniejszych postach...a niech to, do licha jakie
        sie czlowiekowi nasówają myśli wieczorami co nie? ja jestem zadowolony z moich
        nagród "value awards", które wieszam z dumą nad swoim łóżkiem robiąc przy tym
        zdjęcia i wysyłając je do utraconej ojczyzny Polski i mego miasta .....ale to
        juz historia na inny post.
        ewery little helps
        • Gość: bronek Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.l4.c1.dsl.pol.co.uk 06.08.07, 17:33
          przydaloby ci sie kolesiu (strzelam, bo moze jestes kolazanka) szkolenie z
          angielskiego i polskiego, bo i w jednym i w drugim jestes analfabeta. smacznego
          • Gość: he Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.popl.cable.ntl.com 06.08.07, 21:50
            a ty ze swoim fantastycznym angielskim dymasz w tesco?
            gratuluje
            • Gość: bronek Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: *.lns1-c9.dsl.pol.co.uk 08.08.07, 10:24
              tylko puszczam z dymem takich jak ty.
        • Gość: t/l Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: 149.254.192.* 07.01.08, 21:29
          zeby dumnie wieszac value awards nad lozkiem.... mmmm... widze ze co
          niektorzy nie zyja niczym innym tylko tesco... :) pozdrowienia
          • Gość: t/l Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: 149.254.192.* 07.01.08, 21:30
            choroba
          • gleiwitz1939 Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk 12.01.08, 01:39
            Chyba nie załapaliście tonu postu "teamleadera".Mówi się cóż...
    • gleiwitz1939 Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk 12.01.08, 01:46
      Zapisz się na "preoptions",przebrnij pomyślnie options(tzw.sign off)i tyle.To nie jest temat do dyskusji na forum.Tylko jedną radę mogę Ci dać.Poszukaj wśród managerów takiego który "użyczy" Ci swojego PDP jako wzorca.pozdrowienia.
      • Gość: swiezamamuska Re: Kierownicy - Polacy w Tesco Uk IP: 92.0.225.* 13.01.08, 00:26
        oooooooooo rany ,nie iwem po co wogole taki temat?moj maz pracuje
        jako kierownik w londynie.JEST TO PRACA TAK SOBIE PLATNA ZA TO CO ON
        TAM ROBI-NAPEWNO NIE GRZEJE STOLKA PRZY BIURKU.JEST DUZO TRENINGOW
        ITP ,OGOLNIE JEST ZADOWOLONY TYLKO LOSI MA W DRUZYNIE PODWLADNYCH A
        WYWALIC TAKIEGO TO TRZEBA MIEC SZCZESCIE -ZAWSZE GO GDZIES PRZENIOSA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka