michalo28 17.07.07, 13:13 Witam, Czy to prawda ze podejmujac moja pierwsza prace w Anglii (poprzez agencje) przez pierwszy miesiac nie jest naliczany mi podatek od wynagrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vitek Re: Moja pierwsza praca w Anglii a podatek IP: *.leed.cable.ntl.com 17.07.07, 15:22 Nieprawda. Jak będziesz wierzył we wszystkie plotki to szybko zwariujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Moja pierwsza praca w Anglii a podatek IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 19.07.07, 20:30 Niestety ja wlasnie przepracowalem pierwszy miesiac a podatek pobrali taki ze glowa boli:) Przyjechalem tu na dokladnie rok,w czerwcu'08 wracam do domu i ciekaw tylko jestem na jaki zwrot z tego podatku moge liczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Moja pierwsza praca w Anglii a podatek 20.07.07, 00:17 zalezy z jakiego panstwa przyjechales w polsce kaza Ci oddac wszystko w zebach w niemczech oddadza Ci wszystko w zebach w belgii jeszcze nie wiem, bo czekam na rozliczenie, ale i tak nie mam zwrotu / nadplaty wiec tak wzbogacam dyskusje :) Odpowiedz Link Zgłoś