istvant 07.07.10, 01:47 Powstal nowy SKLEP WEGIERSKI. HUNGARICUM.pl Swieże wegierskie kielbaski :P ZAPRASZAM SERDECZNIE! Üdvözlettel, István Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eldritch68 Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 15.07.10, 05:51 dzięki bardzo, ale pytanie mam kiedy w ofercie sklepu będzie wino? I jakie? czy są możliwe pewne sugestie? Odpowiedz Link
istvant Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 20.07.10, 19:57 W chwili obecnej wina w ofercie nie mamy. Ale sądzę, że do końca roku i ten asortyment pojawi się w naszej ofercie. A jakie wino byloby najbardziej interesujące? Zamierzamy stworzyć przekrój win z całych Węgier. Odpowiedz Link
eldritch68 Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 21.07.10, 19:49 Żeby się nie powtarzać z innymi importerami to np. Badacsony, Royal Balatoni od Petera Vargi; Szauszka; generalnie szczepy typu: traminer, Rizlingszilvani (Muller Thurgau); raczej południe Węgier akurat ja jestem z branży więc służę pomocą Odpowiedz Link
istvant Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 06.10.10, 16:23 Jeżeli ma Pan winka to uprzejmie proszę o kontakt:) 669970202 Odpowiedz Link
ceiwab Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 16.12.11, 20:24 Szia István! Ha kellene bor Villányból akkor szólj nekem. Én Pécsen élek! Lengyel vagyok, írhatsz lengyelül is. Czekam na odpowiedz! Pozdrawiam Odpowiedz Link
ilonka45 Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 07.09.10, 12:19 Dzien dobry, prosze o odpowiedz czy istnieje mozliwosc przeslania niektorych wyrobow do Londynu? Chodzi mi glownie o rozne rodzaje kielbas, dziekuje z gory za odpowiedz. Odpowiedz Link
istvant Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 06.10.10, 16:24 Oczywiscie , ze jest taka mozliwosc. Prosze o kontakt na priv. +48669970202 Odpowiedz Link
vorosandi Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 10.09.10, 13:58 Kedves István, Vörös Andreaának hívnak, csak érdeklődni szeretnék, hogy nem tudsz-e véletlenül valamilyen munkát Wroclawban, amihez hasznát tudnám venni a magyar nyelvnek. Beszélek még szlovákul, így értem a lengyelt is, továbbá valamennyire németül. Válaszod előre is köszönöm. Üdv. Adni Odpowiedz Link
pkaszuba Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 12.11.10, 19:16 Sprobowalem i sa naprawde swietne - prawdziwe magyar izek Odpowiedz Link
cris-0003 Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 26.11.11, 13:31 Kedves István, Szabo krisztiannak hívnak, csak érdeklődni szeretnék, hogy nem tudsz-e véletlenül valamilyen munkát Gniezno-Poznan kornyeken esetleg valakit aki tud. Beszellek tisztan Magyarul,szlovakul,cseh nyelvet is ertem angolul is. Most jottem ide csaladommmal es keresek munkat legjobb magyart. Elore is koszonom. mail cimem: cris0003@gmail.com Válaszod előre is köszönöm. Üdv. Adni Odpowiedz Link
cris-0003 Re: SKLEP WEGIERSKI HUNGARICUM.PL 26.11.11, 13:31 Kedves István, Szabo krisztiannak hívnak, csak érdeklődni szeretnék, hogy nem tudsz-e véletlenül valamilyen munkát Gniezno-Poznan kornyeken esetleg valakit aki tud. Beszellek tisztan Magyarul,szlovakul,cseh nyelvet is ertem angolul is. Most jottem ide csaladommmal es keresek munkat legjobb magyart. Elore is koszonom. mail cimem: cris0003@gmail.com Válaszod előre is köszönöm. Üdv. krisztian Odpowiedz Link